تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در انسان پاره گوشتى است كه اگر آن سالم و درست باشد، ديگر اعضاى بدنش هم با آن سا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836451317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جعفري‌جلوه: بازيهاي رايانه اي با اتكا به تجربه سينما تأثيرگذارتر هستند مينايي :بهره گيري از شخصيت هاي «مدار صفردرجه» و «هزاردستان» در بازي هاي رايانه اي تاثير گذار است / محدوديتي در كمك و حمايت توليدكنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: جعفري‌جلوه: بازيهاي رايانه اي با اتكا به تجربه سينما تأثيرگذارتر هستند مينايي :بهره گيري از شخصيت هاي «مدار صفردرجه» و «هزاردستان» در بازي هاي رايانه اي تاثير گذار است / محدوديتي در كمك و حمايت توليدكنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي نداريم
نخستين نشست تخصصي بررسي «مؤلفه‌هاي ماندگاري در عرصه توليد بازي‌هاي رايانه‌اي»عصر ديروز در سالن سينما حقيقت مركز گسترش سينماي مستند و تجربي برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ،در نخستين نشست تخصصي بازي‌هاي رايانه‌اي،محمدرضا جعفري‌جلوه معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، شش محور مهم براي دستيابي به بازي‌هاي ملي رايانه‌اي را برشمرد.
بر اساس اين گزارش، در ابتداي اين نشست كه از ساعت 17 آغاز شد و تا ساعت 20 به پايان رسيد، «بي‌طرف» معاون اجرايي بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي و دبير اين نشست، درباره فعاليت بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي گفت: دو سال است كه از تصويب مصوبه تأسيس بنياد بازي‌هاي رايانه‌اي مي‌گذرد و نزديك به دو ماه است كه فعاليت‌مان را آغاز كرده‌ايم.
وي افزود: در ماه‌هاي اخير شاهد توليدات خوبي هستيم كه با عرضه آنها، بازخوردهاي بسيار خوبي را شاهد بوده‌ايم و اين نشان داد كه اگر ما مسائل و نيازهاي توليدكنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي را در نظر بگيريم، جهش بسيار خوبي را خواهيم داشت.
لطفي مديرعامل شركت ويدئو پرداز پارس كه يكي از توليدكنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي در داخل كشور است، اظهار داشت: مجموعه ما از سال 1381 مشغول به كار است و در اين مدت موفقيت‌هاي متعددي را كسب كرده است.
وي با بيان اهميت قانون كپي رايت در حوزه نرم افزار گفت: اين يك معضل بزرگ است كه با حمايت بنياد بازي‌هاي رايانه‌اي مي‌توان آن را پيگيري كرد.
اين توليدكننده بازي‌هاي رايانه‌اي بخش فني در اين عرصه را داراي توانمندي‌هاي فراوان دانست و افزود: امسال يكي از موفقيت‌آميزترين سال‌هاي فعاليت ما است و حدود شش بازي خوب وارد بازار شده است كه اميدوارم تا آخر امسال به 12 بازي برسد.
اثمري مديرعامل شركت نوين پرداز نيز در ادامه اين مراسم گفت: نحوه حمايت از توليدكنندگان ارتقاي كيفيت محصولات، توزيع در بازار، چگونگي ماندگاري شركت از نكاتي است كه بايد در بحث بازي‌هاي رايانه‌اي به آن توجه شود.
وي ادامه داد: بسياري از توليدكنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي با تمام ميل و رغبتي كه براي توليد دارند اما با مشكلات آموزشي مواجه هستند. پيشنهاد مي‌كنم تورها، شركت در كلاس‌هاي آموزشي و ارتباط با پيشتازان صنعت بازي در جهان را در دسترس مديران قرار بدهيم، چرا كه يك شركت خصوصي به تنهايي و بدون حمايت نمي‌تواند رشد چنداني دراين زمينه داشته باشد.
اثمري همچنين درباره مديريت‌هاي سليقه‌اي گفت: متأسفانه سليقه‌اي اداره شدن اين عرصه باعث ضررهاي مالي و هزينه‌هاي هنگفت مي‌شود كه با تغيير يك مدير تمام برنامه‌هاي ما به هم مي‌ريزد.
بهرام برقعي مديرعامل رسانه افزار شريف و توليدكننده بازي «عصر پهلوانان» گفت: اين بازي در مرحله آزمايش است و دست‌اندركاران مشغول امتحان‌كردن اين بازي هستند تا شهريورماه آماده ارائه به بازار ‌شود.
وي ادامه داد: براي رسيدن به بازار مناسب بازي‌هاي رايانه‌اي و اينكه چرخه واقعي توليد داشته باشيم، بايد يك توليدكننده اين تجارت را انتخاب كند و يك مشتري نيز منتظر خريداري محصولات رايانه‌اي داخلي باشد.
به گزارش فارس، صدرا حسيني مديرعامل فرا رسانه برگ با اشاره به حضور بازي‌هاي رايانه‌اي در جشنواره سال آينده فيلم همدان اظهار داشت: نكته حائز اهميتي كه آقاي جعفري جلوه در جشنواره فيلم كوتاه همدان داشتند اين بود كه بخش صنعت انيميشن و بازي‌هاي رايانه‌اي نيز به اين جشنواره افزوده خواهد شد كه اين نكته عطفي براي اين عرصه خواهد بود.
وي ادامه داد: حضور بازي‌هاي رايانه‌اي در جشنواره‌ها باعث تبديل شدن آن به يك صنعت مي‌شود و بسياري از مشكلات توليدكنندگان در اين‌راستا حل خواهد شد.
اين توليدكننده بازي‌هاي رايانه‌اي خواستار انجام كارهاي تحقيقاتي براي انتخاب شخصيت‌ها و كاراكترهاي بازي‌ها شد و گفت: يكي از نكات بسيار مهم براي شروع يك پروژه رايانه‌اي انتخاب كاراكترها است و اينكه ما بدانيم چه كاركتري را براي بازي انتخاب كنيم تا هم بازيكن را سرگرم كند و هم داراي المان‌هاي فرهنگي باشد. پيشنهاد مي‌كنم در اين زمينه كار تحقيقاتي صورت بگيرد كه اين بسيار مي‌تواند مفيد باشد.
در اين مراسم، مينايي مديرعامل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي ضمن تشكر از محمدعلي كي‌نژاد (دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي) براي حمايت و ياري بازي‌هاي رايانه‌اي اظهار داشت: پس از سخنان مقام معظم رهبري اين ايده توسط دكتر كي‌نژاد مطرح شد و آقاي جعفري جلوه و عليمرداني در اداره كل همكاري‌هاي سمعي و بصري وزارت ارشاد اين مسئله را پيگيري كردند.
وي در ادامه سخنانش گفت: نقطه متمايز بازي‌هاي رايانه‌اي نسبت به ديگر رسانه‌ها واقعيت‌هاي عرصه صنعت توليد، شاخصه‌هاي مهم ارتقاي توان توليد در كشور، تعامل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي با توليدكنندگان، چرخه اقتصاد پويا در توليد و انتشار بازي‌ها از مهمترين اركان و نكات توجه به بازي‌هاي رايانه‌اي است.
مينايي در ادامه گفت: بازي‌هاي رايانه‌اي در زمينه سرگرمي و آموزش بسيار مؤثر هستند و ما هرگز بازي و فيلم بي‌پيام نداريم. تعامل و گستره زماني نامحدود محيط رقابتي و برتري جويانه جوانان را در اين زمينه ارضا مي‌كند.
وي افزود: ترسيم آينده بازي‌هاي رايانه‌اي در كشورهاي پيشرفته حمايت معنوي از توليدات آثار ارزشمند بازي‌هاي رايانه‌اي، خريد حق مالكيت فكري، برگزاري دوره‌ها و كارگاه هاي آموزشي با هدف ارتقاء سطح دانش فني از ديگر نكاتي است كه بايد به آن توجه شود.
مسئول امور بازي‌هاي رايانه‌اي با بيان اين نكته كه محدوديتي در حمايت از توليدكنندگان اين عرصه وجود ندارد، گفت: ما محدوديتي در كمك و حمايت توليدكنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي نداريم و مي‌توانم بگويم اگر بازي براي مخاطب جذاب باشد ما آن را هدايت مي كنيم، اما كمك‌هاي بيشتر ما، بر روي پروژه‌هايي است كه بر مسائل ارزشي تكيه دارد.
وي نكاتي را كه در بازي‌هاي رايانه‌اي در صورت مد نظر گرفتن مورد حمايت قرار مي‌گيرد، برشمرد و گفت: بازي‌هايي با مضامين ادبيات كهن ايران همچون كليله و دمنه، شاهنامه فردوسي و داستان‌هاي عميق ايراني كه ارزش‌هاي ملي و فرهنگي ما را دارا باشد، از حيث منحصر به فرد بود‌ن‌شان مورد حمايت قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: تاريخ ايران تاريخ مبارزه در كشور لبنان و فلسطين حماسه هشت سال دفاع مقدس و تاريخ اسلام مورد حمايت ما قرار خواهد گرفت.
مينايي افزود: بهتر است در بازي‌هاي رايانه‌اي كاراكترهاي آشنايي همچون كاراكترهاي كارهاي ارزشمندي چون «مدار صفردرجه»، «هزاردستان» وجود دارد، به تصوير كشيده شود.
به گزارش فارس، محمدرضا جعفري‌جلوه معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز در اين مراسم، اظهار داشت: امروز بر كسي پوشيده نيست اهميت و جايگاه بازي‌هاي رايانه‌اي در تأثيرگذاري‌هاي بزرگ دو زبان جهاني يعني هنر رسانه برتر براي گسترش و نشر فرهنگ در دنياي بي مرز امروز. سينما از چند دهه بيشتر و بازي‌هاي رايانه‌اي پديده‌اي متأخرتر متكي به تجربه سينما و انيميشن با قابليت‌هايي به مراتب فراتر در صحنه وجود دارد و اثرگذاري آن را بيشتر ملاحظه مي‌كنيم و بايد به قابليت‌هاي بازي‌ها و سينما توجه شود. قطعا توجه به اين قضيه در تحقيقات انجام شده بايد فراتر از اين صورت گيرد و شناخت قابليت‌هاي بازي اقدامي نيكو و ضروري است چرا كه بدون توجه به اين عرصه، نه جايگاه بازي را خواهيم يافت و نه اسباب اين فعاليت فراهم خواهد شد.
وي وجوه متفاوت و مشترك بازي‌هاي رايانه‌اي و سينما را برشمرد و گفت: فضاي فراواقع و القاگر در بازي‌ها جدي‌تر است. گرم بودن و متعامل‌بودن در بحث رسانه‌ها در اين دو، مشاهده مي‌شود اما افزايش خلاقيت و توان مغزي در بازي بسيار وسيع‌تر است و ديري نخواهد پاييد كه تأثير بازي‌ها در آزادسازي نيروي مغزي جوانان بروز و ظهور خواهد كرد.
جعفري جلوه اظهار داشت: ولي در قياس اين دو مي‌بينيم كه چقدر اين قابليت‌ها در بازي رو به افزايش است و بازي حساس‌تر و تأثيرگذارتر از سينما است، ولي اين به معني ترك صحنه توسط سينما نيست چرا كه بازي مي‌تواند با اتكا به تجربه سينما تأثيرگذارتر باشد.
وي گفت: اين دو رسانه توانمند امروز در خدمت دو حادثه همزمان در جهان و در خدمت جهاني‌سازي و جهاني شدن قرار دارند. جهاني سازي با اراده آمرانه و يكسويه از طرف قدرتي قالب در جهان كه مي‌خواهد اين رنگ را مطلوب خود قرار دهد.
وي با بيان بهره‌گيري سينما و بازي در عرصه‌ جهاني شدن گفت: پروسه جهاني شدن، اين بار با بهره‌گيري اين دو رسانه قدرتمند، در دستور كار ما است .امروز يك پديده جهاني قبل از اينكه جهاني باشد يك امر جدي، استوار و اصيل ملي است. براي جهاني شدن اول بايد ملي بود ،چرا كه در ويترين جهاني يك امر تكراري ، پديده‌اي مطلوب نيست و تنوع فرهنگي،‌قومي و زباني را مي‌پسندد.
معاون امور سينمايي در ادامه گفت: پس هر كس مي‌خواهد در چنين جايي بايستد، بايد طعمي مناسب آرمان‌هاي خودش بروز و ظهور دهد كه اين امر با بازي ملي محقق مي‌شود. ما بايد بكوشيم بازي‌هاي ملي را تعريف كنيم و بشناسيم و در راستاي تحقق آن بكوشيم.
وي عناصر مختلف بازي‌هاي ملي يارانه‌اي را برشمرد و گفت: عنصر حقيقت‌يابي به عنوان وجه اول يك بازي ملي است. جستجوي حقيقت، تكاپو و كشف از دل مجموعه واقعيت‌هايي كه در پيرامون ما است.
وي ادامه داد: خيال انگيزي در مقابل توهم آفريني يكي ديگر از نكات بازي ملي است. ما بازي ملي به عالم فراواقع مي رويم اما به عالم واقع بازمي‌گرديم.
جعفري جلوه افزود: قصه‌پرداز بودن، قصه داشتن و داستان گو بودن يكي از عناصر بازي‌هاي ملي است. همچنين اخلاق گرايي، شادي آفرين‌بودن در مقابل يأس و اميدآفرين بودن ديگر شاخصه‌هاي اين امر است.
وي در ادامه سخنانش فعاليت‌هاي مؤكد و لازم در عرصه بازي‌هاي رايانه‌اي را برشمرد و گفت: رصد كردن مستمر بازي‌هاي دنيا، الگوسازي در سطح بازي ملي، حمايت از توليد ملي، حمايت از اقتصاد بازي‌ها در اقتصاد ملي، حمايت از عرضه و توليد بازي‌ها و ترجيح بازي‌هاي ملي به بازي‌هاي خارجي، ساماندهي به نشريات و تعامل با نشريات تخصصي مسابقات سطح ملي و جشنواره‌هاي متعدد از فعاليت‌هاي مؤكدي است كه بايد در عرصه بازي‌هاي رايانه‌اي صورت بگيرد.
وي در پايان پيشنهاد كرد تا وزارت آموزش و پرورش اقدام به برگزاري كلاس‌هاي كامپيوتر، فيلمنامه‌نويسي، انيميشن و كميك استريپ براي دانش آموزان كند./
 دوشنبه 7 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 387]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن