تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851262293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تحول در لنزهاي طبي


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: جام جم آنلاين: نسل هاي جديد لنزهاي طبي به دست يک دانشمند ايراني و دانشمندي از آمريکا در دست تکميل هستند که با پايان يافتن اين دوره هاي تکاملي، کاربرد لنزهاي طبي به دست اين دو محقق متحول خواهد شد به طوري که لنزهاي طبي با عملکردي فراتر از تصحيح خطاي ديد خواهند شد.


به گزارش مهر ، قرار است نسل بعدي لنزهاي طبي توانايي هايي فراتر از تصحيح خطاهاي چشم داشته باشند. در آينده اي نه چندان دور دو محقق ايراني و آمريکايي، اين قطعات بسيار ظريف پلاستيکي را به ابزارهايي با توانايي انتقال دارو و کنترل سلامت و نشانه هاي حياتي افراد تبديل خواهند کرد و امکان ديد بيونيکي را در انسان به وجود خواهند آورد.


«دنيل کوهن» و بابک پرويز دو دانشمندي هستند که با يک هدف اما در دو مسير و دو دانشگاه مختلف در حال مطالعه بر روي لنزهاي طبي و چگونگي تبديل آنها به ابزارهاي پيشرفته تر و موثر تر هستند. کوهن از دانشگاه پزشکي هاروارد از سال 2007 تا کنون در حال مطالعه بر روي لنزهاي انتقال دهنده دارو بوده و اميدوار است اين لنزها بتوانند به تدريج جايگزين قطره هاي دارويي چشم شوند زيرا استفاده از اين قطره ها شيوه اي ناکارامد در درمان اختلالات چشمي به شمار مي رود و در هر بار استفاده تنها يک تا هفت درصد از مواد دارويي توسط چشم جذب مي شوند.


لنزهاي دارويي کوهن مي توانند بسياري از مشکلات استفاده از قطره هاي دارويي را رفع کند اما در ابتدا محققان بايد لنزي ابداع مي کردند که با بدن بيمار انطباق پذير بوده و علاوه بر سهولت در استفاده بتواند مقادير ثابتي از دارو را به فرد انتقال دهد. از اين رو دانشمندان سيستم انتقال داروي دولايه پليمري قابل تجزيه اي ابداع کرده و در داخل لنزي که از مواد رايج در صنعت لنز سازي ساخته شده بود، قرار دادند.


آزمايش اين لنزهاي مجهز به آنتي بيوتيک هاي معمولي در محلولي که حاوي نمونه اشک و باکتري هاي فردي مبتلا به عفونت قرنيه و مجاري اشکي بود نشان داد طي دوره اي 100 روزه لنز با موفقيت داروهاي خود را آزاد کرده و عفونت را برطرف مي سازد.


کوهن اين سيستم را به گونه اي ابداع کرده است که مي تواند ضعف ديد را تصحيح کند يا نکند، به اين شکل هر دو گروه افراد، افرادي که به ضعف ديد دچار هستند يا از چشم قوي برخوردارند مي توانند از اين ابزار براي درمان و انتقال دارو به چشمهايشان استفاده کنند.


هدف نسل ديگر لنزهاي طبي، فراتر از انتقال دارو، فراهم آوردن ديد بيونيکي است، فناوري که محقق ايراني دانشگاه واشنگتن با ابداع مداري بسيار کوچک که بر روي سطح يک لنز جا مي گيرد، در حال گسترش دادن آن است.


بابک پرويز محقق بيونانوتکنولوژي در دانشگاه واشنگتن مي گويد:«در آينده دو کاربرد براي لنزهاي الکترونيکي وجود خواهد داشت، استفاده به عنوان حسگرهاي زيستي و در آينده اي نه چندان دور استفاده به عنوان يک نمايشگر. از اين رو ما تا کنون قطعاتي مانند منبع نوري، حسگر نوري و آنتنهاي کوچک از اين لنزها ساخته ايم که همه آنها بر روي سطح يک لنز جا مي گيرند».


انرژي مورد نياز اين مدارها از طريق فرکانسهاي راديويي تامين مي شود. به گفته پرويز سطح چشم از سلولهايي پوشيده شده است که با خون تماسي غير مستقيم دارند و اين به آن معني است که بسياري از نشانگرهاي زيستي که در نمونه هاي خوني وجود دارند، در چشمها نيز يافت مي شوند. بر همين اساس پرويز اميدوار است روزي بتوان بدون نياز به نمونه برداري از خون، تنها با به چشم گذاشتن لنزهاي بيونيکي اش بتوان نشانه هايي مانند فشار خون را براي بيماران ديابتي آشکار ساخته و يا اطلاعات محيط را مستتقيما به شبکيه چشم فرد بتاباند.


بر اساس گزارش سايت دانشگاه نورث وسترن ، پرويز در حال آزمايش اين لنزها بر روي خرگوشها است و تنها با قرار دادن لنزهاي غير فعال بر روي چشم اين جانداران در حال بررسي تاثيرات فيزيکي آن، تاثيراتي از قبيل تاثير فرکانس هاي راديويي و مسموميت ناشي از الکترونيک هاي موجود در چشم بر روي چشم است.


به گفته پرويز تا زماني که از ايمني کامل لنزها بر روي چشم اطمينان حاصل نشود، آزمايش بر روي لنزهاي فعال آغاز نخواهد شد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن