واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: هنرستانهاي فني همدان بايد متناسب با نيازهاي اشتغال گسترش يابد
داخلي. فرهنگي. آموزش وپرورش
معاون سياسي و امنيتي استاندار همدان گفت : هنرستانهاي فني و حرفهاي بايد متناسب با نيازهاي اشتغال و بازار كار اين استان گسترش يابد.
اكبر عابدي روز سهشنبه در نشست شوراي آموزش و پرورش افزود: نيازسنجي رشتهها بايد مبتني بر نيازهاي استان باشد و اين رشتهها به صورت مقطعي ايجاد نشود.
وي اضافه كرد: گرايش به سمت رشتههاي فني و حرفهاي در استان بر اساس نيازهاي اشتغال است و اين امر بايد براي مردم اطلاع رساني شود.
وي گفت: بر اساس مصوبه هيات دولت هنرستانها بايد در مناطق محروم ايجاد شود و در حال حاضر يك هنرستان در قهاوند در دست اجرا است.
عابدي اضافه كرد: تجهيز و تامين امكانات مناسب و بكارگيري نيروهاي متخصص در اين هنرستانها بايد در اولويت قرار گيرد.
وي در ادامه با بيان اينكه دانشآموزان خلاق نقش مهمي در پيشرفت و توسعه استان دارند، گفت: جرقههاي ذهني دانشآموزان خلاق نياز به پيگيري دارد و بايد حمايت شوند.
معاون استاندار همدان با تشكيل بنياد نخبگان دانشآموزي در همدان موافقت كرد و افزود: در اين بنياد ميتوان از اختراع دانشآموزان و مبتكران حمايت بيشتري كرد.
عابدي همچنين گفت: با توجه به محو بيسوادي در چند سال آينده در استان بايد با ارائه راهكارهاي مناسب از ترك تحصيل افراد واجب التعليم به ويژه در روستاها جلوگيري كرد.
رييس سازمان آموزش و پرورش همدان نيز گفت: براي ساخت هنرستان فني و حرفهاي قهاوند از محل دو درصد نفت ۱۰ميليارد ريال اعتبار اختصاص يافته است.
"ابراهيم سحرخيز" افزود: دولت موظف است ۴۴درصد دانش آموزان متوسطه را به سمت رشتههاي فني و حرفهاي سوق دهد.
وي اضافه كرد: درحال حاضر ۳۱درصد از دانش آموزان استان همدان در هنرستانهاي فني و حرفهاي و كار دانش تحصيل ميكنند.
وي اظهار داشت: نوسازي مدارس همدان مكلف شده براي تجهيز كانون نخبگان همدان و ملاير ۳۰۰ميليون ريال هزينه كند.
معاون نظري و مهارتي سازمان آموزش و پرورش نيز گفت: تاسيس هنرستانهاي فني و حرفهاي نمونه دولتي بايد با هدف تقدم تزكيه بر تعليم، اختصاص امكانات براي مناطق محروم، تشكيل كلاسهاي فوق برنامه، ارزشيابي كمي و كيفي تاسيس شود.
"عبدالامير عرفي" افزود: سال گذشته در قروه درجزين هنرستان فني پسران در دو رشته الكترونيك و ساختمان ۵۵دانش آموز را جذب كرده است.
وي در ادامه اضافه كرد: در حال حاضر هشت پژوهشسرا دانشآموزي در استان فعال است كه براي گسترش اين پژوهشسراها اعتبار مورد نياز بايد اختصاص يابد.
وي بر تاسيس كانون استعدادهاي برتر و نخبگان در همدان تاكيد كرد و گفت:
اين كانونها براي استعداديابي، شكوفايي، حمايت و بهرهگيري از ظرفيتهاي دانشآموزان مستعد ضروري است.
عرفي گفت: ۳۷۶دانشآموز نخبه و برگزيدگان المپيادها و نفرات برتر كنكور امسال در مراسم جشن ستارگان تجليل شدند.
۳۴۰هزاردانشآموز استان همدان در چهار هزار مدرسه در مقاطع مختلف تحصيل ميكنند. ك/۳
سه شنبه 22 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]