تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا به سعادت كسى كه عمرش طولانى و كردارش خوب باشد. چنين كسى عاقبتش خوب است؛ ز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830555387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تصاویر عجیب یک بادام زمینی کیهانی


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک:
[تصویر: b1.jpg]

دانشمندان و مهندسان اتاق کنترل فضاپیما در لابراتوار احتراقی جت در پاسادنا، کالفرنیا پس از دریافت تصاویر پرتره مانندی که این فضاپیما از ستاره دنباله دار هارتلی 2 به ثبت رسانده به شدت هیجان زده شدند.



پنج تصویری که به زمین ارسال شده جرمی را به طول 1.6 کیلومتر نشان می دهد که به یک دانه بادام زمینی شباهت دارد و در انتهای آن توده ای از گازهای درخشان در حال فوران کردن هستند.



این تصاویر دقیق بسیاری از دانشمندانی که در کمین جزئیات دقیق از ساختارهای کیهانی هستند را بسیار هیجان زده کرده است. این چهارمین باری است که چنین تصاویر دقیقی از ستاره های دنباله دار به ثبت می رسد.

[تصویر: b2.jpg]

به گفته دانشمندان، این لحظه ها، لحظاتی هستند که محققان به امید آن زندگی می کنند زیرا تصاویری مشابه آنچه از ستاره دنباله دار هارتلی 2 به ثبت رسیده می تواند دانش بشر را درباره چگونگی عملکرد ستاره های دنباله دار بهبود ببخشد.



دیدگاه و انتظار کلی از اجرام کیهانی این است که باید شکلی مدور و کروی داشته باشند در حالی که هارتلی به هیچ وجه کروی نیست و شکلی کاملا نامتقارن دارد. این تصاویر به اخترشناسان در کشف راز ستاره های دنباله دار، قطعاتی از یخ و غبار که بقایای سامانه خورشیدی ناشناخته ای به شمار می روند، کمک خواهد کرد.



دلیل جذابیت بیش از حد هارتلی 2 برای دانشمندان، ابعاد کوچک که تنها یک هشتم ستاره دنباله دار مشهور، هالی است، شکل ظاهری و فورانهای درخشان گازی است که در تصاویر به خوبی مشهود هستند. به گفته دانشمندان این قطعه کیهانی بسیار فعال، کوچک و چالاک است.

[تصویر: b3.jpg]

بر اساس آنچه در تصاویر آشکار هستند، انتهای ستاره دنباله دار بخشی سخت تر و متراکم تر بوده و منبع فورانهای ستاره به شمار می رود، فورانهایی که به اعتقاد دانشمندان از رسوبات یخ خشک به وجود می آیند. نکته مرموز بعدی درباره هارتلی 2 توده هایی درخشان هستند که سطح ستاره دنباله دار را به صورت لکه لکه پوشانده اند، پدیده ای که ذهن دانشمندان را به شدت به خود مشغول کرده است.



فضاپیمای Deep Impact با سرعت 43 هزار و 452 کیلومتر از 700 کیلومتری هارتلی 2 عبور کرده و توانست این تصاویر زیبا را به ثبت برساند. این فضاپیما از دو ماه گذشته در حال تصویربرداری از هارتلی 2 بوده و برای سه هفته دیگر نیز به ماموریت خود ادامه خواهد داد تا یکی از وسیع ترین آرشیوهای اطلاعاتی را از یک ستاره دنباله دار جمع آوری کند.



Deep Impact سالها پیش باید برای همیشه خاموش می شد زیرا در سال 2005 و پس از اینکه فضاپیما به ملاقات ستاره دنباله دار "تمپل 1" رفت، ناسا ماموریت دیگری برای او در نظر نگرفت و آن را خاموش کرد. اما بلافاصله دریافت دلیلی برای بی استفاده ماندن چنین ابزار قدرتمندی وجود ندارد از این رو به سرعت آن را روشن کرده و به تعقیب ستاره دنباله دار دیگری فرستاد.

[تصویر: b4.jpg]

تصویر سازی پرواز نزدیک Deep Impact از کنار هارتلی 2



بر اساس گزارش AOL، با موفقیت در ماموریت نزدیک شدن به هارتلی 2، فضاپیمای Deep Impact اولین فضاپیمای جهان است که تا کنون با دو ستاره دنباله دار ملاقات کرده است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن