تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802519786




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دلایل حسادت در روابط زناشویی و رهایی از آن


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: بیشتر مواقع ناخودآگاه در رابطه های عمیق عاطفی، حسادت درون انسان برانگیخته می شود و باعث ایجاد حالات عدم امنیت، جدایی و...در نهایت همچون دردی پنهان، تمام وجود شما را در بر می گیرد. در ظاهر بیشتر مردم، حسادت خود را تصدیق نمی کنند، البته برخی نیز در درون خود سعی می کنند این حالت را کنترل کنند، امّا متأسفانه هر چه بیشتر تلاش می کنند، نتیجه ای در اصلاح خود نمی بینند. ما در صورت حسادت به نفر مقابل، با عصبانیّت و بدخلقی برخورد می کنیم، در حالی که وی واقعاً بی گناه است و در آخر جلوه ی اجتماعی خود را از دست می دهیم.

به هر دلیل و به هر میزانی، حسادت همواره یکی از دلایل اختلافات زناشویی محسوب می شود. این حالات در بین زن و شوهر، در ابتدا با کلماتی کنایه آمیز و غیر مستقیم شروع می شود و به مرور زمان، موجب بحث و جدل و اختلافاتی می شود که عامل بروز آن، حسادت مخفی و پنهان در درون طرفین است.

شما با افکار و برخورد غیر منطقی که برخواسته از حسادت است، در واقع به نوعی طرف خود را فریب می دهید.

در این جا به راهکارهایی اشاره می کنیم که بتوانید، حسادت و رشک خود را تشخیص و این عادت را که موجب ویرانی بنیاد رابطه ی خود می شود، در وجود خود از بین ببرید.

اولین عامل ایجاد حسادت، حس عدم امنیت است

وقتی که شما با طرف مقابلتان، رابطه ای احساسی و عمیق داشته باشید، به دلیل عدم اعتماد به نفس و نادیده گرفتن مزیّتها، برتری ها و جذّابیتهای خود، دچار عدم امنیت می شوید. در اصل همسر شما هیچ دخالتی در ایجاد حس ندارد و به تدریج رشد میکند، شاید در برخی مواقع منشاء این عدم امنیت، احساسات شما یا نحوه ی برخورد طرف مقابلتان باشد، امّا بیشتر، این حس از درون خود انسان و به دلیل عدم برقراری ارتباط صحیح و کمبود روابط اجتماعی از کودکی شکل گرفته است.

اگر آن را کنترل نکنید، به مرور زمان، همواره با احساس حقارت، دیگران را از خود برتر می دانید و این توّهم در ذهنتان شکل می گیرد که همسر شما مطمئناً به کسی بهتر از شما فکر می کند.این ترس چنان شما را احاطه می کند که از حسودی به بدبینی و شکّاکی تبدیل می شود.

در نتیجه تحت تأثیر بدبینی خود، در ذهن خود شروع به از هم بافتن سوالهای بی معنی و مکرّری می کنید، سوالاتی چون، چرا اینقدر دیرآمد؟ با کی بوده؟ چرا به آن مرد/زن اینطوری نگاه کرد؟ چرا در مورد دوست/همکار خود اینقدر تعریف می کند؟ و...در ادامه بیشتر وابسته وی می شوید و احساس کمبود توجّه می کنید.

به تدریج این توّهمات حکم واقعیت را پیدا می کند، در حالی که همسر شما واقعاً هیچ خطا یا خیانتی به شما نکرده است. اگر در ابتدا بتوانید بر این خیالات و احساسات منفی غلبه کنید و بی گناهی همسر خود را باور کنید، شاید بشود از عواقب ویران کننده آینده جلوگیری کرد، شما می توانید با فرونشاندن عصبانیت و خشم خود، از نگاهی غیر منصفانه به همسرتان دست بردارید.

راههای فرو نشاندن حسادت

اوّلین گام در این راه، ایجاد رابطه ای صمیمی و صادقانه با همسرتان است. با آرامی و ملایمت به او بگویید که به دلیل عشق و دوست داشتن بیش از حدّ به وی، در رابطه ی خود احساس نگرانی و عدم امنیت می کنید. در این وضعیت، وی با تصدیق رابطه ی عشق دوطرفه و بیان حس عاطفی خود نسبت به شما، به نوعی، یک تثبیت و آرامشی را ایجاد می کند. موضوع مهم این است که کی و چگونه این مسئله را با وی مطرح کنید؟ خود ترس از دست دادن همسرتان، انگیزه ای خواهد بود که سر صحبت را باز کنید، اگر در طرف مقابل خود، متوجّه شروع حسادت یا بدبینی شدید، در اوّلین فرصت، با آرامی و زبانی دلنشین به تثبیت رابطه ی خود با وی بپردازید.

با صحبت و ارتباط کلامی و دوباره شنیدن اینکه براستی، چه مزیّت، برتری، یا صفاتی در شما بوده که وی، شما را به عنوان همدم خود انتخاب کرده و چرا شما را دوست دارد؟ خود به خود، جایگاه خود را محکم می بینید و می فهمید که به این دلایل شما را برگزیده، بنابراین دلیلی ندارد که به یک نفر بهتر از دید دیگران، فکر کند یا تمایل داشته باشد. در مجموع به جای نشستن و توّهمات باطل در مورد همسر خود، به دلایل اولیه عشق و وابستگی خود فکر کنید و سعی کنید این عوامل را در خود حفظ و تقویت کرده تا با ارتقای عاطفه و عشق، از زندگی مشترک خود لذّت بیشتری ببرید.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 397]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن