واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: پرسه در مطبوعات
صداي عدالت: كروبي در هر شرايط كانديدا خواهد شد
حتي با حضور خاتمي!
روزنامه دوم خردادي صداي عدالت در شماره روز سه شنبه خود به تحليل فضاي انتخابات رياست جمهوري آتي پرداخت و نوشت: «كروبي پس از خروج از مجموعه روحانيون مبارز، حزبي تشكيل داد و نام آن را «اعتماد ملي» گذاشت.
شايد به اين اميد كه بتواند اعتماد ملت را به خود جلب كند. حزب كروبي اگرچه خود را اصلاح طلب معرفي مي كرد؛ اما از ابتدا هويت خود را بر افتراق و مرزبندي با ديگر گروه هاي عمده اصلاح طلب بنيان نهاد و بر همين منوال تقسيم بندي اصلاح طلبان به تندرو و راستين را پايه ريزي كرد. اعتماد ملي طي سال هاي پس از تأسيس كوشيده است فاصله خود را با احزاب شاخص اصلاح طلب حفظ كند. از اين روي اين حزب در انتخابات دور دوم شوراها در واپسين روزها به ائتلاف اصلاح طلبان پيوست؛ اما در انتخابات مجلس هشتم به وعده خود پايبند ماند و هرگز با اصلاح طلبان همراه نشد. كروبي خود نيز اعلام كرده است كه در هر شرايطي كانديدا خواهد شد و حتي حضور خاتمي رافع تصميم او نخواهد بود.»
تحريف تاريخ به نفع منافقين در روزنامه كارگزاران!
روزنامه كارگزاران روز سه شنبه با ارائه يك تحليل عجيب و خارج از واقعيات تاريخي، گروهك منافقين را يكي از سرمايه هاي بي بديل ملي براي امر حكومت داري در سالهاي نخستين انقلاب اسلامي معرفي كرد!
در اين تحليل كه از سوي هدايت آقايي نگاشته شده آمده است: «در آستانه پيروزي انقلاب اسلامي، سازمان مجاهدين خلق در خلأ تشكل هاي حرفه اي و جا افتاده براي امر حكومتداري يك سرمايه بي بديل ملي به شمار مي رفت و تا اواخر سال 59 هنوز اين اميدواري بود تا چنين تشكيلاتي بتواند خيل عظيم نيروهاي پرانگيزه(!) و نظم پذير(!) را در عرصه مديريت جامعه سازماندهي نمايد(!). اما چرخش بي مقدمه و يكباره سازمان به سمت مواضع راديكالي و به كارگيري اسلحه براي به دست گيري قدرت، همه اين تصورات را نقش بر آب كرد(!).»
ظاهراً دست اندركاران روزنامه كارگزاران فراموش كرده اند كه سازمان موسوم به مجاهدين خلق - كه به حق در افكار عمومي جامعه به عنوان گروهك منافقين ناميده شده است- در سال 1354 با تغيير رويكرد ايدئولوژيك به سمت آموزه هاي ماركسيستي از هم پاشيد تا آنجا كه حتي جنايتكاراني چون مسعود رجوي كه در ابتداي انقلاب خواستند از مرده ريگ آن سازمان بهره برداري نمايند در ابتدا ناچار شدند از نام «جنبش ملي مجاهدين» براي تحركات خود استفاده نمايند و برخلاف ادعاي كارگزاران از هيچ صلاحيتي براي امر حكومتداري برخوردار نبودند. كارگزاران در حالي ادعا مي كند گروهك منافقين در اواخر سال 59 و به يكباره (!) رويكرد راديكاليسم را برگزيده است كه تمامي تحليلگران بااستناد به اسناد غير قابل انكار معتقدند كه گروهك رجوي از همان روزهاي نخستين انقلاب درصدد براندازي نظام جمهوري اسلامي و حذف رهبري امام خميني(ره) و ولايت فقيه بوده است (رجوع شود به مصاحبه خسرو تهراني با ماهنامه چشم انداز ايران).
شنبه 12 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]