واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، انواع سرطان ها، خوش اندام شدن و دیرتر پیر شدن آرزوی خیلی هاست.بیشتر متخصصان 30 دقیقه ورزش روزانه و 7 تا 8 ساعت خواب شبانه را جزو گام های موثر برای دست یافتن به این آرزوها عنوان می کنند ،در حالیکه بر اساس جدیدترین تحقیقات نقش تغذیه 9 ماده غذایی زیر را به عنوان مفیدترین و در دسترس ترین خوراکی ها برای دستیابی به سلامت برشمرده اند که مصرف مرتب و به اندازه شان توصیه می شود.
1- سیب با پوست
حتما شنیده اید که پوست سیب به عنوان یک ماده ضد سرطان ،جزو مفیدترین بخش های سیب به حساب می آید که متاسفانه معمولا افراد از خوردن آن امتناع می کنند.خوردن سیب به همراه پوست اش از بروز یا پیشرفت سرطان پستان ،کولون و کبد جلوگیری می کند.در بین سیب های موجود در بازار خوردن سیب قرمز به علت خواص بیشترش به همه افراد توصیه می شود.
2- لبنیات
مصرف مناسب کافی و روزانه ویتامین D و کلسیم می تواند خطر ابتلا به انواع سرطان ها را کاهش دهد. ویتامین D می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و از این طریق امکان ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش دهد.با این که ویتامین D می تواند از طریق تابش نور خورشید به وسیله پوست تولید شود، اما توصیه پژوهشگران به استفاده از غذاهای حاوی کلسیم و ویتامین D یا قرص های مکمل حاوی آنها زیاد است.دلیل این توصیه هم کمبود نور خورشید در مناطقی در دنیا و اطمینان از رسیدن کامل این مواد مغذی به بدن است.البته خواص کلسیم و ویتامین D در جلوگیری یا به تعویق افتادن احتمال ابتلا به انواع بیماری های مفصلی و پوکی استخوان هم بر هیچ کس پوشیده نیست.
3- پسته
پسته بر کاهش کلسترول اثربخش می باشد، بنابراین آنهایی که در حال کاهش وزن هستند ،باید حواس شان به این نکته بیشتر باشد.
4- عسل
عسل این خوراکی شیرین و خوشمزه از دیر باز ،به عنوان یک ماده دارویی مورد استفاده قرار می گرفته است.مردمان قدیم برای بهبود زخم هایشان ،عسل روی آن می مالیدند ،بدون اینکه بدانند آنتی باکتریال بودن عسل باعث التیام زخم شان می شود.نتایج تازه ترین تحقیقات هم نشان می دهد، که مصرف عسل در کاهش LDL خون و اکسید شدن آن نقش به سزایی دارد.
5- تخم مرغ
مصرف تخم مرغ باعث افزایش قدرت بینایی افراد بدون بالا بردن کلسترول یا تری گلیسرید آنها می شود.آنتی اکسیداسیونی به نام کاروتنویید در تخم مرغ وجود دارد ،که یکی از مهم ترین منابع تقویت قدرت بینایی به شمار می آید.
6- غلات سبوس دار
مصرف مستمر و روزانه غلات یکی از بهترین راه های پیشگیری از بیماری های التهابی است.خوردن 11وعده غلات در هفته (به ویژه برای خانم ها) کمک شایانی به کاهش خطر ابتلا به دیابت، آسم و بیماری های قلبی می کند.
7- انجیر خشک و کشمش
میوه های خشک شده غنی از آنتی اکسیدان هستند.آنتی اکسیدان ها به وسیله خنثی کردن رادیکال های آزاد موجود در بدن از پیری زودرس و ابتلا به انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی جلوگیری می کنند.در بین میوه های خشک هم، انجیر و کشمش از اهمیت بیشتری برخوردارند.مصرف تنها 4 تا 5 عدد انجیر خشک در روز می تواند 9 درصد رادیکال های آزاد بدن را از بین ببرد، بنابراین خوردن انجیر خشک یا کشمش به جای قند و شکر همراه با چای یا قهوه است.
8- سالاد میوه
خوردن سالادی مرکب از پرتغال ،سیب، انگور و کیوی به عنوان میان وعده می تواند قدرت آنتی اکسیدان های منتشر شده در بدن را تا 5 برابر افزایش دهد.به طور کلی ترکیب میوه هایی هم چون توت فرنگی ،سیب ،انگور قرمز، پرتغال، موز ،هلو ،آناناس و گلابی می تواند برای بدن بسیار مفید باشد، البته اگر فصل شان باشد ۷زیرا بهتر است هر میوه ای در فصل اش میل شود.
9- چای سبز
نوشیدن روزانه 2 فنجان چای سبز می تواند ،سبب کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان و کنترل کلسترول خون شود.به علاوه نوشیدن این مقدار از چای سبز موجب بهبود عملکرد مغز و در نتیجه آرامش روانی افراد هم می گردد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]