تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):در تفسير آيه «با مردم به زبان خوش سخن بگوييد» فرمود: يعنى با همه مردم، چه مؤمن و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827308848




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

7 مورد اورژانسی برای کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: این كابوسی برای هر پدرو مادری است یك مشكل اورژانس برای كودك كه مجبورتان می‌كند 115 را بگیرید.

اشكال در تنفس، زمین خوردن در پارك و... اما آیا والدین واقعا می‌دانند كه چه زمانی باید با اورژانس تماس بگیرند و در واقع كدام مورد اورژانس است؟

در این مقاله با 7 موقعیت اورژانس در كودكان آشنا می‌شویم:
1) دیسترس تنفسی:
دیسترس تنفسی به معنی اشكال در نفس كشیدن و نیاز به اكسیژن بیشتر است. دلایل ایجاد اشكال در تنفسی شامل گیر افتادن غذا یا حجم در گلو، آسم، عفونت یا ذات‌الریه یا پنومونی است.

علایم دیسترس تنفسی شامل سرفه، خس‌خس سینه، نفس كشیدن به سختی و استفاده از عضلات گردن و قفسه‌سینه برای كمك به نفس كشیدن بهتر است. كبود شدن و خرخر از نشانه‌های دیگر است.

در این صورت:- تعداد نفس‌ها بیش از 50 تا 60 تا در دقیقه است- كبودی مخصوصا در اطراف دهان- بیماری به جای بهتر شدن بدتر می‌شوداگر این علایم در كودكتان ایجاد شد، سعی نكنید كودك را سوار ماشین كنید، آمبولانس خبر كنید آمبولانس‌ها دارای وسایل مجهز به دستگاه اكسیژن هستند و با ایمنی كامل كودك را به بیمارستان منتقل می‌كنند.

2) شكستگی استخوان:
شكستگی استخوان هم یك مورد اورژانس در كودكان است. وقتی صدمه‌ای به كودك وارد می‌شود و استخوان بدنش می‌شكند اگر چه حیاتش تهدید نمی‌شود اما كودك باید فورا به بیمارستان منتقل شود. والدین می‌توانند با رعایت احتیاط كودك را سوار خودرو كرده و او را منتقل كنند اما بهتر است با اورژانس تمام بگیرند. بنابراین وقتی شكستگی خیلی شدید است كه درد قابل كنترل نیست. یا وقتی استخوان از پوست خارج شده است یا تصادف طوری بوده كه ضربه‌ سر و گردن وارد شده است حتما باید به اورژانس خبر داد.

3) استفراغ و اسهال
استفراغ همراه اسهال یك مورد اورژانس در كودكان است چرا كه می‌تواند سبب كم‌آبی كودك شود،اگر كودك قادر نیست چیزی را در دهان و معده نگه دارد یا دچار اسهال شدید است، نشانه‌های كم‌آبی را بررسی كنید، اینها شامل چشم‌های گودافتاده، دهان خشك و كاهش میزان ادرار است.- كودك به شما پاسخ نمی‌دهد- انقباض‌های شدید و درد شكمی وجود دارد. البته درد شكم ممكن است با آپاندیسیت یا سنگ كلیه هم ارتباط داشته باشد.

4) صرع و تشنج در نوزادان و نوپایان،
افزایش سریع دمای بدن می‌تواند سبب تشنج شود. بسیاری از تشنج‌ها مرتبط تب فورا خاتمه پیدا می‌كند و اورژانس نیست در هر حال وقتی كودك دچار تشنج مرتبط تب درگذشته شده حتما آن را جدی بگیرید و حتما این موضوع را با پزشك در میان بگذارید. اگر تشنج بعد از 3 تا 5 دقیقه متوقف نشد .اگر كودك دچار اشكال در تنفس و كبودی شد حتما با اورژانس تماس بگیرید.

5) زمین خوردن :
افتادن و زمین خوردن از ارتفاع می‌تواند موجب صدمه به سر، نخاع یا ارگان‌های داخلی شود اگر به آسیب به این قسمت‌ها شك كردید با كودك صحبت كنید تا مطمئن شوید به طور صحیح به سوالاتتان پاسخ می‌دهد.اگر- كودك بیش از یك بار استفراغ كرد- هوشیاری‌اش را از دست داد- از كرخی یا سوزن‌سوزن شدن شكایت داشت- به صدمه‌های داخلی مشكوك شدید- به صدمه به سر، گردن و نخاع شك كردیدحتما به اورژانس زنگ بزنید.

6) بریدگی‌ها خون‌ریزی‌ها :
اگر كودكتان دچار خون‌ریزی‌ شد، روی قسمت زخمی را محكم فشار دهید و زخم را كاملا بررسی كنید. كودكانی كه زخمشان با چسب بسته شده و خون‌ریزی كم می‌شود را می‌توان با ماشین شخصی به بیمارستان برد. اگر كودك مبتلا به اختلال‌های خون‌ریزی‌دهنده است و دچار بریدگی و زخم شدهو اگر خون‌ریزی بند نمی‌آید حتما به اورژانس اطلاع دهید.

7) مسمومیت‌ها:
مسموم شدن كودكان سناریوی ترسناكی است. كودك به سراغ كابینت داروها می‌رود و شربت یا قرص خطرناكی را می‌خورد. اولین‌كاری كه باید پس از وقوع مسمومیت رخ می‌دهد اطلاع به مركز مسمومیت‌ها یا اورژانس است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 418]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن