واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جمعي از كارشناسان كانون هاي پرورش فكري كودكان كشور خواستار حمايت شدند
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): جمعي از مسوولان و كارشناسان فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان سراسر كشور با اشاره به مشكلات فرارو، خواستار كمك و حمايت شدند.
آنان درحاشيه اولين گردهمايي كارشناسان فرهنگي و هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كشور درگفت و گو باايرنا به روز نبود امكانات آموزشي ، آشنا نبودن خانواده ها از نحوه فعاليت كانون، گرايش به امور نمايشي، كمبود فضا و كمبود نيروي انساني را از عمده مشكلات فرارو برشمردند.
در مجتمع فرهنگي و هنري دلگشاي چالوس كارشناس فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان خراسان شمالي حاضر در اين گردهمايي كه در مجتمع فرهنگي و هنري دلگشاي چالوس برگزار شد، گفت: ايجاد انگيزه براي مربيان درجهت ارايه خدمات و آموزش بهتر در كانون هاي پرورش فكري كودكان بسيار ضروري است.
"سيدمحمد نقابي" در گفت و گو با ايرنا افزود: قراردادهاي موقت و نداشتن امنيت شغلي بيشتر مربيان سبب شده تاآنان انگيزه لازم را براي آموزش كودكان نداشته باشند و اين بزرگترين معضل است.
وي اظهار داشت : اكنون از مجموع 30 نفر مربي فرهنگي ، هنري و ادبي در مركز اين استان، حدود 80 درصد آنها قراردادي هستند.
وي خاطرنشان كرد: كانون متاسفانه درچند سال اخيربه جاي گرايش به مباحث عميق و كيفي به سمت و سوي كارهاي نمايشي و نمايشگاهي گام برمي دارد و اين يك آفت است.
نقابي تصريح كرد : در حالي كه كانون در تربيت ديني، هويت،تقويت باورهاي فرهنگي و اجتماعي كودكان و نوجوانان نقش بسيار اساسي دارد كه اكنون با اين رويكرد از اين مقوله ها فاصله گرفته است.
وي ادامه داد : از جمله بحث معارف اسلامي و گفت و گو در مسايل مختلف پژوهش هاي تبليغات اكنون در كانون نمود ندارد.
"مريم مهدوي" ديگر كارشناس اين كانون از استان مركزي، كارهاي فرهنگي، ادبي، اسلامي، علمي، قصه گويي، شعرخواني، نمايش عروسكي، نقاشي، سفال، موسيقي، عكاسي و فيلم سازي از عمده فعاليتهاي اين كانون اعلام كرد.
وي در گفت و گو با ايرنا به انتظارات غيرمعقول خانواده ها كه بيشتر ناشي از نداشتن شناخت از برنامه هاي كانون به عنوان يك معضل فرارو اشاره كرد.
به گفته وي اگر شناخت بيشتر شود خانواده ها استقبال بيشتري از برنامه هاي كانون خواهند كرد و اين امر در ارتقاي توانمندي و خلاقيت كودكان تاثيرمثبت خواهد داشت.
"منيژه حميدي" كارشناس فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان همدان به ايرنا گفت: امكانات و تجهيزات موجود در فضاهاي فرهنگي در حد مطلوب است اما بايد تلاش بيشتري شود تا اين تجهيزات به حد استاندارد برسد.
وي ادامه داد : بيشتر مربيان اين كانون به صورت پاره وقت فعاليت دارند در حالي كه اين كانون نيازمند مربيان تمام وقت است.
وي به روز شدن امكانات رايانه اي، برگزاري كلاس هاي كامپيوتري، وبلاگ نويسي و نجوم، ساماندهي كتاب و كتابخواني و به روز رساندن كتابها رااز برنامه هاي اولويت دار اين كانون در سال جاري برشمرد.
"غلامعلي كيامرثي" كارشناس مسوول حوزه فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كشور گفت: به روز نبودن اطلاعات آموزشي كارشناسان حوزه فرهنگي از عمده مشكلات فرارو است.
وي در گفت و گو با ايرنا افزود: بايد طوري برنامه ريزي كنيم تا اطلاعات آموزشي كارشناسان را همپاي با امكانات روز جامعه و نيازهاي نوجوانان پيش ببريم.
وي بيان داشت: به ويژه در بخش تكنولوژي آموزشي ضروري است بيش از اين مسايل تلاش كنيم تا امكانات لازم را فراهم نماييم.
وي اضافه كرد: كارشناساني كه از اين امكانات استفاده مي كنند بايدآموزش- هاي لازم را فرا بگيرند تا بتوانند با اين امكانات كار كنند.
اين كارشناس يادآور شد : ارتباط حضوري چهره به چهره با كودكان به عنوان يك اصل از ديگر اهداف محوري اين كانون است.
به گفته وي متاسفانه ارتباط انساني در جامعه امروز خيلي ضعيف شده است با روي كارآمدن سيستم هاي ارتباطي نوين از جمله تلفن همراه اين ارتباطها را كمرنگ كرده است.
كيامرثي ادامه داد: اين ارتباطات غير حضوري منجربه آن شده تا كودك به صورت مستقل حرف نزند و اين فرايند كار اثر مي گذارد.
وي خاطرنشان كرد: علاوه بر آن در زمينه آموزش مهارت هاي زندگي در مجموعه فعاليت هاي آموزشي ما گم شده است و بسياري از مهارت هاي ديگر نظيراجتماعي و ارتباطي كودكان آشنا نيستند.
وي تصريح كرد: مربي بايد با مسايل تربيتي و تكنولوژي آموزشي روز آشنا باشد و نيازهاي نوجوانان و كودكان را بشناساند.
معاون فرهنگي و هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كشور گفت : حدود سه درصد كودكان و نوجوانان كشور تحت پوشش اين كانون هستند.
طبق آمار جمعيت كودكان و نوجوانان كشور حدود 30 ميليون نفر است.
"صدرالله اسعدبيگي" در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي در چالوس، كمبود اعتبار، كمبود مربي ، كمبود امكانات و تجهيزات آموزشي را عمده ترين مشكلات فراروي اين كانون برشمرد و اظهار داشت : متاسفانه امكانات متوازن و متناسب با ميزان نيازها نيست.
وي خواستار افزايش اعتبار تخصيصي سالانه اين كانون شد.
وي پايين بودن ميزان دريافتي مربيان را در ارايه خدمات مطلوب بسيارموثر دانست و گفت : بيشتر مربيان به خاطر عشق و علاقه به اين كار در اين كانون فعاليت دارند.
معاون فرهنگي وهنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كشور ادامه داد: با توجه به هجمه هاي دشمنان عليه اين قشر از جامعه، ضروري است براي آينده ـ سازان كشور سرمايه گذاري بيشتري انجام شود.
اسعدبيگي تصريح كرد: درصدد هستيم با جذب اعتبارات بيشتر و گسترش فضاهاي آموزشي شمار كودكان تحت پوشش را به رقم 10 درصد برسانيم.
وي شناسايي و شكوفايي استعدادهاي كودكان و غني سازي اوقات فراغت را از برنامه هاي اولويت دار اين كانون در سال جاري اعلام كرد.
وي بيان داشت: از شمار فعاليت 32گانه اين كانون بيشتر گرايشها و آموزشها در زمينه قصه، قصه گويي، معرفي شخصيت، كتاب و كتابخواني، نقدكتاب، خوشنويسي، سفالگري، داستان نويسي است.
حدود دو هزار مربي در 750 مركز كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان سراسر كشور فعاليت دارند.
در گردهمايي دو روزه ياد شده كه اواخر هفته گذشته برگزار شد و بيش از 85 كارشناس فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان سراسر كشور شركت داشتند.
ك/4 624/621/508 شماره 018 ساعت 08:39 تمام
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]