واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: جنگ در خاورميانه، برگ برنده مككين
محمدرضا نظري: شايد تمايل «باراك اوباما» به مذاكرات بدون پيششرط با ايران و لزوم برقراري رابطه مابين دو كشور و
سوال مهمي كه افكار عمومي جهان را معطوف به خود ميكند اين است كه در چنين شرايطي چرا مككين در مقابل كاهش آراي خود صبورانه به انتظار نشسته است و با آرامش از كنار سفرهاي خاورميانههايي اوباما عبور ميكند؟
محمدرضا نظري: شايد تمايل
" «سناتور جان سيدني مك كين» نامزد اصلي حزب جمهوريخواه ايالات متحده آمريكا هفتاد و يك سال سن را به عنوان كولهباري از تجربه وارد نبرد انتخاباتي رياست جمهوري آينده كرده است ... "
«باراك اوباما» به مذاكرات بدون پيششرط با ايران و لزوم برقراري رابطه مابين دو كشور و «سناتور جان سيدني مك كين» نامزد اصلي حزب جمهوريخواه ايالات متحده آمريكا هفتاد و يك سال سن را به عنوان كولهباري از تجربه وارد نبرد انتخاباتي رياست جمهوري آينده كرده است نيز رقابت تنگاتنگ و كم سابقه او و هيلاري كلينتون، باعث شدهباشد افكار عمومي كشورمان توجه چنداني به نامزد برگزيده حزب جمهوريخواه آمريكا از خود نشان ندهد.
«سناتور جان سيدني مك كين» نامزد اصلي حزب جمهوريخواه ايالات متحده آمريكا هفتاد و يك سال سن را به عنوان كولهباري از تجربه وارد نبرد انتخاباتي رياست جمهوري آينده كرده است.
پشت سرگذاشتن صدمات شديد جبهه جنگ تا سرحد مرگ و نيز پنج سال و نيم اسارت توسط كمونيستهاي «ويتكونگ» آنچنان معادلات ذهني اين كهنه سرباز نيروي هوايي آمريكا را تحت تاثير قرار داده است كه پس از گذشت بيست و پنج سال حضور در عرصه سياست به عنوان نماينده مجلس نمايندگان و سنا هنوز اين روحيه نظاميگري در ميان افكار و تصميمهاي وي مشهود است.
به هر حال پيشبيني ميشود در انتخابات اخير رياست جمهوري، سناتور مككين همانند ساير جمهوريخواهان آمريكا در ايالاتهاي مركزي و جنوبي آن كشور
" اوباما با دارا بودن 48 درصد آراي عمومي در قياس با مككين كه تنها 41 درصد آراي عمومي را در اختيار دارد شانس بيشتري را براي حضور در كاخ سفيد خواهد داشت ... "
بتواند طبق يك سنت انتخاباتي همانند ساير انتخابات گذشته، اوباما با دارا بودن 48 درصد آراي عمومي در قياس با مككين كه تنها 41 درصد آراي عمومي را در اختيار دارد شانس بيشتري را براي حضور در كاخ سفيد خواهد داشت رقيب دموكرات خود را شكست دهد ولي شرايط مك كين در پهنه سرزميني ايالات متحده به شكل ديگري است.
طبق آخرين نظرسنجي موسسه مشهور «گالوپ» كه به تازگي منتشر شده است باراك اوباما كانديداي جوان دموكراتها با دارا بودن 48 درصد آراي عمومي در قياس با سناتور مككين كه تنها 41 درصد آراي عمومي را در اختيار دارد شانس بيشتري را براي حضور در كاخ سفيد خواهد داشت.
با اين تفاسير سوال مهمي كه افكار عمومي جهان را معطوف به خود ميكند اين است كه در چنين شرايطي چرا مككين در مقابل كاهش آراي خود صبورانه به انتظار نشسته است و با آرامش از كنار سفرهاي خاورميانههايي اوباما عبور ميكند؟
جواب اين استراتژي مككين را ميتوان در نقاط تاريك افكار عمومي آمريكا جستجو كرد. در واقع عقبه نظاميگري مككين درميان افكار عمومي ايالات متحده اين تصوير را به وجود آورده
" در صورت هرگونه تنازع در منطقه بحرانخيز خاورميانه، به دليل كمتجربه بودن اوباما وي نخواهد توانست كنترل بحران را در دست گيرد و متعاقب آن منافع اين سرزمين پهناور را تامين كند ... "
است كه در صورت هرگونه تنازع در منطقه بحرانخيز خاورميانه، به دليل كمتجربه بودن اوباما وي نخواهد توانست كنترل بحران را در دست گيرد و متعاقب آن منافع اين سرزمين پهناور را تامين كند.
برخي كارشناسان بر اين باورند كه شايد جنگ رواني رژيم صهيونيستي درباره احتمال حمله به ايران و نيز دستاندازهاي پرتلاطم پرونده هستهاي كشورمان بتواند دستمايه پنهان مك كين براي حفظ دوباره قدرت از سوي نئوكانها به حساب آيد.
اين وجه مثبت كارنامه نظامي مككين اين احتمال را تقويت ميكند كه اين پيرمرد جمهوريخواه در انتظار يك بحران اميدبخش در آخرين روزهاي انتخابات رياست جمهوري آمريكا است و به دنبال اين فرضيه ميتوان تفسير متفاوتي را از سفر خاورميانهاي نامزد حزب دموكرات آمريكا به منطقه و ملاقات با مقامات افغانستان، عراق و رژيم صهيونيستي ارائه كرد.
در واقع اوباما تلاش ميكند تا از طريق برگزاري تور خاورميانهاي همراه با تبليغات رسانهاي دموكراتها اين برگ برنده مككين را از دستان وي خارج كند.
به هر حال منطقه خاورميانه و به خصوص خليجفارس هميشه يكي از تاثيرگذارترين نقاط جهان محسوب شده و هر نوع درگيري در اين منطقه چه از سوي آمريكا و يا رژيم صهيونيستي خواهد توانست سرنوشت انتخابات رياست جمهوري آمريكا را تحت شعاع خود قرار دهد.
سه شنبه 8 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]