تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816722096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سفر غيرمنتظره اوباما به افغانستان


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: سفر غيرمنتظره اوباما به افغانستان
تلويزيون‌هاى سي.ان.ان و بي.بي.سى خبر دادند كه نامزد انتخابات نهايى رياست جمهورى آمريكا از حزب دموكرات در آغاز سفرهاى بين‌المللى خود در سفرى غير منتظره و اعلام نشده روز شنبه وارد كابل شد.

به گزارش خبرگزارى فرانسه، دولت افغانستان و مقامات آمريكايى در كابل، خبر رسيدن باراك اوباما نامزد دموكرات انتخابات نهايى رياست جمهورى آمريكا در ماه نوامبر را تاييد نكردند. چنين سفرهايى معمولا به دليل تهديدات امنيتى مرتبط با شورشى‌گرى طالبان با مخفى كارى زيادى همراه است.

سناتور ايلينويز در مورد اين مطلب كه بايد براى افغانستان كار بيش‌ترى انجام داد، هميشه سخن مى‌گفته است. اين در حالى است كه شورش‌ها در هفته‌هاى اخير رو به وخامت گذاشته است. اوباما در روزنامه نيويورك تايمز روز دوشنبه هفته گذشته گفته بود كه آمريكا بايد در حدود 10 هزار نيروى بيش‌تر به افغانستان بفرستد. تقريبا 70 هزار نيروى بين‌المللى كه اكثر آنها آمريكايى‌ هستند براى كمك به جنگ با شورشى‌گرى در افغانستان مستقر هستند. اوباما به نيويورك تايمز گفته بود: ما به نيروها، هلى‌كوپتر‌ و جمع‌آورى بيش‌تر اطلاعات و كمك غير نظامى ‌بيش‌تر براى به پايان بردن ماموريت خود در افغانستان نياز داريم. عراق جبهه مركزى جنگ عليه تروريسم نيست و نبوده است. اوباما همچنين روز سه‌شنبه بر وعده خود براى خارج كردن بيش‌تر نيروهاى جنگى آمريكا از عراق ظرف 16 ماه و گذاشتن توجه بر پناهگاه‌هاى القاعده در پاكستان و شرايط رو به وخامت در افغانستان تاكيد كرد. وى گفت: القاعده يك پايگاه گسترده در پاكستان دارد كه احتمالا مسافت آن با پناهگاه قديمى‌طالبان در افغانستان دورتر از مسافت واشنگتن تا فيلادلفيا نيست. وى گفت: ما نمى‌توانيم يك پناهگاه تروريستى را تحمل كنيم و به عنوان يك رئيس جمهور من اين كا را نخواهم كرد.

همچنين قرار است اوباما از عراق ديدار كند. انتظار مى‌رود روز سه‌شنبه اين هفته (اول مرداد) پيش از سفر به اراضى اشغالي، آلمان، فرانسه و بريتانيا به اردن سفر كند. تلويزيون‌هاى سي.ان.انو بي.بي.سى خبر دادند كه نامزد انتخابات نهايى رياست جمهورى آمريكا از حزب دموكرات در آغاز سفرهاى بين‌المللى خود در سفرى غير منتظره و اعلام نشده روزگذشته وارد كابل شد. به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزارى فرانسه، دولت افغانستان و مقامات آمريكايى در كابل، خبر رسيدن باراك اوباما نامزد دموكرات انتخابات نهايى رياست جمهورى آمريكا در ماه نوامبر را تائيد نكردند. چنين سفرهايى معمولا به دليل تهديدات امنيتى مرتبط با شورشى‌گرى طالبان با مخفى كارى زيادى همراه است. سناتور ايلينويز در مورد اين مطلب كه بايد براى افغانستان كار بيش‌ترى انجام داد، هميشه سخن مى‌گفته است. اين در حالى است كه شورش‌ها در هفته‌هاى اخير رو به وخامت گذاشته است. اوباما در روزنامه نيويورك تايمز روز دوشنبه هفته گذشته گفته بود كه آمريكا بايد در حدود 10 هزار نيروى بيش‌تر به افغانستان بفرستد. تقريبا 70 هزار نيروى بين‌المللى كه اكثر آنها آمريكايى‌ هستند براى كمك به جنگ با شورشى‌گرى در افغانستان مستقر هستند.

اوباما به نيويورك تايمز گفته بود: ما به نيروها، هلى كوپتر‌ و جمع آورى بيش‌تر اطلاعات و كمك غير نظامى‌بيش‌تر براى به پايان بردن ماموريت خود در افغانستان نياز داريم. عراق جبهه مركزى جنگ عليه تروريسم نيست و نبوده است.

اوباما همچنين روز سه‌شنبه بر وعده خود براى خارج كردن بيش‌تر نيروهاى جنگى آمريكا از عراق ظرف 16 ماه و گذاشتن توجه بر پناهگاه‌هاى القاعده در پاكستان و شرايط رو به وخامت در افغانستان تاكيد كرد. وى گفت: القاعده يك پايگاه گسترده در پاكستان دارد كه احتمالا مسافت آن با پناهگاه قديمى‌طالبان در افغانستان دورتر از مسافت واشنگتن تا فيلادلفيا نيست. وى گفت: ما نمى‌توانيم يك پناهگاه تروريستى را تحمل كنيم و به عنوان يك رئيس جمهور من اين كا را نخواهم كرد.

همچنين قرار است اوباما از عراق ديدار كند. انتظار مى‌رود روز سه‌شنبه اين هفته (اول مرداد) پيش از سفر به اراضى اشغالي، آلمان، فرانسه و بريتانيا به اردن سفر كند. اين سفر اولين مقصد او در سفر دوره‌اى انتخاباتى‌ وى به مناطق جنگى محسوب مى‌شود. اوباما به عنوان يك سناتور كنگره آمريكا به اين سفر رفته است. به همراه وى سناتور جك‌ريد از ايالت رودآيلند و سناتور چاك هاگل از ايالت نبراسكا حضور دارند. از اين دو به عنوان معاونان احتمالى اوباما ياد مى‌شود. اين در حالى است كه جان مك‌كين، رقيب جمهورى‌خواه اوباما وى را به دليل عدم حضور كافى در منطقه جنگي، مورد انتقاد قرار داده است.

«عشق» به اوباما در اروپا

در تحولى ديگر در آستانه سفر چند روز آتى باراك اوباما، كانديداى دموكرات انتخاب رياست جمهورى آمريكا به برلين، پاريس و لندن، عشق اوباما كه روزنامه‌ها وى را جان اف كندى حال حاضر و قهرمان اروپا در رقابت انتخاباتى آمريكا توصيف مى‌كنند، سراسر اين قاره را فرا گرفته است.

به گزارش خبرگزارى فرانسه، نتايج نظرسنجى روزنامه ديلى تلگراف انگليس نشان مى‌دهد كه اگر مردم اروپاى غربى مى‌توانستند در انتخابات رياست جمهورى آمريكا در ماه نوامبر راى دهند، باراك اوباما، سناتور دموكرات 46 ساله، برنده مسلم انتخابات مى‌بود. نتايج اين نظرسنجى حاكى از اين است كه 70 درصد ايتاليايى‌ها، 67 درصد آلمانى‌ها، 65 درصد فرانسوى‌ها و 49 درصد انگليس‌ها طرفدار اوباما هستند. اين در حالى است كه اين آمار براى جان مك كين، رقيب جمهورى خواه اوباما در ايتاليا فقط 15 درصد، در آلمان شش درصد، در فرانسه هشت درصد و در انگليس 14 درصد است. حمايت جان مك كين از جنگ عراق به عنوان تداوم سياست جورج بوش، رئيس‌جمهور در حال كناره‌گيرى آمريكا به حساب مى‌آيد. در همين حال، گفته مى‌شود كه در فرانسه كتابهاى راجع به اوباما در يك چشم به هم زدن به فروش مى‌روند. در انگليس و آلمان روزنامه‌ها اوباما را با جان اف كندى رئيس‌جمهور اسبق آمريكا مقايسه مى‌كنند.

همچنين فرانك والتر اشتاين ماير، وزير سوسيال - دموكرات خارجه آلمان و والتر ولتروني، رهبر حزب مخالف چپ‌گراى ايتاليا، شعار باراك اوباما مبنى بر بله ما مى‌توانيم را به عنوان شعار سخنرانى‌هاى سياسى خود انتخاب كرده‌اند. آنگلا مركل صدراعظم محافظه كار آلمان، اوباما را به خاطر تصميمش براى استفاده از دروازه برندنبرگ برلين (نماد اتحاد آلمان پس از 40 سال جنگ سرد) به عنوان پشت صحنه محل سخنرانى انتخابات خود مورد انتقاد قرار داد، ولى اشتاين ماير از اين اقدام اوباما علنا استقبال كرد.
 شنبه 29 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن