واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: تضميني در جلوگيري از گسترش سلاحهاي هسته اي نيست
رئيس جمهور گفت: ميليونها نفر از آنها در اردوگاههاي سوريه ، اردن و لبنان آواره هستند و ناامني ها در افغانستان و عراق مزمن شده است.
هموطن آنلاين _رئيس جمهوري اسلامي ايران با بيان اينكه جهان در آستانه يك تحول بزرگ و سرنوشت ساز است ، گفت : مردم دنيا از يكسو با چالش هاي بزرگ و بعضا طاقت فرسا روبرويند و از سوي ديگر درپي رقم زدن آينده اي روشن و اميدبخش هستند.
رئيس جمهور در مراسم آغاز پانزدهمين اجلاس وزراي خارجه كشورهاي عضو و ناظر جنبش عدم تعهد در تهران افزود: در كشورهايي مانند افغانستان ، عراق و فلسطين و كشورهايي در آفريقا و آسيا شعله هاي ناامني و جنگ برافروخته شده و زندگي را براي مردم آنها تلخ و دردآور كرده است و تاكنون راهي براي برون رفت از آن پيدا نشده است.
براساس اين گزارش ، احمدي نژاد در ابتداي سخنان خود حضور وزراي امور خارجه كشورهاي عضو و ناظر جنبش عدم تعهد را در اين اجلاس گرامي داشت و ابراز اميدواري كرد با تلاش هاي ارزنده آنان آثار اين نشست براي همه كشورهاي عضو و ناظر و جهان امروز مفيد باشد.
رئيس جمهوري اسلامي ايران همچنين از مديريت خوب و سازنده رهبري كوبا و جنبش عدم تعهد سپاسگزاري كرد.
مساله عراق فاجعه بزرگ بين المللي
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش گفت: فلسطين از جمله اين مناطق است كه يك زخم 60 ساله بر پيكر نحيف فلسطين هنوز درمان نيافته است و همه ما شاهد كشتار مردم در اين سرزمين هستيم .
وي افزود : صهيونيست ها دهها سال است كه مانع پيشرفت و رفاه مردم فلسطين شده اند .
رئيس جمهور گفت: ميليونها نفر از آنها در اردوگاههاي سوريه ، اردن و لبنان آواره هستند و ناامني ها در افغانستان و عراق مزمن شده است.
وي اضافه كرد : مسئله عراق يك فاجعه بسيار بزرگ بين المللي است كه آمار قربانيان آن حتي تا يك ميليون نفر نيز روايت مي شود.
احمدي نژاد گفت : عراق سرزميني با تاريخ كهن است كه امروزه آوارگان آن بيش از چند ميليون نفر را شامل مي شود .
وي ادامه داد : اگر از حكومت ديكتاتوري عراق پشتيباني نمي شد و بعد از آن، اشغالگران آنرا ويران نمي كردند امروز شاهد عراقي با رفاه بالا در سطح منطقه بوديم.
احمدي نژاد گفت : گسترش سلاحهاي اتمي محصول قدرتهاي بزرگ است و به رغم خطرات جهاني اين سلاحها ، هنوز برخي كشورها به انباشت سلاحهاي اتمي اقدام مي كنند.
ايدز حاصل تحميل فرهنگ قدرتهاي بزرگ
رييس جمهوري اسلامي ايران گفت: توسعه بيماريهاي واگير نظير ايدز نيز محصول فقر، فقدان بهداشت و نبود آموزش است.
وي با بيان اينكه اگر اين موضوع ريشه يابي شود محصول مناسبات اقتصادي و فرهنگي تحميلي از جانب قدرتهاي بزرگ و نداشتن كارايي نظامهاي كنوني حاكم بر جهان است ، تاكيد كرد: دليلي وجود ندارد كه مردمان سرزمين هاي بزرگ و با فرهنگ هاي غني در مناطق خاصي از جهان با چنين بيماري هولناكي دست و پنجه نرم كنندو برخي از كشورها جمعيت خود را به خاطر اين بيماري خطرناك به سرعت از دست بدهند.
احمدي نژاد با اشاره به افزايش توليد موادمخدر در سالهاي اخير گفت: توليد مواد مخدر با نرخ سرسام آوري افزايش يافته است و جالب است كه اين افزايش در مناطقي رخ داده است كه قدرتمندان جهاني با متحدانشان در آنجا حضور نظامي دارند.
رييس جمهور گفت: در امور اقتصادي با چالش هاي اقتصادي سنگين مواجه هستيم ، خشكسالي هاي ناشي از نبود حفاظت هاي زيست محيطي و توليد بيش از حد گازهاي گلخانه اي، كاهش ارزش برابري دلار و افزايش قيمت نفت و گاز با مقاصد سياسي و اقتصادي كه منجر به گراني گسترده و اسيب به كشورهاي ضعيف شده است.
احمدي نژاد آشفتگي در بازارهاي پولي و مالي و بورسهاي جهان و خانه نشين شدن عده زيادي از كشاورزان كشورهاي فقير به علت واردات مواد كشاورزي ارزان قيمت ناشي از پرداخت يارانه به كشاورزان و حذف تعرفه هاي واردات ناشي از قواعد سازمان تجارت جهاني در كشورهاي ضعيف را خاطرنشان كرد. رئيس جمهور گفت: مداخلات گسترده دولت هاي بزرگ در بازارهاي پولي و كنترل اين بازارها به نفع اقتصادشان، با توجه به در اختيار داشتن بانك هاي بزرگ باعث كاهش نقش ساير كشورها در استفاده از منابع مي شود.
وي افزود: مسائل مربوط به انتقال پولي به ساير كشورها ، انحصار گرايي در علم و فناوري و جلوگيري از انتقال آن به ساير كشورها و اعمال محدوديت هاي مختلف و جلوگيري از پيشرفت كشورها و دامن زدن به اختلافات كشورها و ايجاد تشنجات و ناامني به منظور تشديد رقابت هاي نظامي و تسليحاتي و ايجاد بازار فروش تسليحات به كشورهاي متخاصم از چالش هاي اقتصادي است.
سازمانهاي بين المللي تامين كننده منافع قدرتها
رئيس جمهور گفت: فلسفه شاكله تاسيس بسياري از سازمانهاي بين المللي ناظر به تامين منافع برخي قدرتهاست.
آقاي احمدي نژاد يكي ديگر از چالشهاي جهان امروز را تلاش برخي از قدرتها براي انهدام فرهنگهاي بومي و هويت ملي، ارزشها و پايه هاي اتكا و انسجام ملتها برشمرد و افزود: انسانيت بر مبناي ارزشهاي انساني و الهي تعريف مي شود .
وي گفت: مفاهيمي مانند حق جويي و عدالت خواهي ، مهرورزي ، عشق انسانها به يكديگر و پاكي در سالهاي اخير به شدت مورد هجوم قرار گرفته است.
رئيس جمهور گفت: با حذف اخلاق انساني و معنويت چيزي از هويت انساني باقي نمي ماند و انسان بي هويت به سادگي تسليم فشار قدرتهاي بزرگ مي شود و در جهت منافع آنها گام بر مي دارد .
رئيس جمهور اين موارد را گوشه اي از چالشهاي امروزي بشر دانست و در پاسخ به اين سوال كه راه حل اين مشكلات چيست گفت: شايد برخي پاسخ اين سوال را ارجاع مشكلات به سازمانهاي سياسي و اقتصادي و حقوقي بين المللي بدانند .
وي افزود:اين درحالي است كه تاسيس بسياري از سازمانهاي بين المللي ناظر به تامين برخي قدرتهاست و منشا بسياري از نابسامانيها همين قدرتها هستند بنابراين چگونه مي توان به آنها رجوع كرد .
رئيس جمهور گفت: به طور مثال آيا ممكن است شوراي امنيت دولت آمريكا را محكوم و عليه ان قطعنامه صادر كند.
احمدي نژاد افزود: اگر قرار بود سازمان ملل و شوراي امنيت به مشكلات عادلانه رسيدگي كنند امروز مشكلات فلسطين وجود نداشت و دولت صهيونيستي كه با هدف زورگويي و اشغالگري به وجود آمده است به رسميت شناخته نمي شد.
جنگ ويتنام نمادي از تجاوز قدرتها
رييس جمهوري اسلامي ايران گفت:جنگ ويتنام به عنوان نمادي از تجاوز قدرتهاي غرب عليه شرق به شمار مي رود كه تاوان اين جنگ را مردم دادند و صد هزار نفر كشته شدند و يك ملت سخت و مقاوم سالها منابع خود را صرف مبارزه با متجاوزان كردند.
وي افزود: اين سازمان ملل و شوراي امنيت نبود كه جنگ را خاتمه داد بلكه عامل خاتمه جنگ پيروزي مردم ويتنام در مقابل متجاوزان بود و اما متجاوزان بعد از آن مجازات نشدند.
احمدي نژاد گفت: تاريخ شصت ساله نشان مي دهد هر جنگ تجاوزكارانه اي با ساز و كارهاي غيرعادلانه پايان يافته است و متجاوزان مجازات نشده اند.
وي افزود: آمريكا ابتدا عراق را اشغال كرد و بعد مجوز آن را از شوراي امنيت گرفت و دولت عراق تحت فشار، منشور سازمان ملل را پذيرفت كه در واقع اين منشور به دولت عراق تحميل شد و شوراي امنيت اين كشور را مجبور كرد تا موافقتنامه را امضا كند، موافقتنامه اي كه حقوق مردم عراق را خدشه دار مي كند.
شوراي امنيت درجنگ لبنان بيشتر تماشاگر بود
رئيس جمهور گفت : وقتي كه شكست رژيم صهيونيستي در جنگ 33 روزه مسجل شد تازه شوراي امنيت به فكر صدور قطعنامه افتاد.
احمدي نژاد افزود : رژيم صهيونيستي كاملا وحشيانه به مردم و تاسيسات لبنان حمله ور شد و سازمان ملل سكوت كرد ولي پس از 33 روز كه شكست اين رژيم معلوم شد به ناگاه شوراي امنيت قطعنامه صلح را تصويب كرد.
وي اضافه كرد: شوراي امنيت نه تنها در ماجراي لبنان فقط تماشاگر بود بلكه در بسياري از موارد ديگر نيز چشم بر روي اعمال قدرت و زورگويي هاي كشورهاي صاحب قدرت مي بندد.
احمدي نژاد گفت : امروزه هيچ سازماني كه بخواهد نسبت به خلع سلاح اتمي كشورهاي زورگو اقدام كند وجود ندارد واگر درباره ضرورت جلوگيري از گسترش سلاحهاي اتمي حرفي بزنند كشورهاي صاحب بمبهاي اتمي را مستثني مي كنند.
تضميني در جلوگيري از گسترش سلاحهاي هسته اي نيست
رئيس جمهور با بيان اينكه هم اكنون هيچ سازو كار و تضميني براي جلوگيري از گسترش سلاحهاي هسته اي وجود ندارد گفت : به همين علت است كه توسعه و تكثير سلاحهاي هسته اي به دست قدرتهاي زورگو ادامه دارد .
آقاي احمدي نژاد افزود: اين اقدامات درحالي است كه اين قدرتها فعاليت هاي صلح آميز ساير كشورها را به بهانه مقابله با توسعه سلاحهاي هسته اي محكوم مي كنند .
وي گفت: امروز زندانهاي مخفي در كدام كشورهاست و در كدام كشورها به بهانه هاي امنيتي تمام تلفنهاي مردم شنود مي شود و شهروندان با دوربين در خيابانها كنترل مي شوند .
آقاي احمدي نژاد با اشاره به اينكه متهمان در اين كشورها بدون حكم قضائي مدتها در زندان به سر مي برند و شكنجه هاي قرون وسطايي قانوني شناخته مي شود گفت : اين درحالي است كه اين قدرتها مخالفان خود را به نقض حقوق بشر متهم مي كنند و سازمان حقوق بشرنيز چشم خود را بر روي اين مسائل بسته است .
سه شنبه 8 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]