تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850814693




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رسالت رسانه‌ها در تحقق شعار نوآوري و شكوفايي/26محمدصادق كوشكي:نوآوري و شكوفايي در صورت توجه بيشتر رسانه‌ها گفتمان مسلط جامعه مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: رسالت رسانه‌ها در تحقق شعار نوآوري و شكوفايي/26محمدصادق كوشكي:نوآوري و شكوفايي در صورت توجه بيشتر رسانه‌ها گفتمان مسلط جامعه مي‌شود
گروه سياسي: همانگونه كه توجه افراطي رسانه‌ها به مقولاتي مانند فوتبال، موجب شده تا اين مسئله به عنوان يك ارزش در جامعه مطرح و محور قرار گيرد، اگر توجهي به همين ميزان و چه بسا كمتر به نوآوري و شكوفايي داشته باشند، اين مسائل تبديل به يك گفتمان مسلط جامعه مي‌شود.
محمدصادق كوشكي، عضو هيئت علمي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با اشاره به شعار سال «نوآوري و شكوفايي» نقش رسانه‌ها را در اين زمينه مورد بررسي قرار داد و اظهار كرد: تأكيد رهبر معظم انقلاب بر مقوله نوآوري، امري بي‌سابقه نيست و ما در تاريخ انقلاب در مقاطع ديگري نيز با تأكيد بر مقوله نوآوري مواجه هستيم.

وي ادامه داد: به عنوان مثال در 29 تيرماه سال 67، رهبر كبير انقلاب، حضرت امام خميني(ره) در پيام استقامت از مسئولين مي‌خواهند كه به هر شكل ممكن، وسائل ارتقاي اخلاقي، ديني، هنري و علمي جوانان را فراهم آورده و آنان را تا مرز رسيدن به بهترين ارزش‌ها و نوآوري‌ها همراهي كنند.

كوشكي توضيح داد: امام خميني، در مقطعي از تاريخ اين سخنان را به زبان جاري ساختند كه قطعنامه 598 را پذيرفته‌ و يكي از حساس‌ترين فرازهاي انقلاب را پشت سر مي‌گذاشتند، با اين حال به مسئولين سفارش مي‌كنند به هر شكل ممكن، وسايل نوآوري جوانان را فراهم آورند.

اين مدرس دانشگاه، توجه امام به جوانان را در اين پيام مورد تأكيد قرار داد و بيان داشت: حضرت امام در اين پيام از جوانان مي‌خواهند كه براي يك مبارزه علمي و عملي بزرگ در راه تحقق آرمان‌هاي بلند انقلاب، آماده باشند.

وي در تكميل سخنان خود افزود: حضرت امام (ره) در فرازي ديگر از همين پيام مي‌گويند، مبارزه علمي براي جوانان، زنده‌كردن جست‌وجو و كشف واقعيت‌‌‌‌هاست.

كوشكي لزوم و دليل مطرح‌كر‌دن اين شعارها در سال‌هاي مختلف توسط مقام معظم رهبري را ارزيابي كرد و گفت: تمام مواردي كه امروز تحت عنوان توصيه به نوآوري، شكوفايي و نيز توليد علم و امثالهم از سوي رهبر معظم انقلاب مي‌شنويم، تكرار آموزه‌هايي است كه حضرت امام در دهه 60 به عنوان رمز تداوم و حيات نظام بيان فرموده‌اند و متأسفانه ما در طول سال‌هاي گذشته بدان زياد توجه نكرده‌ايم.

عضو هيئت‌‌علمي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي، دليل تكرار مجدد اين پيام‌ها و اين‌بار از سوي رهبر معظم انقلاب را بيان كرد و يادآور شد: هم‌اكنون نياز بر آن است كه مقام معظم رهبري اين مفاهيم و رموز زنده‌ماندن نظام و شادابي آن را دوباره مطرح كنند.

اين منتقد سياسي اضافه كرد: بنيانگذار انقلاب اسلامي به عنوان يك عالم ديني و رهبر نظامي كارآمد و مدير يك انقلاب پيروز، نوآوري، توليد علم، زنده‌كردن روح جست‌وجو و كشف واقعيت و مبارزه علمي را به عنوان تنها مسير رسيدن جامعه اسلامي ايران به خوشبختي و برپايي تمدن ديني قلمداد كرده‌اند.

كوشكي تصريح كرد: اين مهم در طول سال‌هاي پس از فوت حضرت امام تا به امروز به فراموشي‌ سپرده شده و از آن پس جامعه ما با انواع درگيري‌ها و مشكلات اقتصادي، سياسي، فرهنگي، اجتماعي و ... رو به رو بوده و آسيب‌هاي بسياري‌ ديده تا جايي كه حتي نظام اسلامي از سوي برخي به ناكارآمدي متهم شده است.

اين مدرس دانشگاهي بيان داشت: در چنين فضايي اگر رسانه‌ها پايبندي به نظام اسلامي و ارزش‌هاي آن دارند و حضرت امام را به عنوان يك نظريه‌پرداز ديني به رسميت مي‌شناسند بايد اين مفاهيم كه به عنوان كليد و رمز بقا و استمرار نظام اسلامي است را جدي بگيرند و بدان بپردازند.

كوشكي عنوان كرد: همانگونه كه توجه افراطي رسانه‌ها به مقولاتي مانند فوتبال در حال حاضر، موجب شده تا اين مسئله به عنوان يك ارزش در جامعه مطرح و محور قرار گيرد، اگر رسانه‌ها توجهي به همين ميزان و چه بسا كمتر به مسائل مهمي چون شعار سال داشته باشند اين مسائل نيز در جامعه زنده و تبديل به يك گفتمان مسلط مي‌شود.

وي ادامه داد: در اين صورت خواسته‌هاي مذكور اين امكان را مي‌يابند كه به جايگاه واقعي خود در جامعه دست يابند و تأثيرات عميق خود را كه حل مشكلات جامعه اسلامي و گسترش تفكر اسلامي در سطح جهان و مقدمه‌سازي براي برپايي تمدن ديني است را انجام دهند.

كوشكي برخورد رسانه‌ها در برابر شعارهايي كه مقام معظم رهبري براي سال‌هاي مختلف عنوان مي‌كنند را به چند دسته تقسيم كرد و گفت: برخي رسانه‌ها به شكل كليشه‌اي، فرمايشي و دستوري با اين نكات برخورد مي‌كنند كه البته هيچ بازتابي ندارد و برخي ديگر آن را مسكوت مي‌گذارند، سايرين نيز به شكل غير مستقيم و بعضاً مستقيماً به رد اين شعارها مي‌پردازند.

وي گفت: در كل كارنامه قابل قبولي از مطبوعات اعم از رسانه‌هاي ديداري، شنيداري، مكتوب، الكترونيكي و ديگر منابع در خصوص انديشه‌هايي كه مقام معظم رهبري در سال‌هاي مختلف مطرح مي‌كنند و قرار است توسط رسانه‌ها تبديل به گفتمان‌هاي مسلط شوند را نمي‌توان يافت و حداقل، تاكنون نمونه‌اي از برخورد مثبت در اين زمينه در جامعه ديده نشده است.

كوشكي در پايان رسانه‌ها را نيازمند ايجاد يك فضا و بستر معرفتي دانست تا بتوانند اهميت اين مفاهيم را درك كرده و كار مثبتي در اين زمينه انجام دهند؛ اگر اين بستر ايجاد شود آن زمان مي‌توانيم اميدوار باشيم كه رسانه‌ها و دست‌اندركاران با درك اين مفاهيم سعي در فرهنگسازي داشته باشند.
 چهارشنبه 2 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن