واضح آرشیو وب فارسی:مهر: صندوق حمايت شغلي ويژه معلولين و مددجويان در كشور تاسيس ميشود
زنجان - خبرگزاري مهر: معاون اشتغال و كارآفريني بهزيستي كشور گفت: صندوق حمايت شغلي ويژه معلولين و مددجويان در جهت تحقق طرح اعتبارات كوچك براي اشتغال اين افراد توسط سازمان بهزيستي كشور اجرا ميشود.
به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، بهرام بهرامسيري بعد از ظهر امروز در حاشيه دوره آموزشي كشوري اشتغال معلولين در زنجان اظهار داشت: اغلب معلولين و مددجويان بهزيستي جهت خوداشتغالي و دريافت وام از بانكها دچار مشكل هستند و اين صندوق به خصوص براي افرادي كه توانايي ضمانت وامها را ندارند، ايجاد ميشود و با تاسيس آن شغلهاي كوچك در جهت خودكفايي جامعه هدف بهزيستي فراهم مي آيد.
وي يادآور شد: پس از اشتغال معلولين و با توجه به تشخيص مددكاران و كارشناسان اشتغال از 16 تا 18 ماه زمان براي قطع مستمري پيش بيني شده است.
بهرامسيري در ادامه از برگزاري اولين جشنواره توانمند شدگان بهزيستي خبر داد و افزود: اين جشنواره براي اولين بار در پايان مهرماه سال جاري در تهران برگزار خواهد شد و با توجه به اهميت اشتغال كه تنها خروجي سازمان است، اين جشنواره حائز اهميت خواهد بود.
معاون اشتغال و كارآفريني بهزيستي خاطرنشان كرد: بخش اشتغال معلولين بايد از لحاظ منابع انساني متخصص، ابزار و امكانات تقويت شود تا سالانه شاهد بازتواني و خودكفايي 30 هزار معلول باشيم.
معاون اشتغال و كارآفريني بهزيستي كشور گفت: طي سه سال گذشته، 60 هزار و 669 نفر از معلولين و مددجويان تحت پوشش اين سازمان به اشتغال پايدار رسيده و توانمند شده اند.
بهرام بهرامسيري اظهار داشت: در حال حاضر 600 هزار معلول مستمري بگير و 200 هزار زن سرپرست خانوار در كشور وجود دارد كه از اين تعداد، 157 هزار نفر متقاضي اشتغال هستند و مشخصات آنها در بانك اطلاعاتي ثبت شده است.
وي افزود: بر اساس آخرين اطلاعات ثبت شده در بانك اطلاعاتي، چهار هزار نفر از معلولين داراي تحصيلات فوق ديپلم تا دكترا هستند كه در سال گذشته 592 نفر از اين گروه به استخدام دستگاههاي دولتي درآمده و مشغول به كار شدند.
بهرامسيري گفت: طرحهاي سازمان به سه دسته تقسيم ميشوند كه بخش اول مشمول فارغ التحصيلان دانشگاهها و مراكز آموزش عالي بوده كه مي توانند از طريق قانون سه درصد حقوق معلولين در دستگاههاي دولتي جذب شوند، دسته دوم طرحهاي كارفرمايي است كه تسهيلات و تشويق به كارفرمايان داده ميشود تا در مراكز غيردولتي از معلولين استفاده كنند كه اين طرح باعث تشويق كارفرمايان مي شود كه خود شامل دو طرح جديد به نام حقوق ترميمي و طرح كارورزي است.
معاون اشتغال و كارآفريني بهزيستي با اشاره به طرح سوم كه شامل خود اشتغالي است، خاطرنشان كرد: در راستاي اين طرح كتاب اشتغال ويژه معلولين و مددجويان با بيش از دو هزار تعريف شغلي به چاپ خواهد رسيد كه طراحي اين كتاب با توجه به استانداردهاي جهاني و نيازمنديهاي بومي صورت گرفته و با توجه به محدوديتها و تواناييهاي مددجويان براي كسب مشاغل كوچك تدوين شده است.
بهرامسيري گفت: در طرح خوداشتغالي، بيمه خويش فرمايي براي تضمين و پايداري شغل توسط بهزيستي صورت مي گيرد.
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]