واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: برنامه هاي نوين آموزشي سازمان ثبت اسناد براي دستيابي به اهداف ثبت نوين سرعت مي گيرد
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: فرآيندهاي تخصصي آموزشي و پژوهشي در مركز آموزش و پژوهش سازمان ثبت اسناد و املاك كشور براي دستيابي سريعتر به اهداف ثبت نوين و تربيت نيروهاي انساني كارآمد و متخصص با طراحي و اجراي پروژه هاي مكانيزه و الكترونيكي سرعت بيشتري مي گيرد.
به گزارش روز شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" محمد مبيني مدير مركز آموزش و پژوهش اين سازمان با اشاره به طراحي و توسعه سيستم هاي نرم افزاري مديريت آموزش در اين مركز، از بهره برداري از سيستم آموزش مركز آموزش و پژوهش سازمان ثبت اسناد با عنوان "جام" در آينده نزديك خبر داد و افزود: اين سيستم چند ماهي است كه مستقر و اطلاعات آن وارد شده و هم اكنون كليه مراحل ثبت نام و برگزاري دوره هاي آموزشي ترم هاي آينده بوسيله آن مديريت مي شود.
وي افزود: سازمان ثبت اسناد يكي از معدود سازمانهايي است كه در تلاش است اين سيستم آموزشي را به صورت كامل و با همه جزئيات آن راه اندازي كند و با زمان بندي مشخص به سمت الكترونيكي كردن كليه فرآيندهاي آموزشي گام بردارد.
مديرمركز آموزش و پژوهش سازمان ثبت اسناد كه در پنجمين نشست درون سازماني كه با هدف ارائه گزارش عملكرد و فعاليت ها و بررسي مسائل درون سازماني برگزار شده بود سخن مي گفت با اشاره به سند چشم انداز سازمان ثبت اسناد و املاك كشور كه با هدف ارائه بهترين خدمات ثبتي جهت ثبت و صيانت از مالكيت هاي مردم تدوين شده است افزود: در اين سند ضمن تاكيد بر تربيت نيروي انساني متخصص، بر فرآيندها و سيستم هاي اطلاعاتي مهندسي شده و الكترونيكي، سازماندهي نوين ساختار سازماني، كاهش تصدي گري هاي سازمان، استقرار ثبت نوين و توسعه نظام پژوهشي تاكيد شده است.
وي با اعلام خبر توسعه نظام آموزشي سازمان در سراسر كشور تا پايان امسال گفت: در سال 86 در ستاد سازمان بيش از 120 هزار نفر ساعت كلاس آموزشي و 8 سمينار تخصصي برگزار و اساتيد مختلفي به استانها اعزام شده است.
مديرمركز آموزش و پژوهش سازمان ثبت اسناد واملاك كشور همچنين با اشاره به پروژه هاي پژوهشي در حال اجرا و پايان يافته اين سازمان افزود: پروژه اصلاح دفترچه سند مالكيت، نظام حمايت از مالكيت فرش، طرح نظام ثبت نوين، پروژه حمايت حقوق مالكيت منابع ژنتيك و همچنين دانش سنتي، تهيه آئين نامه قانون جديداختراعات، بررسي و ارزيابي عملكرد اجراي مقررات مواد 147و148، مطالعه و بررسي شاخص ها و مولفه هاي ثبت در 12 كشور جهان و پروژه هاي متعدد ديگر از جمله برنامه هاي اين مركز بوده است.
مبيني افزود: پروژه بزرگ تدوين قانون ثبت نوين واصلاح قانون فعلي نيز از برنامه هاي مهم امسال در اين مركز است كه به صورت يك پروژه سه ساله تعريف شده است.
وي همچنين از راه اندازي دانشكده علوم فناوري ثبت به عنوان يكي از دانشكده هاي دانشگاه علوم قضايي در آينده نزديك خبر داد و گفت: اين دانشكده در مرحله اول با سه گروه و هر گروه با يك رشته مجوز راه اندازي دارد و با برنامه ريزي هاي انجام گرفته به تدريج توسعه پيدا مي كند.
مبيني ادامه داد: در حدود 25 طرح پژوهشي در سال 87 در قالب گروههاي 13 گانه آموزشي و پژوهشي اين مركز تدوين شده كه به زودي با فراخوان گروههاي تخصصي و مجرب براي انعقاد قرارداد آنها اقدام مي كنيم.
وي همچنين تدوام برنامه هاي درون سازماني اداره كل روابط عمومي سازمان را موجب بركات و مزاياي فراوان عنوان كرد و افزود: اين برنامه ها باعث مي شود كه همه بخشهاي سازمان نقش خود را در توسعه همه جانبه سازمان به خوبي احساس كنند.
سياوش يعقوبي مديركل روابط عمومي سازمان ثبت اسناد و املاك كشور نيز در اين نشست، مركز آموزش پژوهش را سنگربان مديريت دانش سازمان ثبت اسناد عنوان كرد و گفت: نگاه علمي به روابط عمومي، توسعه برنامه هاي هدفمند درون و برون سازماني را مي طلبد و ارائه تصوير روزآمد از منابع انساني جوان و مديريت پوياي سازمان از جمله اهداف اصلي نشستهاي درون سازماني است. /02/110
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]