واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه از ايران
نامنويسي اينترنتي زائران عتبات
معاون عتبات عاليات عراق و سوريه سازمان حج و زيارت، از آغاز مرحله دوم نامنويسي اينترنتي زائران تهراني به عتبات عراق از روز دوشنبه هفته جاري خبر داد و گفت: زمان اعزام زائران نيز از 8شهريور تا 8 آبانماه خواهد بود.
حسين اكبري در گفتگو با مهر درباره نامنويسي اينترنتي زائران براي سفر عتبات عاليات عراق، افزود: در تهران از يك ماه قبل نامنويسي مرحله نخست آغاز شده به طوري كه ظرفيت اعزامها تا تاريخ 8 شهريورماه تكميل شده است.
وي ادامه داد: مرحله دوم نامنويسي اينترنتي زائران عتبات عاليات نيز از روز دوشنبه در دفاتر زيارتي مجاز كه طي روزهاي نخست هفته توسط سازمان حج و زيارت در روزنامهها اعلام ميشود.
25 درصد سيگاريها دچار مرگ زودرس ميشوند
يك متخصص آسم و آلرژي اعلام كرد كه 25 درصد افراد سيگاري،23سال از عمر مفيد خود را از دست ميدهند و دچار مرگ زودرس ميشوند.
دكتر منصور شاهوردي با بيان اين كه سيگار عامل بيماريهاي سرطان، تنفسي، عفونتهاي حاد و... است، به مهر گفت: علت بيش از 50 هزار مرگ و ميري كه هر سال در كشورمان رخ ميدهد، ناشي از استعمال مواد دخاني است.
وي از دود سيگار به عنوان يكي از عوامل شيوع آسم نام برد و افزود: آمارها و گزارشها نشان ميدهد كه نزديك به 45 درصد دانشآموزان در خانه در معرض دودسيگار والدين خود قرار دارند.
وي، عوارض استفاده از قليان را به مراتب خطرناكتر از سيگار دانست و گفت: برخي خانوادهها هنوز از آثار زيانبار دود قليان اطلاعي ندارند و اجازه ميدهند كه فرزندانشان براي گذران اوقات فراغت از قليان استفاده كنند.
رفعمشكل كمبود جسد براي آموزش دانشجويان پزشكي
معاون آموزشي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت: براساس موافقت رئيس قوه قضائيه مشكل كمبود جسد براي تشريع و درس آناتومي دانشجويان پزشكي رفع شد.
دكتر بهرام عيناللهي درگفتگو با مهر افزود: رئيس قوه قضائيه در دستوري به سازمان پزشكي قانوني اعلام كرده است كه در سال آينده تحصيلي اجساد مجهولالهويه را براي آموزش پزشكي به دانشگاهها تحويل دهند.
به گفته وي، حفظ مسائل شرعي در مراحل تحويل اجساد و استفاده آموزشي از آنان بايد به طور كامل از سوي دانشگاههاي علوم پزشكي رعايت شود و با اجراي روشهاي پيشرفته سعي كنند اجساد ديرتر از ميان بروند.
دانشآموزان ايراني حافظان محيط زيست ميشوند
مديركل دفتر برنامهريزي اقتصادي و زيستي وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق تفاهمنامهاي كه با سازمان محيط زيست امضا كرديم، دانشآموزان، حافظ محيط زيست ميشوند.
محمدعلي غفاري در گفتگو با مهر در باره اهداف اين طرح گفت: تقويت حس مسئوليتپذيري در حفاظت از محيط زيست، توسعه آموزشها، بالا بردن سطح علمي دانشآموزان و توجه بيشتر به محيط زيست از جمله اهداف ما است.
مديركل دفتر برنامهريزي اقتصادي و زيستي وزارت آموزش و پرورش با بيان اين كه خانوادهها و افراد جامعه، نسبت به مسائل زيست محيطي بيتوجه هستند، گفت: دانشآموزان با ارائه آموختههاي خود به خانوادههايشان همچون نريختن زباله در خيابان، نزدن بوق جلوي در بيمارستان، زيباسازي نماي بيروني خانه و... به اجراي اين طرح كمك ميكنند.
وزارت بهداشت بر عملكرد عطاريها نظارت ندارد
معاون سلامت وزارت بهداشت اعلام كرد: وزارت بهداشت به دليل وجود خلا قانوني هيچ نظارتي بر عملكرد عطاريها ندارد.
دكتر هادي امامي رضوي در گفتوگو با خبرنگار پانا با بيان اين كه همه صنوف تحت پوشش نظارتي وزارت بهداشت قرار ندارند افزود: عطاريها تنها در زمينه بهداشت محيط و بهداشت حرفهاي، تحت نظارت وزارت بهداشت قرار دارند.
او با بيان اين كه قانون اجازه مداخله و نظارت بر كار عطاريها و توزيع گياهان دارويي را به وزارت بهداشت محول نكرده است، افزود: اگر قانون اين وظيفه را به عهده ما بگذارد، وزارت بهداشت آمادگي آن را دارد تا در زمينه نظارت بر ارائه دهندگان داروهاي گياهي و عطاريها وارد شود.
زمان طولاني انتقال بيمار قطع نخاعي به بيمارستان در ايران
رئيس ايراني بيمارستان كلنآلمان گفت: بيماران تصادفي قطع نخاعي دركشورهاي پيشرفته حداكثر ظرف 6 ساعت روي تخت عمل جراحي هستند اما در ايران اين زمان بين 24 ساعت تا 48 ساعت است.
محمد نبي نعمتي، جراح مغز و اعصاب در گفتوگو با فارس، افزود: مهمترين عامل موفقيت در درمان بيماران قطع نخاعي كه بر اثر تصادف يا يك سانحه دچار آسيب ميشوند، انتقال سريع به اتاق عمل جراحي است، زيرا اگر بيش از 6 ساعت زمان بگذرد، حتي در صورت موفقبودن عمل جراحي، كار زيادي نميتوان انجام داد.
شنبه 12 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]