واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: در نشست نمايش «عروس پستي دو قبضه» عنوان شدهنر نمايش ميتواند فرصتي براي ارتباط مخاطب با خالق باشد
گروه هنر: در نمايش «عروس پستي دو قبضه» تلاش گروه بر اين بود كه فضايي براي ارتباط بيواسطه مخاطب با خداوند فراهم شود.
در ادامه نشست بررسي نمايش «عروس پستي دو قبضه» كه در محل خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) برگزار شد، فرهاد تجويدي كارگردان اين اثر با تاكيد بر ويژگيهاي فطري بازيگري افزود: يك بازيگر در كارش بايستي به كشف شهودي برسد، با هر اجرايش در هر شب به نقطه اوج نزديك شود و پروسه تكامل را طي كند. بهرحال دگرگوني بايد علاوه بر اينكه در مخاطب شكل ميگيرد در بازيگر هم ديده شود.
بخش دوم ميزگرد را اينجا بخوانيد!
حسينعليپور بازيگر نقش «الي» در اين نمايش در مورد از خودگذشتگي و ايثار اين شخصيت در جهت فروختن كتابهايش كه به آنها تعلق خاطر دارد گفت: مهمترين عنصر در دنياي شخصي الي كتابهايش است. آگنس يكي از شخصيتهاي نمايش در جايي اشاره ميكند كه زندگي الي با كتابهايش عجين شده و با كتابهايش تدريس و امرار معاش ميكند. فروش كتابها براي تامين پول براي يك نفر ديگر نشاندهنده ميزان عظمت ايثار و از خود گذشتگي الي است. تعلق خاطر ميتواند به كتاب، آدم و يا هر چيز ديگري باشد كه چون او ايثار ميكند در آخر هم دوباره به اين داشتههايش ميرسد.
ميترا ضياييكيا بازيگر نقش «آنيا» در مورد فهميدن ايثار الي توسط آنيا گفت: آنيا به خوبي متوجه اين مسئله ميشود و در صحنه آخر نمايش اليا از پرداخت پانصد دلار به عنوان شيربها كه بسيار بيشتر از مبلغ عرف رايج شيربها است ميفهمد كه الي به او تعلق خاطر هم پيدا كرده و جايگاه عشق آنقدر در الي قوي است كه به ساير امور بيتوجه ميشود.
تجويدي در ادامه بحث تاكيد كرد: در درون نسل جوان ما تحولاتي رخ داده و آنها عاشق خداوند هستند. براي عاشقي هنرمند نيز بايستي با جوان زندگي و حشر و نشر داشته باشد. اميدوارم در كارهاي بعديم ضمن توجه به اصول دراماتيك و نمايشي عشق به خدا برجستهتر از اين كارم باشد.
اين كارگردان افزود: هر فردي در زندگي شخصيش با خالقش خلوت و راز و نياز ميكند. اميدوارم جرياني در تئاتر شكل بگيرد كه اين هنر هم فضاي خاص ارتباط با خدا را شكل دهد و به صورت جريانسازي ادامه پيدا كند تا جوانها با مفاهيم قرآني و يكتاپرستي بيشتر از گذشته آشنا و عجين شوند.
وي تاكيد كرد: به علت شرايط معنوي حاكم بر كار، بچهها با كمترين ميزان دستمزد مالي با ما همكاري كردند و در هنگام تمام شدن اجرا برخي از بچهها اشك ميريختند.
تجويدي در بخش پاياني گفتههايش تصريح كرد: خيلي از ظرافتهايي كه در نمايش وجود داشت در متن اوليه وجود نداشت. متن اصلي نمايش بيشتر جنبه شعارگونه و پر از ديالوگهاي بلند و طولاني بود ولي استقبال مخاطب نشان داد كه با حذف پيرايههاي نمايشنامه مخاطب با اجرا ارتباط خوب و صميمي پيدا ميكند.
گزارش از احمد محمداسماعيلي
دوشنبه 31 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]