واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران: تحريمها باعث كاهش وابستگي صنعت نفت شده است
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران گفت:تحريمها باعث خودكفايي صنعت نفت ايران و افزايش 45 درصدي خريد داخلي شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي، شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، در اين گردهمايي يك روزه كه با حضور مديرعامل، اعضا هيات مديره و روساي تداركات و انبارهاي مناطق 11 گانه شركت خطوط لوله و برگزار شد، جعفر مدني زادگان مديريت تداركات و خدمات كالاي شركت به سخنراني پرداخت.
وي پيدايش بحرانها را ناشي از بيبرنامهگي دانست و بر لزوم پيشبيني بحرانها و تنظيم سناريو براي مقابله با آنها تاكيد كرد. مدني زادگان برخورد منفعلانه با مشكلات را از شاخصهاي توسعه نيافتگي برشمرد و گفت دنياي مديريت امروز از استراتژي عبور كرده و براي مقابله با بحرانها سناريوي قابل اجرا دارد.
وي افزود: بايستي با شكستن سنتهاي غلط، پيشبيني بحرانها، همكاري منسجمتر همه بخش هاي سازمان، شفافكردن مسئوليتها و ايجاد انضباط در روابط بين بخشي با سازمانهاي همجوار براي مقابله با مشكلات چارهاي انديشيد.
جعفر مدني زادگان با ارايه گزارشي از عملكرد اين مديريت در سال 86، پشتيباني مداوم و مستمر از عمليات سنگين سوخترساني، ارسال به موقع فرآوردههاي نفتي، تامين خوراك پالايشگاهها، پر كردن مخازن شركتهاي پخش و پالايشگاهها را از مهمترين موفقيتهاي اين مديريت برشمرده و آن را ثمره اهتمام مديريت خطوط لوله و مخابرات و كاركنان ساعي اين شركت در كل كشور دانست.
مدني زادگان ضمن اشاره به مشكلات ناشي از تحريمها به لحاظ تامين تجهيزات و قطعات يدكي، نتيجه اين تحريمها را خودكفايي بيشتر مناطق خواند كه در اين راستا كاهش 28 درصدي دريافت كالا از مناطق توسط انبار مركزي، افزايش 32 درصدي خريد مستقيم در مناطق _ كه نشانه كاهش اتكا به انبار مركزي و گامي در جهت كوچكسازي ستاد است_ و افزايش 45 درصدي خريد كالاي داخلي را نمود را اين مسئله دانست.
وي كاهش 33 درصدي سفارشات را به عنوان نشانهاي ديگر از خودكفايي در زمينه تامين نيازها دانست.
مدير تداركات و خدمات كالاي شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران از 142 مورد بازرسي فني و صدور مجوز حمل، 83 مورد بازرسي حين ساخت، 172 مورد دامنه بازرسي، افزايش ميزان جذب ارز در بخش سرمايهاي نسبت به سال 85، واگذاري مكانيزم ارسال ارز از طريق ICT به ميزان 5 ميليون يورو و پوشش بيمهاي كل شركت به عنوان ديگر دستاوردهاي مديريت تداركات و خدمات كالا در سال 86 نام برد.
وي در ادامه از جذب و پرورش نيروهاي خلاق و دانش محور، مطالعه و ساخت استارتر و كنترل ولو، قطعات يدكي پمپ نئوپينيون، تعميرات توربينهاي سنتال، سولزر، زيمنس، پمپهاي روانكننده و قطعات ابزار دقيق خبر داد و بهبود مستمر فرآيندهاي انجام كار به منظور افزايش كارآمدي و كاهش ايستگاههاي تعمير و نيز استقرار سيستم جامع اطلاعاتي نرمافزاري بازرگاني را از برنامههاي در دست اقدام اين مديريت خواند.
سيدمحمود امام زاده، مديرعامل شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران در سخناني از دنياي امروز به عنوان دنياي تلاش فكري نام برد و خاطرنشان ساخت :استفاده صحيح از اين نعمت خدادادي يعني انديشيدن، موفقيت به همراه ميآورد و عدم استفاده از آن ناسپاسي است.
وي سيستم محوري و به كار بردن سيستمهاي آن لاين و روزآمد كه باعث افزايش رابطه بين بخش هاي مختلف شركت ميشود را ضروري دانست و اظهار اميدواري كرد بتوان با پيشبيني بحرانها به رفع آنها همت گمارد.
امامزاده لازمه دستيابي به راهكارهاي پيشبيني و مقابله با بحران را مقايسه سالانه وضعيت شركت از نظر كيفيت و حجم كار و بهرهوري و نيز مقايسه شركت با ساير شركتهاي نفتي جهان خواند و پيشنهاد كرد بين مناطق 11 گانه شركت از نظر سرعت و كيفيت خريد و ميزان بازده استفاده از انبارها رقابت ايجاد شود.
مديرعامل شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، در خاتمه رعايت ضوابط خريد را يادآوري كرده و بر لزوم انجام كار در چهارچوب قوانين و ضوابط تاكيد كرد.
در ادامه جلسه اعضاء هيات مديره و روساي تداركات و انبارهاي مناطق 11 گانه شركت، مسايل مشتركشان با واحد خدمات و تداركات كالا را مطرح كردند.
انتهاي پيام/
شنبه 19 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]