پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850421247
حمايت قاطع جنبش غيرمتعهدها از برنامه هستهاي ايران
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: حمايت قاطع جنبش غيرمتعهدها از برنامه هستهاي ايران
سرويس سياسي - اجتماعي: شركتكنندگان در پانزدهمين اجلاس وزيران جنبش غيرمتعهدها كه از روز6 تا 9 مردادماه در تهران برگزار شد با صدور بيانيهاي حمايت قاطع خود را از برنامه هستهاي جمهوري اسلامي ايران اعلام كردند.
به گزارش ايسنا، در اين بيانيه آمده است وزيران، مواضع اصولي خود در خصوص خلع سلاح هستهاي و اشاعه ندادن را تكرار كردند و تحولات مثبت در اجراي موافقتنامه پادمان NPT در جمهوري اسلامي ايران را آن گونه كه در گزارشهاي مديركل آژانس بينالمللي انرژي اتمي منعكس شده است، مدنظر قرار دادند. در قسمت ديگري از اين بيانيه وزيران، حق اساسي و لاينفك همه كشورها براي توسعهتحقيق، توليد و استفاده از انرژي اتمي براي مقاصد صلح آميز، بدون هرگونه تبعيض و منطبق با تعهدات حقوقي مربوطه را مجدداً مورد تاكيد قرار دادند. بنابراين، هيچ چيز نبايد به گونهاي تفسير شود كه حق دولتها براي توسعه انرژي اتمي براي مقاصد صلحآميز را ممنوع يا محدود سازد. آنها به علاوه تاكيد مجدد ورزيدند كهگزينهها و تصميمات كشورها از جمله جمهوري اسلامي ايران در زمينهاستفادههاي صلحآميز از فنآوري هستهاي و سياستهاي چرخه سوخت آن بايد محترم شمردهشوند.
در اين بيانيه، وزيران، آژانس بينالمللي انرژي اتمي را به عنوان تنها نهاد صلاحيتدار براي راستيآزمايي تعهدات پادماني مربوطه كشورهاي عضو شناخته و تاكيد كردند كه نبايد هيچ گونه فشار يا مداخله ناروا در فعاليتهاي آژانس بويژه فرآيند راستي آزمايي آن كه كارايي و اعتبار آژانس را به مخاطره مياندازد، وجود داشته باشد.
در اين بيانيه همچنين وزيران، ايجاد مناطق عاري از سلاحهاي هستهاي را به عنوان يك گام مثبت به سمت دستيابي به هدف خلع سلاح هستهاي جهاني مورد توجه قرار دادند و حمايت خود را از ايجاد منطقه عاري از سلاح هستهاي در خاورميانه طبق قطعنامههاي مربوطه مجمع عمومي و شوراي امنيت، تكرار كردند. تا زمان ايجاد چنين منطقهاي، آنها از اسراييل خواستند تا بدون قيد و شرط و بدون تاخير به NPT پيوسته و فورا تمامي تاسيسات هستهاي خود را طبق قطعنامه 487 (1981) شوراي امنيت،تحت پادمان جامع آژانس قرار دهد.
خلع سلاح همه جانبه
وزير امور خارجه هند پراناب موكرجي با بيان اين كه بايد خلع سلاح همهجانبه و غير مغرضانه در دنيا داشته باشيم گفت: تمامي كشورها بايد خود را متعهد به شركت در مذاكراتي كنند كه به از بين بردن سلاح هاي اتمي ميانجامد.
رد اعمال سياست دوگانه
دبيركل اتحاديه عرب نيز در اين اجلاس سياست يك بام دو هواي قدرتهاي بزرگ در خاورميانه را مورد انتقاد قرار داد و گفت: اين سياست به ويژه در بحث هستهاي ايران كاملا آشكار است.
عمرو موسي يكي از مهمترين تهديدات عليه جنبش غيرمتعهدها را به حاشيه و انزوا كشاندن آن دانست و افزود: اين تهديدات ما را وادار ميكندتا يك تصور جديدي از مواضع و عملكرد و اهداف جنبش ارائه دهيم.
شرط صلح در خاورميانه
وزير امور خارجه سوريه نيز در سخناني گفت: ما خواستار صلح و امنيت در منطقه هستيم
وليد معلم - از اقدام برخي كشورهاي عليه فعاليتهاي هستهاي صلحآميز ايران انتقاد كرد و گفت: هر گونه تهديد عليه ايران را رد ميكنيم.
مخالفت با تهديد ايران
وزير امور خارجه لبنان نيز درخصوص مساله هستهاي ايران گفت: تحولات هستهاي ايران را دنبال ميكنيم و اميدواريم حقي را كه هر كشور براي دستيابي به انرژي صلح آميز هستهاي در اختيار دارد، حفظ شود.
فوزي صلوخ گفت: ما مخالف هرگونه تهديد و استفاده تلويحي از تجاوز هستيم. منطقه ما به اندازه كافي شاهد مصيبتهاي زيادي بوده است. ما پيشنهاد عاري ساختن منطقه از سلاحهاي هستهاي را همچنان تكرار ميكنيم و اميدواريم اسراييل نسبت به زرادخانههاي هستهاياش پاسخگو باشد. بنا به اين گزارش، متكي در اين اجلاس با وزراي امور خارجه كشورهاي هند، آفريقاي جنوبي، كره شمالي، مالزي، اندونزي، تركمنستان، صربستان، بوسني، سودان، كنگو، گامبيا، قبرس، كنيا، مراكش، بلاروس، موريتاني، ارمنستان، زيمبابوه، سوريه، عراق و اردن ديدار و با آنها به بحث و گفتگو در مورد مسايل مورد علاقه دوجانبه و منطقهاي و بين المللي پرداخت.
گفتگوي متكي با خبرنگاران
وزير امور خارجه تاكيد كرد: براي ما ادبيات تاريخ گذاشتن از سوي 1 + 5 معلوم نيست. ما نظراتمان را ارايه دادهايم؛ حالا بايد آنها نظراتشان را بدهند.
منوچهر متكي در پايان اجلاس وزيران امورخارجه كشورهاي غير متعهد در تهران در نشستي مطبوعاتي در پاسخ به اين سوال كه طرف 1 + 5 زمان دو هفتهاي را براي پاسخ به آنها اعلام كرده است و اين زمان شنبه (امروز) به پايان ميرسد پاسخ ايران چيست؟ گفت: سولانا و نمايندگان 1 + 5 در سفر به تهران وقتي non paperو بسته پيشنهادي را به طرف ايراني پيشنهاد دادند گفتند اين پيشنهاد ماست براي مذاكرات و ما منتظر پيشنهادات ايران هستيم.
وي گفت: رفتار آنها در روز بعد از نشست ژنو با شتاب ويژهاي كه داشت به هيچوجه قابل فهم نبود. ما در مذاكرات تهران صحبتي از تعيين زماني مشخص براي ارايه پاسخ نكرديم. ما به سولانا گفتيم ظرف يك ماه بررسيهايمان را خواهيم كرد و پيشنهادهاي خود را ارايه خواهيم كرد. اين چيزي بود كه در تهران توافق شد و ما به تعهد خود عمل كرديم.
متكي ادامه داد: در ژنو، دكتر جليلي پيشنهاد بررسي شده ايران را در يك non paper دو صفحهاي به طرف مقابل ارايه كرد.
وزير امور خارجه، تصريح كرد: درك ما از گفتوگوها اين است؛ پيشنهادي دادند؛ پيشنهادي دريافت كردند. بايد بنشينند و همانگونه كه برخي نمايندگان كشورها گفتهاند محورهاي مشترك اين مداليتي را مورد گفتوگو قرار دهند. وي گفت: براي ما اين ادبيات تاريخ گذاشتن معلوم نيست. ما در همان يكباري كه قرار بود؛ نظراتمان را ارايه كرديم حالا بايد آنها نظراتشان را بدهند. اميدواريم گفتوگوهاي سازنده بر اساس مباني پذيرفته شده و قابل دفاع شكل بگيرد. سولانا و جليلي مسئولان مستقيم اين گفتوگوها هستند و ما هنوز پيشنهادي براي پاسخگويي دريافت نكردهايم.
متكي در پاسخ به سؤال خبرنگاري ديگر مبني بر اين كه در جزيياتي از non paper كه يك روزنامه آمريكايي آن را منتشر كرد مسأله تعليق مطرح نبود، گفت: همانطور كه قرار بود ما nonpaper را ارائه دهيم اين كار انجام شد. مطالبي كه در اين دو صفحه آمد در قالب اسناد از سوي ما و نيز آنها، رد و بدل شد. بنابر رسانهاي كردن نيستبلكه ارائه اين non paper براي اين بود كه مبنا و چارچوبي براي كار باشد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه حمايت غيرمتعهدها از برنامه هستهاي ايران در ادامه گفتگوها چه تاثيري خواهد گذاشت؟ گفت: بديهي است اولين اثر آن زدودن اين تصوير است كه جامعه بينالملل با ايران مخالف است.
نامزد عضويت در شوراي امنيت
همچنين منوچهر متكي در مراسم اختتاميه پانزدهمين اجلاس وزيران امور خارجه كشورهاي عضو جنبش غيرمتعهدها با ارايه گزارشي در خصوص فعاليتهاي هستهاي ايران در طي چند سال اخير و نيز روند مذاكرات ژنو به اعضاي حاضر اجلاس، گفت: بر اساس آموزههاي ديني و دكترين نظامي ما هيچ اعتقادي به سلاح هستهاي نداريم و كاربردي براي آن قائل نيستيم. اگر سلاح هستهاي ميتوانست از بحران جلوگيري كند ميبايست از فروپاشي شوروي سابق جلوگيري ميكرد. ميبايست به ارتش رژيم صهيونيستي در جنگ تحميلي به لبنان و يا اشغالگران كمك ميكرد.
متكي با اشاره به اقدام ايران براي عضويت در شوراي امنيت، گفت: ايران به عنوان تنها عضو آسيايي جنبش بعد از 50 سال نامزد عضويت در شوراي امنيت است و دوستانه از اعضاي محترم جنبش درخواست حمايت ميكند. وزير امور خارجه، گفت: معتقديم حضور اعضاي جنبش در شوراي امنيت ميتواند در رويكرد جنبش مبتني بر تعامل سازنده و مشاركت همه كشورها در ساز و كارهاي بينالمللي كمك كند.
فعاليت هاي اوليه براي گداخت هسته اي را آغاز كرده ايم
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبري، علت مخالفتها و كارشكنيها با جمهوري اسلامي ايران را شكستن انحصار هستهاي از سوي ايران خواند و گفت: اين مساله ساده نيست بلكه از ميدان جنگ هم سختتر است.
به گزارش ايرنا، آيتالله اكبر هاشمي رفسنجاني روز جمعه در ديدار با شماري از فعالان دانشجويي شركتكننده در هفتمين اردوي آموزشي و سياسي دانشجويان سراسر كشور در حسينيه جماران با تاكيد بر اين كه ما مي خواهيم انحصارها را بشكنيم، افزود: زماني كه كشوري بخواهد در سدي كه آنها در هايتكها ايجاد كردهاند رخنهاي ايجاد كند، فشارها را مضاعف ميكنند.
وي با اشاره به اين كه بيگانگان ميدانند ايران به دنبال بمب اتم نيست، تصريح كرد: ما در دوران جنگ تحميلي ثابت كرديم كه اهل استفاده از سلاحهاي غيرمتعارف نيستيم و در مدت درمان مصدومان شيميايي ايران در اروپا نيز آنان فهميدند اين سلاحها از كجا توليد ميشد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر فناوري هايتك و پيشرفته به عنوان ميدان تنازع جهان سوم و پيشرفته تصريح كرد: جهان پيشرفته ميداند كه اگر درجات پايين علوم و فنون در اختيار جهان سوم باشد فاصله اين كشورها با آنها هميشه زياد است.هاشمي رفسنجاني افزود: اين برخورد انحصاري در مورد ايران كه هم منابع سرشار و هم مكتب بالنده دارد شدت پيدا كرده است.
رئيس مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: ما در اين ميدان با فشارهاي بينالمللي مواجه هستيم و در هر ميداني يك جبهه براي ما باز ميكنند.رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در حال حاضر فعاليتهاي اوليه مربوط به گداخت هستهاي كه روشي بسيار بهتر نسبت به شكافت هستهاي است را آغاز كردهايم.
هاشمي رفسنجاني در ادامه سخنان خود به تكنولوژي گداخت و جوش هستهاي اشاره كرد و گفت: گداخت و يا جوش هستهاي بسيار مهمتر و سالم تر از شكافت هستهاي است كه در حال حاضر از آن استفاده ميشود؛ چرا كه منابع جوش هستهاي آب است و بسيار آسان، پرحرارت و مدل كار آن شبيه مدل كار خورشيد است.هاشمي رفسنجاني در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به اهداف سند چشمانداز 20 ساله مبني بر دستيابي ايران به مقام اول توسعه يافتگي در منطقه اظهار داشت: متأسفانه در دو و سه سال گذشته به اندازه اين زمان در راستاي سند چشمانداز حركت نكرده بلكه عقبتر رفتهايم و بايد در 17 سال آينده با سرعت بيشتري حركت كنيم. وي محور حركت را بهرهوري دانست و گفت: از نظر سرمايه كمبودي نداريم. زماني براي يك دلار ميدويديم اما اكنون دولت به اين فكر است كه چگونه از دلارها استفاده كند.
تأكيد البرادعي بر حق ايران
محمد البرادعي مدير كل آژانس بينالمللي انرژي اتمي ديروز در جمع خبرنگاران در وين بر حق مسلم ايران در برخورداري از فناوري هستهاي صلحآميز تأكيد كرد.
البرادعي كه در حاشيه نشست ويژه شوراي حكام درباره هند با خبرنگاران سخن ميگفت، در پاسخ به پرسش ايرنا در وين درباره اعمال استانداردهاي دوگانه از سوي اين شورا افزود: هيچكس درباره اين حق شكي ندارد.
وي افزود: تنها سؤال موجود مربوط به آن بخشي است كه به اعتمادسازي نسبت به ماهيت اختصاصي صلحآميز برنامههاي هستهاي ايران ارتباط دارد.
البرادعي همچنين گفت: درباره ايران در نشست سپتامبر بحث خواهيم كرد.
سلطانيه: ايران به غنيسازي ادامه ميدهد
نماينده دائمي ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي در حاشيه اجلاس وزيران امور خارجه كشورهاي عضو جنبش غيرمتعهدها گفت: پيام كشورهاي غيرمتعهد در بيانيهاي كه در پايان اجلاس تهران ارايه شد بسيار آشكار بود؛ مبني بر اينكه برنامه ايران كاملا صلحآميز است و همچنين اين كشورها از همكاري ايران و آژانس حمايت ميكنند. از اينرو هيچ توجيهي براي قطعنامه شوراي امنيت وجود نخواهد داشت.
به گزارش ايسنا، دكتر علياصغر سلطانيه گفت: همچنين پيام ايران در ژنو نشاندهنده قاطعيت ايران و عزمش براي پيدا كردن راهحلي از طريق مذاكرات بوده است.
او تاكيد كرد: ايران به همكاري خود با آژانس ادامه ميدهد و به ميز مذاكره ميآيد تا درباره همه مسائل از جمله مسائل منطقهاي و جهاني صحبت كند. نماينده دائمي ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي، در پاسخ به اين سوال كه شما پيشنهاد توقف كوتاه غنيسازي آمريكا را در نظر خواهيد گرفت؟ اظهارداشت: من مطمئنم شما اين پيام را دريافت كرديد؛ هيچ توجيه قانوني و فني براي توقف هيچگونه جنبهاي از برنامه صلحآميز هستهاي ايران وجود ندارد؛ از اينرو ما هيچكدام از فعاليتهاي هستهاي خود از جمله غنيسازي را كنار نميگذاريم.
وي ادامه داد: همه كشورها ميتوانند در مذاكرات شركت كنند. ما پيشنهاد ميكنيم كشورهاي غيرمتعهد نيز به ميز مذاكره بيايند.
سفير جمهوري اسلامي ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي هم ديروز در گفتگو با ايرنا در وين تاكيد كرد كه آمريكا در شوراي حكام براي وضعيت آينده اسرائيل زمينهسازي ميكند.
سلطانيه گفت: تلاش آمريكا براي تاييد توافقنامه همكاري هند با آژانس در اين شورا، زمينهسازي براي قراردادي مشابه درباره اسرائيل است.
پايبندي به راهحل ديپلماسي
ديويد ميليبند اعلام كرد: انگليس 100 درصد بر راه حل ديپلماتيك مساله هستهاي ايران متمركز است و نميخواهد كه رژيم صهيونيستي به اقدام نظامي عليه ايران دست بزند.
به گزارش ايسنا، ديويدميليبند، وزير امور خارجه انگليس به راديو گفت: موقعيت بسيار بسيار خطرناكي است و اين (مسالهاي) است كه ميتواند با ديپلماسي حل شود؛ اما هزينههاي مسير ايران بايد بسيار بسيار روشن شود.
تكذيب تعيين ضربالاجل
شان مك كورمك، سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا روز پنجشنبه ضمن عقبنشيني از مواضع كشورش درباره وجود ضرب الاجل دو هفتهاي براي پاسخگويي ايران به بسته مشوقهاي پيشنهادي پنج عضو دايم شوراي امنيت و آلمان در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر اين كه آيا امروزپايان مهلت ايران براي پذيرش يا رد اين پيشنهاد است؟ گفت: من روزها را حساب نكردهام، اين (تاريخ) به زودي فرا ميرسد.
به گزارش ايسنا مك كورمك نه تنها از اشاره به وجود ضرب الاجل خودداري كرد بلكه در پاسخ به اين سوال كه آيا واشنگتن پيشنهاد مشوقها را از روي ميز برخواهد داشت، گفت كه
گفتگوي آلمان و چين
وزير امور خارجه آلمان روز جمعه به صورت تلفني با همتاي چيني خود درباره مساله هستهاي ايران گفتگو كرد.
به گزارش وزارت امور خارجه آلمان، فرانك اشتاينماير و يان جيه چي در اين گفتگو درباره كوششهاي مشترك در پرونده هستهاي ايران صحبت كردند.
اظهارات رايس
كاندوليزا رايس گفت كه اگر ايران به داشتن روابط بهتر با آمريكا علاقهمند است بايد با پذيرش بسته مشوقهاي پيشنهادي آن را ثابت كند. به گزارش ايسنا، وزير امور خارجه آمريكا در نشست خبري مشترك با فرانكو فراتيني، وزير امور خارجه ايتاليا با اشاره به اظهارات محمود احمدينژاد، در گفتوگو با شبكه خبري "NBC " مبني بر اينكه ايران و آمريكا بايد را در مواضع خود در زمينه برنامه هستهاي ايران پيدا كرده و براي رسيدن به توافق تلاش كنند، گفت كه ايران ميتواند حسننيت خود را با پذيرش مشوقهاي پيشنهادي پنج عضو دايم شوراي امنيت سازمان ملل و آلمان نشان دهد.
فراتيني نيز اتهامات غرب را مبني بر احتمال نظامي بودن برنامه هستهاي ايران و سخاوتمندانه خواندن بسته پيشنهادي غرب تكرار كرد.
درخواست فرانسه
فرانسه نيز از ايران خواست تا ظرف چند روز آينده به بسته پيشنهادي گروه 1+5 پاسخ دهد.
به گزارش مهر به نقل از شينهوا، سخنگوي وزارت خارجه فرانسه در اين باره ادعا كرد:
دكتر جليلي: استقبال از پيشنهادات سازنده
وزيران امور خارجه تركيه، عمان و لبنان در ديدار با سعيد جليلي مذاكره كننده ارشد هستهاي ايران از رويكرد سازنده تهران در مذاكرات هستهاي حمايت و آمادگي خود را براي كمك به ايران جهت تداوم مذاكرات اعلام كردند.
به گزارش دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي، وزراي خارجه تركيه، عمان و لبنان در ديدار با جليلي از هفت كشور شركت كننده در مذاكرات ژنو خواستند تا فضاي مثبت ايجاد شده را حفظ كنند.
وزراي خارجه سه كشور، استفاده از انرژي صلحآميز هستهاي را حق مسلم جمهوري اسلامي ايران دانستند و اظهار داشتند طرفين بايد تلاش كنند اعتماد يكديگر را جلب كنند و گامهاي اعتمادساز بيشتري را بردارند.دبير شوراي عالي امنيت ملي و مذاكرهكننده ارشد هستهاي ايران نيز در اين ديدار اظهار داشت :از پيشنهادهاي سازنده كشورهايي كه علاقمندند در زمينه موضوع هستهاي ايران مشاركت داشته باشند، استقبال ميكنيم.
قدرداني از تاجيكستان
دبير شوراي عالي امنيت ملي، توانايي جمهوري اسلامي ايران در ايجاد صلح و پيشرفت منطقه را غيرقابل انكار دانست و گفت: ظرفيتهاي ايران يك فرصت براي پيمان شانگهاي محسوب ميشود.
سعيد جليلي نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي در ديدار همراه خانظريفي وزير خارجه تاجيكستان خواستار توسعه همكاريهاي دو كشور با اتكا به ظرفيتهاي تاريخي و فرهنگي مشترك بين تهران و دوشنبه شد.
جليلي اظهار داشت: اقتدار ايران در جهت صلح و ثبات منطقه است و نفع آن براي همه خواهد بود.
همراه خان ظريفي وزير خارجه تاجيكستان نيز ضمن تشريح آخرين تحولات آسياي مركزي و همكاريهاي چندجانبه، با دبير شوراي عالي امنيت ملي درباره آخرين رويدادهاي منطقه تبادل نظر كرد.
شنبه 12 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-