واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: توسط محققان ايراني محقق شد توليد داروي درمان پوكي استخوان و سنگهاي صفراوي
جام جم آنلاين: دكتر شهروز صارمي مدير تحقيقات شركت داروسازي اسوه گفت: داروهاي رالوكسيفن و اورسوكولاسيد براي درمان پوكي استخوان و سنگهاي صفراوي در داخل كشور توليد شد.
به گزارش مهر، دكتر صارمي با اعلام اين خبر گفت: از سال گذشته مطالعات بر روي اين دسته از داروها آغاز شد و با توجه به لزوم وجود شرايط خاص و راه اندازي خط توليد ويژه اي براي اين داروها از ابتداي امسال نسبت به راه اندازي سايت ويژه با تجهيزات پيشرفته جهت توليد داروهاي بيماريهاي خاص اقدام شد.
وي افزود: توليد پنج داروي رالوكسيفن، اورسوكولاسيد، اسويفول، پنتوپرازول براي درمان بيماريهادر اين شركت آغاز شد.
صارمي يادآور شد: برخي از اين داروها براي اولين بارp در داخل كشور توليد مي شود و برخي از آنها نيز با وجود مشابه داخلي داراي بسته بندي منحصر به فردي و غيرقابل نفوذي در مقابل نور و رطوبت هستند.
به گفته وي، داروي رالوكسيفن، يك تنظيم كننده گيرنده هاي استروژني است كه ضمن جلوگيري از بروز پوكي استخوان در خانمهاي يائسه در درمان پوكي استخوان نيز به كار مي رود. اين دارو اثرات درماني خود را از طريق افزايش تراكم مواد معدني در استخوان اعمال مي كند.
صارمي در مورد داوري "اورسوكولاسيد" نيز گفت: نام علمي اين دارو "اورسوداكسي كوليك اسيد" است كه در درمان و پيشگيري از بروز سنگهاي صفراوي به كار مي رود.اين دارو در درمان سيروز صفراوي اوليه هم موثر خواهد بود.
مدير تحقيقات شركت داروسازي اسوه داروي "اسويفول" را به عنوان فرآورده اي آهن دار معرفي كرد كه مهمترين كاربرد آن در پيشگيري و درمان كم خوني است.
وي افزود: نحوه آزاد سازي آهن اين فرآورده در بدن مشابه برند خارجي آن است و در پيشگيري و درمان كمبود آهن و اسيد فوليك ناشي از رژيم غذايي اكافي ، سوء جذب، بارداري و يا خونريزي استفاده مي شود.
صارمي در مورد داروي "امپرازول و پنتوپرازول" نيز توضيح داد: مهمترين علايم سوء هاضمه، ترش كردن پس از صرف غذا است كه ناشي از تماس اسيد معده با مخاط مري بوده و اگر اين مشكل در بيمار درمان نشود، پس از چند سال مخاط مري از شكل طبيعي خود خارج شده و شبيه مخاط روده اي مي شود و اين مخاط روده اي مستعد سرطاني شدن خواهد بود.
وي داروهايي كه براي درمان اين بيماري به كار مي روند را دو دسته خواند كه يك دسته قوي تر آن شامل داروهايي همچون "امپرازول و پنتوپرازول" هستند و دو داروي قوي مهار كننده اسيد معده هستند كه بايد طبق نظر پزشك استفاده شوند.
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4079]