تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بركت در مال كسى است كه زكات بپردازد، به مؤمنان مدد و يارى رساند و به خويشاوندان كمك نما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805480751




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسابقه در عرصه پژوهش باعث محتواگرایی آن می شود


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام احمد مبلغی ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از پژوهشگران بر تر پژوهشگاه که به مناسبت انتخاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به عنوان بر ترین موسسه پژوهشی کشور و جشنواره بین المللی فارابی در سالن همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: اصولا اسلام در پی آن است که در زمینه های اجتماعی نه نتها افکار و ایده های جامعی را در ارتباط با جامعه ارائه کند، بلکه کوشش درخور و ویژه ای را معطوف کرده است که نهاد و بسترسازی لازم را برای تحقق آن افکار بلند در جامعه صورت گیرد.
وی با بیان اینکه این بسترسازی مصادیق فراوانی دارد که با نگاه برای ایجاد بستر ایجاد می شوند، بیان داشت: از جمله این بسترسازی ها مسابقه در اسلام است و این یک پدیده انسانی ست که از زمانی که انسان ها در کنار هم قرار گرفتند، میل رقابت بین آن ها به وجود آمد و منصه ظهور رسید و این نه تنها بستر تشکیل اجتماع را ملغی نکرد بلکه آن را به عنوان بخشی از دستورات اسلامی قرار داد، البته این رقابت باید در جهت کارهای خیر و پیشبرد اهداف باشد.
مبلغی با بیان اینکه متاسفانه برخی نگاه ها در فقه و نظریه پردازی ها هنوز نتوانسته اجتماع و رقابت با یکدیگر را در نظر بگیرد، گفت: چرا باید فکر کنیم که خیر ها در انزوا، گوشه نشینی و در خفا شکل می گیرد، حتی خود این نیز باعث ریا می شود و باعث می گردد جاذبه های اجتماعی از دست برود و بسیاری از کارهای خیر بر زمین بماند.
وی یکی از عرصه های مسابقه و بلکه مهم ترین آن را پژوهش برشمرد و افزود: پژوهش نه تنها خیر است بلکه محل مدام بر ترین خیر ها است و اگر پژوهش از جامعه حذف شود جامعه افسرده می شود و دین به رغم همه قدرت و توانایی که دارد دچار یک رکود شدید و در حد بالا تر دچار یک دلزدگی و نفور می شود.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تاکید کرد: جایگاه دین مدام باید تبیین شود و این عرصه ها را مبلغان و آشنایان به حوزه دین باید تبیین نمایند و در این راه باید با کیفیت دین، آوزه های نو و ناشناخته دین در رابطه با جامعه آشنا باشند و در خصوص آن ها کار کنند و بی شک دین پژوهی یا پژوهش دینی یک خیر است.
وی تصریح کرد: مسابقه در عرصه پژوهش باید راه بیافتد و اگر این اتفاق بیافتد و اگر مسابقه راه نیافتد اگر چه پژوهشی انجام می گیرد اما با حذف زوایای پژوهش، تعمیق پژوهش و فرهنگ آن صورت می پذیرید و اگر می خواهیم در راس قرار گیریم و پژوهش های ما محتواگونه باشد باید به سمت مطالعه و به سمت مسابقه مطالعاتی، مسابقه پژوهشگران و پژوهشگاه ها برویم.
مبلغی در ادامه به انتخاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به عنوان پژوهشگاه بر تر کشور اشاره کرد و گفت: این پژوهشگاه تا کنون مورد ارزیابی و ارزش گذاری قرار نگرفته بود و بنا به درخواست هایی که صورت گرفت برای اولین بار در جشنواره فارابی شرکت کرد و در این جشنواره به عنوان موسسه بر تر شناخته شد اما این تنها بخشی از کار ها و فعالیت های این پژوهشگاه است و اگر تمام ظرفیت و توانایی آن به کار گرفته شود می توان دید که این پژوهشگاه بس برخوردار تر از آن است که امروز عرضه می کند و یا شده است و این پژوهشگاه چندلایه و چند گانه است.
پژوهشگاه ها و پژوهشگران بر تر در قم تجلیل شدند
در پایان این مراسم در بخش پژوهشکده های بر تر از پژوهشکده فقه و حقوق، علوم و اندیشه سیاسی، مرکز فرهنگ و معارف قرآنی به عنوان برگزیده با اهدای لوح و هدایای و از معاونت پژوهشی های دفتر خراسان رضوی، دفتر اصفهان، پژوهشکده های فلسفه و کلام اسلامی، تاریخ و سیره اهل بیت (ع)، مهدویت و آینده پژوهی، مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی، احیای آثار اسلامی، مطالعات فرهنگی و اجتماعی، اخلاق و تربیت به جهت تدوین منشور اخلاقی انتخابات، همکاری های علمی و پژوهشی، ترجمه، فرهنگ و معراف قرآنی و دبیرخانه همایش های بین المللی با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
همچنین در بخش انتخاب پژوهشگران بر تر از حج الاسلام سعید ضیائی فرد، دکتر نجف لک زایی و مصطفی صادقی تجلیل شد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن