تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812932326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تقویت ذهن با رژیم غذایی مدیترانه ای


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: رژیم غذایی مدیترانه ای برای تقویت ذهن بسیار مفید است.

متخصصان تغذیه تاکید کردند، کسانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای الگو می گیرند، افزون بر این که به سلامت جسمی خود کمک می کنند، ذهن تواناتری نیز دارند و این رژیم غذایی برای سلامت قلب، مغز و ذهن نیز مفید است.
همچنین رژیم غذایی مدیترانه ای که شامل مصرف زیاد میوه ها و سبزی ها، حبوبات، روغن زیتون و ماهی و مصرف بسیار اندک گوشت قرمز است، از بروز بیماری های مختلف مانند امراض قلبی، سرطان و دیابت جلوگیری می کند.
دکتر "کریستین تانگنی"، استاد مرکز پزشکی دانشگاه روش در شیکاگو گفت: برای بررسی تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای روی فعالیت مغز؛ ما عادات تغذیه ای و عملکردهای ذهنی را در ۴۰۰۰ داوطلب ۶۵ ساله و مسن تر بررسی کردیم.
وی افزود: این بررسی ها تایید کرد که غذاهای سنتی مدیترانه ای استرس اکسیدیته و التهاب در مغز را که در بروز بیماری آلزایمر نقش دارند، بسیار کاهش می دهد.
محققان علوم پزشکی همچنین اعلام کردند، رژیم غذایی مدیترانه ای به ویژه مصرف زیتون و سبزیجاتی همچون اسفناج خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را به طور چشمگیر کاهش می دهد.
دانشمندان ایتالیایی اعلام کردند، زنانی که دست کم یک بار در روز سبزیجات مصرف می کنند، ذهنشان تقویت می شود و بیش از ۴۰ درصد کمتر از دیگر زنان در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار دارند.
مصرف سبزیجات، به ویژه موادی همچون زیتون به علت داشتن آنتی اکسیدان ها و روغن های مفید، کاهش چربی های مضر و در پی آن موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود.
بررسی های محققان نشان می دهد در جوامعی که مصرف سبزیجات بالاست، بیماری های قلبی عروقی نیز کاهش می یابد.
از این جوامع می توان به مناطق اطراف مدیترانه اشاره کرد که رژیم غذایی مدیترانه ای دارند.
رژیم غذایی مدیترانه ای شامل سبزیجات و میوه، زیتون و روغن زیتون و محصولات دریایی همچون ماهی، که این نوع تغذیه، خطرات قلبی عروقی کمتری برای ساکنان این منطقه در پی داشته است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن