واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار خوزستان خبرداد: دو برابر شدن سهميه شير استان افزايش توليد سالانه سيمان استان به ميزان يك ميليون و 500 هزار تن
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستانها
استاندار خوزستان در پاسخ به خبرنگار ايسنا گفت: مشكلات در مورد تخليه آب از كارون سه به صورت كلي حل نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ سيد جعفر حجازي، در حاشيه نشست تنظيم بازار در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب توضيح داد: در حال حاضر نحوهي توزيع و تنظيم سهميه سيمان تغييركرده است. پيش از اين سهميهها سيمان از تهران تعيين ميشد كه مشكلاتي را در بر داشت، اما از ماه گذشته تنظيم سهميهها به استانها واگذار شده است.
وي افزود: با اختيار تعيين سهميه در خوزستان ميتوانيم نياز سيمان را براي تمام طرحها و پروژههاي عمراني و مردم تعادل ببخشيم.
حجازي اظهار داشت: با توجه به آزاد شدن سيمان، برنامهريزي ويژهاي براي مقابله با مشكلات احتمالي در فصل اوج مصرف سيمان كشور در زمستان و پاييز تنظيم شده است. هم اينك مصرف سيمان استان خوزستان حدود 232 هزار تن در ماه است.
وي ادامه داد: پيش از اين موضوع حدود 15 درصد از سهميه سيمان استان خوزستان به پروژههاي عمراني،حدود 10 درصد براي صنايع سيمان بر و حدود 75 درصد به نيازهاي مردم اختصاص مييافت.هم اينك از حدود ماهانه 230 هزار تن سهميه سيمان اختصاص يافته خوزستان 30 هزار تن سهم طرحهاي عمراني، 30 هزار تن صنايع سيمان بر و 170 هزار تن نيز به بخش مردمي اختصاص مييابد. از اين پس تعادل بخشي و تعيين سهميه بخشهاي مختلف بر عهده مسئولان استان است.
حجازي عنوان كرد: با توجه به اينكه در كل كشور حدود پنج ميليون تن در چند ماه اخير به ظرفيت توليد سيمان كشور افزوده شده است به نظر ميرسد مشكل خاصي در رابطه با تامين سيمان نداشته باشيم. هم اينك توليد سيمان استان خوزستان به گونهاي است كه عملا ميتواند نياز استان را تامين كند. اين موضوع مشروط به آن است كه تامين برق و نيازهاي كارخانجات بدرستي انجام شود.
وي با بيان اينكه اميدواريم طرح توسعه پنج هزار تني كارخانجات سيمان خوزستان در هفته دولت به بهرهبرداري برسد، تصريح كرد: هم اينك اين واحد توليد سيمان به صورت آزمايشي در حال بهرهبرداري است. بهرهبرداري از اين واحد توليد سيمان سالانه به صورت متوسط حدود يك ميليون و 500 هزار تن به ظرفيت توليد سيمان خوزستان ميافزايد. با اين وجود ظرفيت توليد سيمان در خوزستان به چهار ميليون و 200 هزار تن خواهد رسيد.
وي با اشاره به افزايش سهميه شير يارنهاي در خوزستان عنوان كرد: در گذشته عليرغم اينكه توليد شير مناسبي در استان خوزستان انجام ميشد، سهم يارانههاي اختصاص يافته به نسبت ساير استانهاي كشور بسيار اندك بود. ازدي ماه سال گذشته با رايزنيهايي كه با وزير بازرگاني و رئيس جمهور انجام شد، سهم يارانه شير استان خوزستان از 186 تن در روز به 456 تن افزايش يافت. در اين ميزان سهميه شاهد بيش از دو برابر رشد در سهميه اختصاص يافته به يارنه شير خوزستان هستيم.
وي يادآور شد: با اختصاص سهميه جديد 100 درصد توليد شير در خوزستان شامل يارانه ميشود. اختصاص سهميه شير يارانه اي در خوزستان از 15 مردادماه آغاز مي شود. اميدواريم با اختصاص سهميه جديد شير يارانهاي به خوزستان ديگر شاهد هيچ گونه تخلفي در توزيع شير يارانهاي نباشيم.
حجازي گفت: در گزارشاتي كه پيش از اين از سازمان بازرگاني استان دريافت كرديم يكي از بيشترين تخلفات در مورد توزيع شير يارانهاي انجام مي شد. با وجود افزايش سهميه شير خوزستان و برابري عرضه و تقاضا شير يارانهاي در استان، زمينه تخلف در اين خصوص نيز كاهش مييابد.
وي با بيان اينكه پيش بيني مي شود به مناسبت ماه مبارك رمضان سبد كالا براي كاركنان دولت تعيين شود خاطر نشان كرد: اقدامات آماده سازي براي توزيع اين سبد كه شامل اقلام پروتئيني و ديگر خواركيها در حال انجام است. اميدواريم با تصميمات اتخاذ شده مقدمات كار فراهم شود و مشكلي در توزيع بوجود نيايد و كاركنان دولت بتوانند در هفته نخست شهريورماه كه به ماه مبارك رمضان منتهي ميشود اقلام خود را دريافت كنند.
حجازي تصريح كرد: در مورد ساير اقشار مردم نيز در مورد افزايش قيمتها نگرانيهايي وجود دارد كه با تمهيدات در نظر گرفته شده برنامه افزايش بازرسيها و سطح كنترل بر بازار را در ماه مبارك رمضان در دست اجرا داريم.
وي ادامه داد: همچنين انتظار ميرود سهميه يارانهاي كه براي اقلامي همچون مرغ و گوشت قرمز هر چه سريعتر ابلاغ شود تا سازمانهاي جهاد كشاورزي و بازرگاني خوزستان بتواند اين اقلام را به ميزان كافي بر اساس پيشبيني رشد مصرف نسبت به سال گذشته تامين و توزيع كنيم. در حال حاضر انبارهاي استان براي تامين نياز مردم در 15 روز نخست ماه مبارك رمضان كافي است. در نظر داريم اقلام مصرفي را با قيمتي كنترل شده به مردم عرضه شود.
وي در رابطه با مقابله با خشكسالي در خوزستان نيز گفت: تاكنون با توجه به اينكه افزايش حدود 3 درجهاي را در دماي استان تجربه كرديم و اوج آن در هفته گذشته در دماي حدود 50 درجه و 62 درصد رطوبت بود، بيشترين فشارها به شبكه برق استان وارد شد. با توجه به اين موضوع خاموشيها با توجه به وضعيت خاص آب و هوايي در خوزستان به ساير استانها وارد شد و خوزستان كمترين خاموشي را داشت. در اين زمان اوج مصرف در خوزستان حدود 5300 مگاوات ساعت بود.
حجازي ادامه داد: در مورد وضعيت آب كنترلهاي لازم در حال اعمال است. در حال حاضر حداقل ظرفيت گذردهي آب ( دبي) كارون در مقطع اهواز حدود 150 متر مكعب بر ثانيه است. هر چه پيشتر ميرويم ضرورت توجه بيشتر بر مديريت مصرف و صرفه جويي بيشتر احساس ميشود.
وي اظهار داشت: تلاش ميشود در شهرهايي كه امكانات وجود داشته باشد بار را بر روي چاههاي آب و منابع آب زير زميني وارد كنيم تا كمتر از آب رودخانه استفاده شود و كيفيت آب مصرفي مردم كه از رودخانه ها تامين ميشود دچار مشكل نشود.
استاندار خوزستان تاكيد كرد: تاكنون مشكل خاصي نسبت به گذشته نداريم همه چيز بخصوص در مورد برق و آب در حال كنترل است، البته نگرانيهايي در رابطه با ماههاي آينده و تاخير احتمالي در بارندگي در پاييز موجود دارد كه در حال برنامهريزيهاي ويژهاي در اين خصوص هستيم.
حجازي با بيان اينكه مشكلات در مورد تخليه آب از كارون سه به صورت كلي حل نشده است تصريح كرد: در حال حاضر مشكلات در مورد تخليه آب از سد كارون سه به صورت كامل حل نشده است. تمهيدات ديگري را در مورد منابع آب استان در حال انجام داريم كه اگر به صورت احتمالي در مورد ميزان تخليه آب از سد كارون سه دچار مشكل شديم، بتوانيم با سدهاي ديگر مسئله را تعادل ببخشيم و يا بر روي نحوه توزيع آب به صورت ديگري عمل كنيم تا در مورد آب شرب مردم دچار مشكل خاصي نشويم.
انتهاي پيام
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]