تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851106648




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صفارهرندي: اجازه نداريم با سينما برخورد حذفي كنيم كار در حوزه‌هاي سياسي و اقتصادي آسان‌تر از حوزه فرهنگي است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: صفارهرندي: اجازه نداريم با سينما برخورد حذفي كنيم كار در حوزه‌هاي سياسي و اقتصادي آسان‌تر از حوزه فرهنگي است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: كار در حوزه‌هاي سياسي، اقتصادي و صنعتي آسان‌تر از حوزه‌ي فرهنگي است؛ چرا كه حوزه‌ي فرهنگي با روح و روان انسان‌ها كار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدحسين صفار هرندي كه شامگاه گذشته در هفتمين اردوي آموزش سياسي دانشجويان دانشگاه‌هاي كشور ويژه‌ي خواهران كه از سوي معاونت سياسي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها و در دانشگاه شهيد عباس‌پور برگزار شد، سخن مي‌گفت، در بخشي از سخنان خود درباره وضعيت سينما و تلويزيون و موسيقي‌هايي كه وزارت ارشاد مجوز آن را مي‌دهد، سخن گفت.

وي گفت: عرصه‌ي فرهنگ را عرصه‌ي تكاپو و فعاليت مردم است و وزارت ارشاد در جايگاه هدايت، نظارت و حمايت قرار دارد و عامل اصلي نيست. فوق كار وزارت آن است كه به كسي كه كتابي را نوشته مجوز دهد و روي آن كار نظارت كند.

وي افزود: نظارت آن است كه فردي در مرحله‌اي ايده‌ فيلم سينمايي را مطرح و براي آن مجوز مي‌گيرد، اما براي همان ايده ممكن است با آن فيلم كاري كند كه هنگامي كه در شوراي پروانه‌ي اكران مطرح مي‌شود، افراد حاضر در آن شورا اصلاح آن فيلم را خواستار شوند كه حاصل تعامل بين آنها توليد بسياري از فيلم‌ها و يا مجوز نگرفتن آنهاست.

صفارهرندي خاطرنشان كرد: دوستان در شوراي اكران و صدور مجوز پروانه‌ي ساخت، همه، همكاران دولتي و حكومتي نيستند، برخي همكاران هنرمند و از صنف توليدكنندگان فيلم هستند و اين موضوع طبق آيين‌نامه است. حاصل تعامل اين دوستان آن است كه بسياري از فيلم‌ها مجوز نمي‌گيرند و بعضي ديگر در جامعه مي‌آيند و بلوا و سر و صدا ايجاد مي‌كنند.

صفارهرندي اضافه كرد: اگر بنا باشد، استانداردهاي خود را قرار داده و حق فرهنگي در توليدات نباشد و هيچ مشكلي وجود نداشته باشد در سال ممكن است توليدات فرهنگي در برخي شاخه‌ها به تعداد انگشتان دست باشد.

وي درباره حضور نيروهاي كارآمد در صدا و سيما نيز گفت: مسوول صدا و سيما از مسوول وزارت فرهنگ جداست. ما با يكديگر همكاريم و در جلسات شوراي انقلاب فرهنگي در كنار هم هستيم. مسوول صدا و سيما توسط مقام معظم رهبري انتخاب مي‌شود و از طرف دولت و قوه‌ي قضاييه و مقننه دو نماينده و ناظر دارد و بنده در آن مسووليتي ندارم.

صفار هرندي افزود: اگر بنا باشد كار اساسي انجام دهيم، كادرهاي فرهنگي در تعداد گسترده بايد به صحنه آيند. اين كادرها هم‌اكنون وجود دارند ولي كادر ورزيده ‌نيستند، با اين وجود كادر مستعدي كه در حوزه‌ي فرهنگي بعد از مدتي به ورزيدگي برسد، جزء استعدادهاي جامعه است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، تاكيد كرد: در حال حاضر استراتژي‌اي را قرار داده و مقداري اقدامات سلبي را انجام داده‌ايم. اگر با ايده‌آل مطلق عمل كنيم، بايد دست آخر در سينماها را ببنديم؛ البته ما اجازه‌ي بستن در سينماها را نداريم و اجازه نداريم برخورد با سينما، برخورد حذفي باشد، چرا كه امام (ره) نيز در اوايل انقلاب با هدايت و ارشاد به خط‌ دهي و حمايت از سينما پرداخت.

وي اضافه كرد: يك اتهام ما اين است كه سخت‌گيري و برخورد مي‌كنيم و اتهام ديگر آن است كه با تسامح و تساهل بي‌خيالي مي‌كنيم ، اما واقعيت اين است كه در اين مدت كارهاي بسيار خوبي انجام شده كه خاطره‌ي برخي از اقدامات گذشته را از اذهان پاك كرده است.

وزير ارشاد با تاكيد بر اين ‌كه «به سينمايي معتقد است كه به اخلاق، ديانت و فرهنگ و ملت متعهد باشد» گفت: در حال حاضر براي اولين بار 2500 نفر از تئاتر ديني در يك سانس ديدن كرده‌اند كه اين موضوع بي‌سابقه است. بر اين اساس در اين دوره بالاترين تعداد شركت‌كنندگان در نمايش‌هاي مذهبي بوده است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، هم‌چنين با تاكيد بر اين‌كه «در طول يك سال گذشته اين وزارتخانه كارنامه‌ي شرافتمندانه‌اي در حوزه‌ي موسيقي و توليد آثار ارزشمند داشته است» گفت: «رسول عشق و اميد» توانست سه سمفوني را برگزار كند. در حال حاضر نيز در تدارك هستيم كه بين موسيقي و علايق مذهبي و ديني سفارش‌هايي بدهيم كه تا آخر سال آماده مي‌شود.

صفار هرندي خاطرنشان كرد: در عرصه‌اي كه بخش خصوصي و مردم آن را به عهده دارند، حداقل كار ما آن است كه بر موسيقي يا شعر نظارت داشته باشيم، البته برخي نوارها كه ادعا مي‌شود مجوز وزارت ارشاد را دارند، مجوز ندارند و ما

{صاحبان} آن‌ها را به دليل آن‌كه به اسم مجوز وزارت ارشاد كار مي‌كنند، دستگير كرده‌ايم، اما برخي از اين موسيقي‌ها نيز قبل از دوران ما مجوز گرفته و براساس آن كار مي‌كنند.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: از نگاه مقام معظم رهبري، در دوره‌هاي فعاليت اين وزارتخانه از ابتداي انقلاب تا كنون هيچ دوره‌اي به خوبي الان نبوده، البته ما خيلي كوچك‌تر هستيم كه ايشان ما را مورد لطف خود قرار دهند.

وي افزود: چاره‌اي نيست و بايد نسبي ديد و نسبت به گذشته گام‌هاي بزرگي براي سالم‌سازي برداشت.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در ادامه در پاسخ به اين پرسش كه «نقش وزارت ارشاد در قبال دستگاه‌هايي همچون صدا و سيما چيست» گفت: بنده نمي‌توانم به صدا و سيما دستور بدهم، اما در شوراي انقلاب فرهنگي برخي تصميمات اتخاذ مي‌شود. اين نويد را مي‌دهم كه ستاد هماهنگي بين دستگاه‌هاي فرهنگي زير نظر رييس‌جمهور ايجاد شود كه هماهنگي‌هاي بيشتري صورت گيرد.

صفارهرندي در بخشي از سخنان خود گفت: از مواردي كه مورد توجه اين وزارتخانه در فيلم‌هاي سينمايي است، آن است كه از كساني كه با ظاهر مذهبي در جامعه هستند، چهره‌ي خبيثي ساخته نشود، دليل جلوگيري از اكران يكي از فيلم‌ها اين بود كه فرد( نابابي) خود را متصل به خانواده‌اي مذهبي و سمبل مذهب مي‌دانست كه به همين دليل جلو اين فيلم گرفته شده بود.

او هم‌چنين با اشاره به تهيه‌ فيلم « سليمان نبي» گفت: حاضر شده‌ايم براي اين فيلم كه درباره زندگي حضرت سليمان است و تا آخر سال جاري آماده مي‌شود ميلياردها تومان هزينه كنيم، چرا كه اين فيلم تحولي در فيلم‌سازي كشور به شمار مي‌آيد.

انتهاي پيام
 يکشنبه 30 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن