تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848433463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عضو كارگروه صيد و شكار كميته‌ي طبيعت‌گردي: توزيع درآمدهاي تورها در مناطق حفاظت‌شده مديريت شود سازمان حفاظت از محيط زيست براي گردشگران شكار تسهيلات فراهم كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عضو كارگروه صيد و شكار كميته‌ي طبيعت‌گردي: توزيع درآمدهاي تورها در مناطق حفاظت‌شده مديريت شود سازمان حفاظت از محيط زيست براي گردشگران شكار تسهيلات فراهم كند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: گردشگري

عضو كارگروه صيد و شكار كميته‌ي ملي طبيعت‌گردي معتقد است: اگر ميان سازمان حفاظت از محيط زيست در حوزه‌ي وظايفي كه دارد، با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تعامل برقرار شود، در گردشگري شكار و طبيعت‌ به موفقيت‌هايي دست مي‌يابيم.

هاشم اسدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ظرفيت‌هاي كشور را در شكار قابل توجه دانست و ادامه داد: منابع اين بخش در كشور محدود نيستند و در گستره‌ي كشور وجود دارند؛ اما در اين حوزه بايد مديريت كلان اتفاق بيفتد كه بخشي از آن به سازمان حفاظت از محيط زيست و بخشي ديگر به تورگردان‌ها مربوط مي‌شود. تاكنون تورگردان‌ها در اين حوزه، فعاليت‌ها را به‌درستي انجام داده‌اند و با توجه به ظرفيت‌هاي شكار و طبيعت‌گردي، بخشي از جهانگردان را به كشور وارد مي‌كنند. در اين ميان، مهم است كه سازمان حفاظت از محيط زيست براي اين گردشگران تسهيلاتي را فراهم كند تا زحمات كار تورگردان‌ها به نتيجه برسد. با اين حركت، گردشگري شكار و طبيعت‌ در كشور توسعه مي‌يابد.

رييس مؤسسه‌ي مطالعات استراتژيك جهانگردي با اشاره به تاريخچه‌ي تشكيل و ماهيت كاري سازمان حفاظت از محيط زيست، بيان كرد: قانون شكار چهارم اسفندماه 1335 به‌عنوان نخستين مقررات مستقل و نسبتا جامع در زمينه‌ي حفاظت از حيات وحش، مشتمل بر هفت ماده و 10 تبصره به تصويب مجلس وقت رسيد و كانون شكار ايران نيز براساس ماده‌ي يك اين قانون به‌عنوان سازمان مستقل در راستاي حفظ نسل وحوش و اجراي مقررات شكار تشكيل شد. اين كانون داراي شخصيت حقوقي و مستقل مالي بود.

وي اظهار داشت: در 16 خردادماه 1346 قانون شكار و صيد مشتمل بر 31 ماده تصويب شد كه سازمان شكارباني و نظارت بر صيد براساس آن تشكيل و جايگزين كانون شكار شد. در 28 خردادماه سال 1353 نيز با تصويب قانون حفاظت و به‌سازي محيط زيست، سازمان محيط زيست با تغيير ساختار تشكيلاتي و داراي اختيارات وسيع در زمينه‌ي جلوگيري از آلودگي و تخريب زيست‌محيطي تشكيل شد كه به موجب اين قانون، سازمان محيط زيست به نخست‌وزيري وابسته و زير نظر شوراي عالي حفاظت از محيط زيست و 9 وزير بود.

او يادآوري كرد: منشأ تشكيل سازمان حفاظت از محيط زيست كنوني، حفاظت از وحوش و اجراي شكار بوده است و اگر اكنون ميان اين سازمان در حوزه‌ي وظايفي كه دارد با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تعامل برقرار شود، در گردشگري شكار و طبيعت‌گردي به موفقيت‌هايي دست مي‌يابيم.

اسدزاده تأكيد كرد: تورهاي شكار يا طبيعت، معضل فرهنگي ندارند و به توسعه‌ي گردشگري كمك بيشتري مي‌كنند. در دنيا، ديگر تورهاي كلاسيك نسبت به اين تورها خواهان ندارند.

وي با بيان اين‌كه شكار در حوزه‌ي پيرترين حيوانات است، اما هنوز در اين بخش با چالش‌هايي مواجه‌ايم، گفت: اگر قرار است، شكار در كشور محدود شود، بايد شكارچي ايراني را محدود كنيم، چون اين شكارچي‌ها براي قوچ 200 هزار تومان پرداخت مي‌كنند، درحالي‌كه شكارچي‌ خارجي دو هزار يورو هزينه مي‌كند كه اين درآمدها بايد براي توسعه‌ي آن منطقه صرف شود. اگر در توزيع اين درآمدها مديريت شود، در توسعه‌ي مناطق حفاظت‌شده و قرق‌هاي شكار تأثير خواهد داشت، درحالي‌كه اين اتفاق نمي‌افتد.

اين تورگردان با اشاره به پنج تورگرداني كه در بخش گردشگري شكار فعاليت مي‌كنند، ادامه داد: اين تورگردان‌ها براي اين بخش بسيار هزينه و در نمايشگاه‌هاي گردشگري شركت كرده‌اند؛ اما تاكنون هيچ كمكي به اين حوزه نشده است، در صورتي كه فقط بايد تعامل باشد.

او درباره‌ي وضعيت بازارهاي ايران در زمينه‌ي جذب گردشگر شكار، بيان كرد: اكنون براي اين بخش بازارهايي داريم، ولي به تسهيلاتي براي ورود گردشگران در اين حوزه نياز است. ما اين بازارها را با سرمايه‌ي خود به‌دست آورده‌ايم و اكنون دولت بايد حمايت و مجوز كافي صادر كند تا اين كار توسعه يابد.

اسدزاده گفت: اكنون تورگردان‌هاي فعال، در حوزه‌ي گردشگري شكار جمع شده‌اند و به سازمان حفاظت از محيط زيست تقاضا داده‌اند كه مناطقي را براي احيا و حفاظت از گونه‌هاي جانوري و شكار براساس معيارها و ضوابط درست جهاني و در قالب مصوبه‌ها يا قوانين كشور مانند اصل 44 قانون اساسي در اختيار بگيرند تا به توسعه‌ي حيات وحش اقدام كنند كه در اين‌باره نيز برنامه‌ي بلندمدتي وجود دارد.

اين تورگردان درباره‌ي اين اقدام توضيح داد: ما براي در اختيار گرفتن مناطقي در اوريال خراسان، البرز مركزي و غرب كشور به سازمان حفاظت از محيط زيست تقاضا داده‌ايم كه زمينه‌ي حفاظت از اين مناطق و گونه‌هاي جانوري و گياهي آن‌را فراهم كنيم تا از اين طريق، مزرعه‌اي براي حفاظت، احيا و حتا راه‌اندازي تورهاي طبيعت و شكار ايجاد شود. ما براي توليد و تكثير حيوانات وحشي در مناطق شكار ممنوع مانند زيستگاه‌ها و مناطق حفاظت‌شده در كشورهاي پيشرو در اين بخش، اعلام آمادگي كرده‌ايم، فقط به حمايت سازمان‌هاي مربوط نياز داريم.

انتهاي پيام
 شنبه 22 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن