واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: مدير دانشكده مجازي علوم حديث تشريح كرد: ويژگيهاي آموزش الكترونيكي علوم اسلامي
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: مدير دانشكده مجازي علوم حديث، وابسته به موسسه علمي و فرهنگي دارالحديث، به تشريح ويژگي هاي آموزشي الكترونيكي اين دانشكده پرداخت.
به گزارش روز جمعه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" حجتالاسلام سيدحميد حسيني درباره فلسفه تاسيس اين دانشكده، گفت: بر اساس بررسيهاي انجام شده، شيوۀ آموزش الكترونيكي، به عنوان يكي از جديدترين و كارآمدترين شيوههاي آموزشي، شناسايي شده به گونهاي كه ظرفيتهايي كه در اين شيوه وجود دارد، به خوبي ميتواند پاسخگوي بخش عمدهاي از نيازها باشد.
وي در بارۀ مزايا و ويژگيهاي اين روش آموزشي گفت: ويژگيهاي خاصي در اين شيوه وجود دارد كه در شيوه هاي ديگر نميشود آن را پيدا كرد، اين ويژگيها، شرايط خوبي را براي كساني كه به دليل محدوديتهاي زماني، مكاني، مسائل و مشكلاتي كه دارند و امكان شركت در دورههاي رسمي و حضوري برايشان فراهم نيست، فراهم كرده است.
مدير دانشكده مجازي علوم حديث با اشاره به محدوديت هاي روش آموزش حضوري، اعم از تعداد اساتيد، فضا، بودجه، امكانات جانبي مثل خوابگاه، و امكانات رفاهي، افزود: در شيوههاي مرسوم حضوري، هيچ وقت نميتوانيم با اين جمع محدود از اساتيد نخبهاي كه در اين رشته در اختيار داريم، در شهرهاي متعدد يا كشورهاي مختلف، همزمان استفاده كنيم، امّا شيوۀ آموزش الكترونيكي اين شرايط را فراهم ميكند كه هر كس در هر منطقهاي، بتواند از بهترين اساتيد استفاده كند.
حجت الاسلام حسيني با اشاره به اينكه 15 هزار صفحه متون آموزشي براي دروس مختلف توليد شده است و از طريق اينترنت نيز ارائه مي شود،گفت: ارائۀ دروس از طريق لوح فشرده محقّق شده است و اكنون بخش زيادي از دانشجويان ما كه از خدمات اينترنت پرسرعت برخوردارند، به راحتي از سايت استفاده ميكنند و گروهي كه اين امكان را ندارند، از لوح فشرده بهره مي گيرند.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از مركز خبر حوزه ،وي دربارۀ امكانات و قابليت هاي پژوهشي مقطع كارشناسي ارشد دانشكده، يادآور شد: آموزش الكترونيكي به خاطر ابزاري كه در اختيار دارد، تا حدود زيادي ميتواند از جهت پژوهشي، قويتر از شيوههاي حضوري باشد و شايد از جنبۀ آموزشي، شيوۀ حضوري، قويتر است امّا از نظر پژوهشي اگر از ظرفيتهاي فن آوري به خوبي استفاده شود، شيوۀ الكترونيكي قوت بيشتري نسبت به حضوري دارد به دليل اينكه ابزار فراواني براي پژوهش، در اين فن آوري وجود دارد.
وي افزود: ابزار كمك آموزشي كه در روش الكترونيكي وجود دارد و بسياري ديگر از ابزارهاي ارتباطي، يادداشت برداري و مانند آن، شرايط بهتري را براي تحقيق فراهم مي سازد كه معمولاً در شيوه هاي حضوري كمتر مورد توجه قرار مي گيرد.
وي درباره تالار مجازي اين دانشكده، گفت: در سيستم حضوري، دانشجو وقتي پژوهشي را انجام ميدهد، خودش استاد ميبيند در حالي كه در سيستم مجازي، پژوهش در تالار ارائه ميشود و همه ميبينند، مشاركت ميكنند، نقد ميكنند، بحث ميكنند و استاد، ميتواند نظارت جدّيتري داشته باشد و بنابراين پژوهشهايي كه در اين سيستم انجام ميشود، ماندگارتر است.
مدير دانشكدۀ مجازي علوم حديث، با اشاره به اين كه در مقطع كارشناسي ارشد، با گرايش «نهج البلاغه»، يك هزار و 340 نفر ثبت نام كردهاند و در حال گذراندن دورۀ آموزشي هستند، افزود: اين دوره از اول ارديبهشت، شروع و تا آخر شهريور كه روز آزمون است، ادامه دارد.
حجت الاسلام حسيني در پايان گفت: در حال حاضر، دانشكدۀ مجازي علوم حديث به عنوان يكي از پنج دانشگاه فعّال در عرصۀ آموزش الكترونيكي كشور، هستۀ اوّليۀ تشكّل دانشگاه هاي مجازي ايران را ايجاد كرده و به عنوان دبير اين تشكّل انتخاب شده است./05/120
جمعه 4 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]