واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: اولین تصوری که پس از تماشای "ورود آقایان ممنوع" برای مخاطب به وجود می آید، ت***** قابل قبول در زمینه کمدی سازی آن هم در بلبشوی تولید و اکران کمدی های نازل در روندی نیم دهه ای است که تجربه جدید رامبد جوان را جدای از فیلمنامه نه چندان قدرتمندانه پیمان قاسمخانی (البته نسبت به تجربه های دیگرش) به یک حاصل مطلوب و ایده آل از تلاش جهت موقعیت سازی کمیک در سکانس هایی چون بازی والیبال می رساند.
در خصوص گروه بازیگری بایستی به بازی دیدنی ویشکا آسایش در نقش یک مدیره اشاره داشت که با مشی و نگاه متفاوتی که نسبت به روابط انسانی میان زن و مرد دارد، دبیرستان خود را از ورود هرگونه مرد بری داشته و به ویژه تابلوی نصب شده در حیاط دبیرستان با جمله ورود آقایان ممنوع، به خوبی مختصات محیطی و تفکر مدیریت آن را به تماشاگر ارائه می کند.
آسایش در فضایی کاملا متفاوت از دیگر تجربه های جدی خود در سینما و تلویزیون، این بار در ژانر کمدی به حس اجرایی درستی در ترسیم حالات روحی یک شخصیت ضد مرد و بازتابش رفتارهای برآمده از چنین روحیه ای می رسد و بازی درستی را به انجام می رساند.
مانی حقیقی نیز به خوبی نقش خود را ایفا می کند و به ویژه تقابل های کلامی اش با خانم دارابی (آسایش) از لحظات ناب کمیک در فیلم به شمار می رود که از جمله می توان به کل کل های وی با خانم دارابی در مسابقه والیبال اشاره کرد.
رضا عطاران نیز با کمی تغییر نسبت به دیگر تجربه های کمیکش در قالب نقش دبیر شیمی (آقای جبلی) ساده و دست و پاچلفتی بازی قابل قبولی از خود ارائه داده و رویارویی هایش با خانم دارابی به دلیل تناقضات تیپیکی که فیلمنامه نویس در راستای زمینه سازی بسترهای مناسب جهت خلق کمدی موقعیت، به درستی در دو قطب محوری روایت قرار داده، نقشی ویژه را در باورپذیر شدن موقعیت ها، شخصیت ها و لحظه های فیلم داشته است.
"ورود آقایان ممنوع " از بعد کارگردانی نیز دارای نکته قابل توجهی نیست و در کارنامه هنری رامبد جوان حایز رتبه بالایی نمی گردد و البته جنس کمدی به دلیل تفاوت هایی که با نمونه مستقر در این دهه (کمدی نازل) دارد، مرتبتی نو را به این اثر در ژانر کمدی بی حس و حال امروز بخشیده است.
منبع: سی نت
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]