تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850398576




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرهیز از مصرف پنیر تازه قبل از نگهداری در آب نمك


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: پرهیز از مصرف پنیر تازه قبل از نگهداری در آب نمك




كارشناس مسئول بیماری‌های مشترك بین انسان و دام مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، با اشاره به وجود سه استراتژی و راهكار مهم برای مقابله با این بیماری‌ها در كشور اظهار كرد: تب مالت به عنوان یكی از مهمترین این بیماری‌ها، واكسن انسانی ندارد از این‌رو پوشش واكسیناسیون دامی حائز اهمیت است.


كارشناس مسئول بیماری‌های مشترك بین انسان و دام مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، با اشاره به وجود سه استراتژی و راهكار مهم برای مقابله با این بیماری‌ها در كشور اظهار كرد: تب مالت به عنوان یكی از مهمترین این بیماری‌ها، واكسن انسانی ندارد از این‌رو پوشش واكسیناسیون دامی حائز اهمیت است.
دكتر محمد زینلی در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ‌با تاكید بر ضرورت تقویت همكاری‌های بین بخشی به ویژه با سازمان دامپزشكی برای كنترل تب مالت در دام و متعاقب آن كنترل در انسان اظهار كرد: بهورزان در مناطق روستایی با شناسایی دام‌های واجد شرایط واكسیناسیون و معرفی آن به واحدهای سیار دامپزشكی در افزایش پوشش واكسیناسیون موثرهستند. همچنین چنانچه شیوع تب مالت در منطقه‌ای افزایش یابد بهورزان با گزارش‌دهی به موقع مانع از گسترش آن خواهند شد.
كارشناس مسئول زئونوز مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، آموزش همگانی از طریق رسانه‌ها در شهرها، آموزش چهره به چهره استفاده از پلاكارد در مناطق روستایی، ارایه جزوات آموزشی و پمفلت ویژه پزشكان، كارشناسان و كاردانان و بهورزان را در كاهش میزان بروز تب مالت موثر برشمرد و افزود: ۷۰ درصد موارد بروز تب مالت در مناطق روستایی و ۳۰ درصد در مناطق شهری است.
دكتر زینلی، راه انتقال تب مالت در مناطق روستایی را عمدتا تماس با ترشحات و خون دام آلوده و در مناطق شهری غالبا ناشی از مصرف لبنیات آلوده چون شیر غیرپاستوریزه، پنیر تازه، خامه، سرشیر تازه و آغوز عنوان كرد و یادآور شد: تقویت گزارش دهی و سیستم مراقبت بیماری سومین استراتژی وزارت بهداشت است كه برای كنترل موارد تب مالت انسانی اتخاذ شده است؛ در این راستا بخش خصوصی اعم از پزشكان، آزمایشگاه‌ها، مراكز درمانی و بیمارستان‌ها به گزارش هرچه بیشتر موارد ابتلا ترغیب می‌شوند تا با بحث و آنالیز و موارد آلوده بیشتر شناسایی شوند.
وی با بیان اینكه شدت بروز موارد آلوده در مناطق گوناگون كشور متفاوت است، افزود: چون شغل عمده مناطق شمال غرب و غرب كشور نظیراستان‌های آذربایجان غربی و شرقی، لرستان، مركزی و كردستان، دامداری و دامپروری است از این رو بیشترین موارد ابتلا از این مناطق گزارش می‌شوند.
كارشناس مسئول زئونوز مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، میزان بروز تب مالت در سال ۸۷ را ۲۵ در یك‌صد هزار نفر جمعیت برشمرد و افزود: علاوه بر مناطقی كه قطب دامپروری به شمار می‌روند در مناطق عشایری و روستایی غرب كشور و در مناطق مرزی هم به علت تردد دام‌های آلوده شاهد موارد بروز انسانی آن هستیم.
دكتر زینلی، فصل شیوع تب مالت را به علت همزمانی با زایش و شیرداری دام‌ها، فصل بهار، دانست و افزود: تب مالت بیماری شغلی است و معمولا در مناطق روستایی و در دامداران و كشاورزان مشاهده می‌شود.
وی، تماس مستقیم با دام آلوده از طریق خون و ترشحات آلوده دامی و جنین سقط شده (تب مالت علت سقط جنین در دام‌هاست) را از راه‌های انتقال بیماری به انسان برشمرد و یادآور شد: اگرچه برنامه پوشش واكسن طی سه سال اخیر افزایش مناسبی داشته است؛ اما هنوز صد درصد نیست و تردد و ورود دام‌های قاچاق از مرزهای غربی و شرقی عاملی برای عدم كنترل تب مالت در دام‌ها و نیز انسان به شمار می‌رود.
كارشناس مسئول زئونوز مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، در ادامه به هموطنان به ویژه روستاییان توصیه كرد كه از شیر نجوشیده استفاده نكنند و در صورت نیاز دست كم به مدت پنج دقیقه شیر جوشانده شود. هر چند بروسلا عامل تب مالت در یك دقیقه دمای جوش از بین می‌رود.
دكتر زینلی بر پرهیز از استفاده از پنیر تازه تاكید و در ادامه نگهداری پنیر تازه حداقل به مدت ۲ تا ۳ ماه در آب نمك را ضروری دانست و افزود: البته در تهیه بستنی‌های سنتی هم از شیر جوشیده نشده استفاده می‌شود بنابراین استفاده از بستنی پاستوریزه شده توصیه می‌شود. همچنین هموطنان به ویژه ساكنان مناطق روستایی باید از خوردن شیر، خامه، سرشیر تازه و آغوز در بعد از شیرواری خودداری كنند.
وی، با بیان اینكه در صورت معرفی دام، سازمان دامپزشكی ۷۵ درصد قیمت دام تلف شده را پرداخت خواهد كرد، در ادامه بر ضرورت معرفی دام از سوی روستاییان به سازمان دامپزشكی تاكید كرد و افزود: همچنین روستاییان حین ذبح دام باید از وسایل حفاظت شخصی چون عینك، دستكش و چكمه استفاده كنند تا تماس مستقیمی با ترشحات و خون دام آلوده نداشته باشند.
كارشناس مسئول زئونوز مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، بروسلا عامل بیماری تب مالت را نسبت به حرارت و آفتاب حساس و غیرمقاوم دانست و یادآور شد: بروسلا (عامل بروسلوز) در برابر گرما از بین می‌رود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 283]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن