تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 19 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805831908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نيمي از مادران شهري كشور به كودكان خود شير نمي دهند


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: نيمي از مادران شهري كشور به كودكان خود شير نمي دهند
با توجه به اين مسئله كه آمارگيري هاي كلان در كشور هر 4 سال يكبار صورت مي گيرد، طبق آخرين آمار اعلام شده كشور در سال 84 ميزان شيردهي تا پايان سن دو سالگي در شهرها شامل 5/54 درصد و در روستاها 6/60 درصد بوده است كه نشان مي دهد حدود نيمي از مادران شهري كشور به كودكان خود شير نمي دهند.


سيد حامد بركاتي سرپرست اداره سلامت كودكان و ترويج تغذيه با شيرمادر وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار اجتماعي برنا گفت: با توجه به اين مسئله كه آمارگيري هاي كلان در كشور هر 4 سال يكبار صورت مي گيرد، طبق آخرين آمار اعلام شده كشور در سال 84 ميزان شيردهي تا پايان سن دو سالگي در شهرها شامل 5/54 درصد و در روستاها 6/60 درصد بوده است كه نشان مي دهد حدود نيمي از مادران شهري كشور به كودكان خود شير نمي دهند.

بركاتي تصريح كرد: با توجه به وضعيت اقتصادي و اجتماعي كشور، افزايش سطح تحصيلات مادران، همچنين آمار بالاي سزارين در كشور و بيشتر شدن مشغله مادران در سال هاي اخير؛ پيش بيني مي شود كه ميزان آمار تغذيه انحصاري با شيرمادر تا سن 6 ماهگي نوزاد در كشور رو به كاهش باشد اين درحالي است كه ميزان شيردهي تا پايان دو سالگي رو به افزايش است. گفتني است كه به طور كلي وضعيت ايران در اين زمينه از ميانگين كشورهاي درحال توسعه و حتي برخي از كشورهاي اروپايي بهتر است و تنها در مقايسه با كشورهاي بسيار پيشرفته و مدرن عقب هستيم.

وي تغذيه نوزادان در يك ساعت اول تولد از شيرمادر را عامل پيشگيري از مرگ يك ميليون كودك در دنيا عنوان كرد و افزود: يكي از شاخص هاي مهم در اين زمينه تغذيه انحصاري كودك با شيرمادر تا سن 6 ماهگي يا 180 روزگي است كه اين مسئله بر اساس آمار اعلام شده از يونيسف باعث پيشگيري از مرگ يك ميليون نوزاد در سراسر جهان مي شود.

اين متخصص كودكان ادامه داد: شيرمادر به تنهايي تمام نيازهاي تغذيه اي كودك را تامين مي كند و در اين صورت كودك نيازي به هيچ گونه غذاي كمكي حتي آب جوش نيز نخواهد داشت و شيرمادران تا زمان 6 ماهگي نوزاد كفايت مي كند كه پس از آن غذاهاي مكمل بر اساس استاندارد و ابتدا از غلات براي كودك بايد شروع شود. البته مادران بايد بدانند كه تا پايان دو سالگي بايد به كودك خود شيرمادر دهند و از دادن شير پاستوريزه تا قبل از يك سالگي به علت امكان ايجاد آلرژي در آن ها جلوگيري كنند. شايان ذكر است مادران در سن 21 ماهگي نياز است كه كودكان خود را از شيرمادر بگيرند.

بركاتي در ادامه با بيان اينكه سازمان بهداشت جهاني به كشورهاي درحال توسعه توصيه مي كند كه منع مصرف شيرمادر براي كودكان خود نداشته باشند گفت: به جز در برخي از بيماري ها همانند؛ تيفوئيد، سل ريوي حاد و هپاتيت C پيشرفته موارد منعي براي شيردهي مادر وجود ندارد. توصيه سازمان بهداشت جهاني به كشورهاي درحال توسعه اين است كه حتي در مورد آلودگي مادر به ويروس ايدز نيز موارد منع شيردهي وجود نداشته باشد مگر در موارد خاص.

سرپرست اداره سلامت كودكان و ترويج تغذيه با شيرمادر وزارت بهداشت در خاتمه اظهار داشت: شيردهي نوزاد هر دو الي سه ساعت يكبار بر اساس استاندارد طلايي است كه مربوط به تمام كشورهاي جهان مي شود اما بايد گفت كه شيردهي نيازي به زمان بندي ندارد زيرا هر زمان كه كودك گرسنه شود خودش اعلام مي كند و تنها اين برنامه زمان بندي شده باعث كاهش شيرمادر خواهد شد.
 جمعه 11 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن