واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مددكاران اجتماعي در ارتقاء كيفيت زندگي مردم نقش مهمي دارند
اراك - خبرگزاري مهر: مديركل دفتر امور آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي كل كشور گفت: ماموريت و وظيفه مددكار اجتماعي ارتقاء كيفيت زندگي مردم و توسعه شاخصهاي سلامتي است.
به گزارش خبرنگار مهر در اراك، سيد حسن موسوي چلك ظهر امروز در جشن تجليل از مددكاران و فرزندان امدادگر در اراك افزود: مددكار اجتماعي نماد عشق و هنر بدون منت است و به دليل قابليتهاي خود نقش مهمي در مسائل اجتماعي دارند.
وي يادآور شد: مهمترين رويكردي كه در سايستگذاريهاي آينده در حوزه اجتماع وجود دارد توجه به رويكرد سلامت نگري است كه در اين زمينه بايد اطلاع رساني و آگاهي سازي صورت گيرد.
موسوي چلك يادآور د: در سياست گذاري آينده مددكاري بايد از رويكرد مشكل محور به نياز محور و نياز مبنا تغيير كند.
وي با بيان اينكه حجم خدمات آنقدر زياد نيست كه بتوان پاسخگوي نياز محرومين باشيم اظهار داشت: بايد در آينده در ارائه خدمات تغيير رويه داد و به سمت مددكاري اجتماعي پويا حركت كنيم.
موسوي گفت: براي اينكه مددكاري اجتماعي در جامعه تحقق يابد و تاثير گذار باشد بايد به سراغ نيازمندان، محرومين و كساني كه در جامعه دچار مشكل هستند و به خدمات مددكاري اجتماعي نياز دارند برويم.
وي با اشاره به اينكه با شناسايي مشكلات و رفع نياز محرومين و نيازمندان در جامعه آسيب پذيري افراد كمتر خواهد شد تصريح كرد: در تصميم گيريهاي اقتصادي بايد پيامدهاي اجتماعي مد نظر گرفته شود و يكي از وظايف مددكاري اجتماعي در كنار ساير دستگاهها اين است كه پيامدهاي اجتماعي را مورد بررسي قرار دهد و در اختيار مسئولان ذيربط قرار دهد.
مديركل دفتر امور آسيب ديدگان اجتماعي از ديگر وظايف مددكار اجتماعي را تحليل مسائل اجتماعي خواند و افزود: مددكار اجتماعي بايد بتواند شاخص سلامت اجتماعي را مورد سنجش قرار دهد.
وي در ادامه با اشاره به اينكه احياء يك فرد احياء يك جامعه است افزود: مهمترين رويكرد سازمان، توانمند سازي از طريق افراد نيازمند و افراد دچار دغدغه است.
مديركل سازمان بهزيستي استان مركزي در اين مراسم با بيان اينكه مددكاري شغل انبيا است گفت: مددكاران به عنوان خادمان خانواده هاي نيازمند و تحت پوشش فعاليت مي كنند و وظيفه بزرگي بر عهده دارند.
كاظم صالحي با اشاره به اينكه نگاه مسئولان نسبت به مددكار، خانواده هاي تحت پوشش و اقشار آسيب پذير نگاه اصلاح شده اي نيست افزود: بايد نگاه مسئولان نسبت به مددكاران تغيير كند و در مشكلات مددجويان و اقشار آسيب پذير مشاركت و همكاري داشته باشند.
وي تصريح كرد: با كمك و همكاري مردم و مسئولان مي توان در برابر هر نيازمند يك مددكار داشته باشيم و بسياري از مشكلات نيازمندان و محرومين در جامعه را برطرف كنيم.
يکشنبه 30 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 314]