واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: باور غلطي در سيستم بوروكراسي كشور وجود دارد و آن هم مبنا قرار گرفتن حضور كارمند براي پرداخت حضوري مي باشد در حالي كه نتيجه اي كه از كار بدست مي آيد بايد مبنا باشد.
به گزارش خبرگزاري آريا، لطف الله فروزنده دهكردي افزود: استقرار دولت الكترونيك به عنوان يكي از مهمترين برنامه هاي تحول نظام اداري كشور تعريف شده است و ايجاد پورتال مردم يكي از اين برنامه ها مي باشد.
وي ابراز داشت: با استقرار اين پورتال مردم از مراجعه مستقيم به دستگاههاي اداري كشور بي نياز مي شوند و همه خدمات دستگاهها از اين طريق قابل ارايه مي باشد و تاكنون 130 دستگاه در كشور مجهز به پورتال مردم شده اند در حالي كه از اهداف استقرار 500 پورتال خيلي کمتر است.
فروزنده دهكردي تصريح نمود: پيشخوانهاي شهري و روستايي را از ديگر برنامه هاي دولت الكترونيك بوده است که تاکنون 10 هزار پيشخوان روستايي با ارايه سه نوع خدمت در كشور فعال شده ولي با هدفگذاري ما 16 هزار پيشخوان با ارايه 15 نوع خدمت مي باشد.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني رئيس جمهور اعلام داشت: باور غلطي در سيستم بوروكراسي كشور وجود دارد و آن هم مبنا قرار گرفتن حضور كارمند براي پرداخت حضوري مي باشد در حالي كه نتيجه اي كه از كار بدست مي آيد بايد مبنا باشد.
وي تمركززدايي از پايتخت را ديگر محور برنامه هاي دولت در نظام تحول اداري عنوان كرد و گفت: باور غالب در دولت اين است كه كارهايي كه امكان انجام شدنشان در استانها وجود دارد، بايد در همان استان انجام شود و در اين راستا بايد اختيارات استانداران و دستگاهها به عنوان مديران استانها، كاملا تعريف شود.
وي گفت: در زمينه منابع انساني با امضاي رييس جمهور، اختيارات را به استانداران تفويض نموده ايم تا نيروي انساني و ساختار سازماني را ساماندهي نمايند و در شوراي عالي اداري كشور نيز اختياراتي كه استانداران و دستگاههاي اداري نياز دارند را فراهم نماييم.
وي در خصوص انتقال كاركنان وزارتخانه ها، موسسات و شركتها از تهران، گفت: ما اعتقاد داريم كه با توجه به ظرفيت و استعدادهايي كه استانهاي كشور دارند، هيچ ضرورتي نيست كه دستگاههاي مختلف را در پايتخت متمركز نماييم.
فروزنده ادامه داد: هم اكنون با وزارتخانه ها و دستگاههاي مستقل در مجموع 28 دستگاه در تهران وجود دارد در حالي كه تعداد واحدهايي كه در تهران داريم، 300 مورد مي باشد و بسياري از مراكز پژوهشي و سازمانهاي وابسته مي توانند به استانها متنقل شوند.
وي گفت: سعي مي كنيم متناسب با استعدادهايي كه در استانها وجود دارد و سنخيتي كه با زمينه فعاليت هر يك از اين وزارتخانه ها و موسسات قابل انتقال وجود دارد، در اين زمينه گام برداريم.
وي توانمندسازي نيروي انساني را يكي ديگر از محورهاي برنامه تحول نظام اداري كشور عنوان كرد و گفت: ما در نظام اداري كشور هيچ گونه كمبود نيروي انساني نداريم اما بايد توان نيروهايمان را با افزايش قدرت خلاقيت و كاركردهايشان افزايش دهيم.
وي گفت: اكنون شرايط نظام بوروكراسي ما به گونه اي است كه اگر نيروي انساني بخواهد خلاقيتي داشته باشد، بايد به دستگاههاي نظارتي پاسخگو باشد بنابراين بايد در ساختارها و روشها اصلاحاتي انجام دهيم.
وي همچنين ارتقاي توان نيروهاي مديريتي با برگزاري دوره هاي آموزشي را از ديگر برنامه هاي در دستور كار دولت عنوان كرد و گفت: هم اكنون براي حدود 50 هزار نفر از مديران كشور (رقم هدفگذاري شده) دوره هاي چهارگانه مالي محاسباتي، فرهنگي سياسي، يارانه ها و قانون مديريت برگزار مي كنيم.
وي همكاري مردم و دولت در اجراي قانون هدفمندي يارانه ها را بسيار خوب ارزيابي كرد و پيام اين همكاري مناسب را لزوم تحول اداري، تغيير الگوي مصرف و افزايش و بهبود شاخصهاي اقتصادي عنوان كرد.
وي گفت: به طور حتم نرخ اشتغال، سرمايه گذاري، رشد توليد ناخالص داخلي كشور با اجراي قانون هدفمندي يارانه ها بهبود خواهد يافت و ثمره و بركات زيادي براي كشور در پي خواهد داشت.
وي سلامت اداري و افزايش رضايت مردم به عنوان ولي نعمتان انقلاب را از ديگر برنامه هاي در دستور كار دولت در راستاي طرح تحول اداري بيان كرد و گفت: علاوه بر اخذ بازخوردهاي مردم از فعاليتهاي دولت در سفرهاي استاني، از سال 82 به بعد با روشهاي علمي ساليانه 300 هزار نفر از ارباب رجوع ها را سطح كشور به تفكيك دستگاههاي اداري و استانها مورد نظر سنجي قرار مي دهيم.
وي گفت: آمارها نشان از رضايت مردم دارند اما به اين حد قانع نيستيم و در پي آن هستيم تا بتوانيم نظام اداري مان را هر چه بهتر در خدمت مردم قرار دهيم.
وي در پايان تدوين برنامه ها را تنها 20 درصد كار دانست و گفت: 80 درصد كار را در اجراي مناسب بايد جستجو كرد به همين دليل با معاونين منابع انساني استانها و مديران دستگاههاي اجرايي كشور جلساتي را براي رسيدگي به چالشها و موانع بر سر راه طرح تحول اداري برگزار مي كنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]