تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850704118




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صفحه آخر - براي شكيبايي زندگي كردن سخت‌تر از مردن بود


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: صفحه آخر - براي شكيبايي زندگي كردن سخت‌تر از مردن بود
صفحه آخر - براي شكيبايي زندگي كردن سخت‌تر از مردن بود

بهاره رهنما : داريم به بيمارستان پارسيان مي‌رويم، به اين اميد بچگانه كه حتي خبر راديو پيام دروغ باشد. مي‌رويم، دروغ نيست، كسي هم اما نيست. به جز خودش كه حالا معني قالب تهي كردن را به ما ياد مي‌دهد.

او عمو خسرو نيست. چون عمو خسرو حتي در سكوتش، شور و شوقي بود كه با اين سكوت سرد فرق داشت. بلاتكليف روي پله‌هاي بيمارستان غيرعادي خلوت پارسيان ياد اولين روزي مي‌افتم كه مي‌رفتيم به خانه آقاي داوود‌نژاد براي اولين تمرين «عاشقانه» اولين تمرين دسته‌جمعي فيلم. دلم همان طور ضعف مي‌رود و چيزي در رگ‌ها مي‌جوشد و قلبم تندتند مي‌زند. نمي‌دانم چقدر مرا جدي بگيرد. اين اولين كار جدي من در عرصه بازيگري است و شكيبايي، شكيبايي هامون است و ديدنش براي خيلي‌ها حسرت. خيلي زود در همان چند دقيقه اول، تصميم مي‌گيرد كه به‌جاي اسمم صدايم كند: آسماني. با لحن خاص خودش دارد شعر تكلمه مي‌كند. از شعرهاي سهراب، يك تكه‌اش را با ضبط كوچكي كه همراهش است مي‌دهد گوش كنم. هي به من نگاه مي‌كند و مي‌گويد آخي‌آخي من مثل وقتي‌هايي كه خيلي هول مي‌شوم، خنده‌ام مي‌گيرد و بي‌خودي مي‌خندم. آقاي داوود‌نژاد مي‌گويد خوش‌خنده هم هست.
راستي امروز وقتي دارم از بيمارستان برمي‌گردم يادم افتاد اين دومين مرگ شاعرانه امسال بود، بعد از مرگ نادر ابراهيمي. آن روزها كه خيلي خوش‌خنده بودم فكر مي‌كردم شاعرها فقط در پاييز مي‌ميرند، اما اين طوري نيست. عمو خسرو راست مي‌گفت؛ مرگ هم هميشه مثل عشق، بي‌موقع و بي‌خبر مي‌آيد و مثل آوار مي‌ريزد پايين. ديشب خوابي ديدم كه مي‌دانستم تعبير خوبي ندارد. صبح كه پشت تلفن اين جمله را شنيديم: «خبر بدي است، خيلي بد...» يادم آمد كه وقتي بيدار شدم، منتظرش بودم. هنوز جاي اشك‌هايم را پيدا نمي‌كنم.
خبر اين‌قدر سنگين است كه اشك‌هايم را گم كرده‌ام، اما به اين عادت غلط و احمقانه‌اي كه به‌ ما ياد داده‌اند، كاملا غيرارادي دفتر تلفنم را برمي‌دارم و به كساني تلفن مي‌زنم. به عليرضا داوود‌نژاد اما اس.‌ام.‌اس مي‌زنم كه بيش از هميشه نيازمند شنيدن صدايش هستم. زنگ مي‌زند و او هم قبول دارد كه رفتن شكيبايي براي ما مخصوصا به معني پايان يك دوره خوش و به‌ياد ماندني و تكرارنشدني است. من مي‌گويم خيلي دوريم از آن روزها. سكوت مي‌كند، خيلي دور است و دارد از جايي در شمال به سمت تهران مي‌آيد. ياد آن سكانسي مي‌افتم كه آرش، فيلم «عاشقانه» با «غزال» خداحافظي مي‌كرد و قل‌هو‌الله مي‌خواند و فوت مي‌كرد و مي‌دانست كه شايد ديگر او را نبيند. آن روز آقاي شكيبايي هم سرصحنه بود و پا به پاي ما براي سرنوشت عشق فيلم «عاشقانه» گريه كرد. حرف گزافي نيست اگر بگويم حالا بعد از 17سال بازيگري هنوز هم احساس و باور را از هيچ بازيگر مقابلي دريافت نكرده‌ام و حالا اين عقيده تلخ باور من است كه اتفاقا در صنف ما بازيگرها برخلاف آنچه كه مردم مي‌پندارند، آدم‌هاي با احساس و پر رگ و خون خيلي كم است و او از اين بابت براي من اسطوره هميشه عشق است. مردي كه با حركات و اداهاي شيرين و واقعي و تن صداي جذاب و دوست‌داشتني‌اش، مي‌توانست در به دست آوردن دل‌ها شماره يك باشد، اما دغدغه‌اش نبود. مردنش هم مثل حضورش عجيب و به‌ياد ماندني و متين و شاعرانه و پرتواضع بود. من فكر مي‌كنم براي آدمي با حجم احساس او زندگي كردن قطعا كار سخت‌تري بود تا مردن. صداي تصنيف منوچهر سخايي در ضبط ماشينم هم از آن تقارن‌هاي غريب روزگار است كه مي‌خواند: «پرستوي من، پر زد و رفت».
حالا نمي‌دانم چرا بيشتر به شعرها و صدايش دارم فكر مي‌كنم و به نامش كه برازنده‌اش بود. برازنده مرد بلندقامتي كه «خسرو» بود، مرد صبوري كه «شكيبايي» بود.
 شنبه 29 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن