واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: توسعه راههاي ارتباطي، طارم را به قطب اقتصادي استان زنجان تبديل ميكند
داخلي. اقتصادي. توسعه. پيشرفت.
مهمترين مانع روند توسعه شهرستان طارم راههاي ارتباطي است كه با رفع آن و گسترش شبكههاي حمل ونقل، شكوفايي اقتصادي اين شهرستان و در نهايت تبديل استان به قطب اقتصادي رقم خواهد خورد.
شهرستان طارم ، بهلحاظ گردشگري و آثار طبيعي نيز از پتانسيل و توانمندي قابل ارايه در سطح كشور برخوردار است و ميتواند در صنعت گردشگري نقش موثر و سازندهاي ايفا كند.
محور "تهم - طارم" از جمله مسيرهايي است كه مطالعات آن از ۲۲سال و كار اجرايي آن نيز از سال ۶۶آغاز شده و پيشبيني ميشود درسال ۸۸بهبهرهبرداري برسد.
محور "زنجان - گيلوان" نيز از ديگر محورهاي ارتباطي اين شهرستان است كه با وجود داشتن پيچهاي تند و خطرناك جزو محورهايي است كه تردد در آن بويژه در فصل زمستان بهخاطر كولاك در گردنهها، براي مردم شهرستان طارم مشكلآفرين بوده و نيازمند توجه جدي است.
در زمان حاضر مناسبتترين محور مواصلاتي براي تردد به شهرستان طارم، محور "طارم - منجيل" ميباشد كه عمده محصولات باغي و زراعي آن از طريق اين محور حمل و نقل ميشود.
مشاور استاندار زنجان گفت: شبكههاي حمل و نقل از عوامل شكوفايي اقتصادي جوامع بوده و نيازمند فراهم شدن بستر و زيرساختهاست.
نصرالله ابراهيمي، يكياز مصوبات سفر هيات دولت بهاستان زنجان در سال ۸۵ را توسعه راههاي ارتباطي دانست و گفت: محور زنجان، گيلوان و منجيل در سال ۸۲از طرحهاي مصوب سفر مقام معظم رهبري به استان بود كه در سفر هيات دولت به زنجان مورد تاكيد قرار گرفته و اجرايي شد.
وي افزود: براي اجراي اين طرح ۶۰۰ميليارد ريال اعتبار برآورد شده كه در صورت تامين و تخصيص اين رقم در سال ۱۳۹۲به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وي، بابيان اينكه محور "زنجان، گيلوان - منجيل" يك طرح ملي است، گفت:
بااجراي اين طرح، مسير فعلي ۱۸كيلومتر كوتاه خواهد شد.
مديركل راه و ترابري استان زنجان نيز توسعه راههاي ارتباطي را در توسعه شهرستان طارم موثر دانست و گفت: محور "تهم - طارم" ازجمله راههاي ارتباطي اين شهرستان است كهامسال ۲۶ميليارد ريال اعتبار جهت ادامه عمليات اجرايي آن اختصاص يافته است.
مسعود فاطمي، پيشرفت فيزيكي اين محور را ۷۰درصد اعلام كرد وافزود: براي بهرهبرداري ازاين محور ۱۰۰ميليارد ريال اعتبار نياز است كه درصورت تامين آن، در سال ۸۸بهرهبرداري از آن آغاز خواهد شد.
وي گفت: بااتمام عمليات اجرايي محورهاي "زنجان طارم" و "زنجان- گيلوان منجيل" كه شمالغرب را به شمال كشور متصل ميكند شاهد رشد اقتصادي فزايندهاي در شهرستان طارم خواهيم بود.
طارم يكياز حاصلخيزترين شهرستانهاي استان زنجان ميباشد كه بهلحاظ ويژگي منحصر بهفرد اقليمي و نقش آن در توليد محصولات زراعي و باغي ، به هندوستان ايران و بهشت استان معروف است.
اين شهرستان بهلحاظ سطح زيركشت، توليد نهال و برداشت محصول زيتون مقام نخست را دركشور بهخود اختصاص دادهاست و ۳۷درصد محصول زيتون كشور در اين منطقه توليد ميشود.
طارم با ۴۳هزارو ۴۶۰نفر جمعيت در ۱۲۰كيلومتري شمال زنجان واقع شده و قريب به ۳۸هزار نفر جمعيت اين شهرستان با سكونت در روستاها، به امور كشت و زرع و دامپروري اشتغال دارند. ك/۴
پنجشنبه 10 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]