تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805461073




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شهربانو اماني در گفت‌وگو با ايسنا: رقابت بين احزاب به جاي افراد در حال شكل‌گيري اما حركت آن بسيار كند است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: شهربانو اماني در گفت‌وگو با ايسنا: رقابت بين احزاب به جاي افراد در حال شكل‌گيري اما حركت آن بسيار كند است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

يك عضو شوراي مركزي مجمع نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي گفت: خلاء بسيار بزرگي است كه احزاب نهادينه شده و قدرتمندي در كشور ما وجود ندارند و اغلب آن‌ها براساس اشخاص موثر دور هم جمع شده تشكيل گروه داده‌اند.

شهربانوا ماني در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار كرد: با توجه به قبول نكردن احزاب از سوي برخي، هزينه‌ سياسي بالاي فعاليت حزبي، گستردگي و حركت عمقي احزاب هم كمتر به چشم مي‌خورد در حالي كه اگر احزاب واقعا بر پايه اصل و تفكري شكل گرفته بودند اين‌گونه نبود؛ هرچند احزاب مانيفست و اساسنامه دارند اما با سستي و كندي جلو مي‌روند.

وي افزود: احزاب ما به جز چند حزب انگشت‌شمار، ملي و فراگير نيستند و در اكثر شهرستان‌ها هم پايگاه ندارند و با وجود اين‌كه سال‌هاست بحث ارائه مانيفست و برنامه‌محوري وجود دارد، اما همچنان شخص محوري به آن‌ها حاكم است. تعداد احزاب و فعاليت‌هاي آن‌ها در اين شرايط هم باعث مي‌شود در هر دو جريان تشكل‌هاي متعدد ايجاد شوند و فضا سطحي و شعاري شود در اين حالت مردم هم يا از انتخابات كناره‌گيري مي‌كنند و يا به شعار راي مي‌دهند كه در نهايت باعث مي‌شود تيم برنده پاسخگويي كمتري نسبت به مطالبات جامعه داشته باشد.

اين فعال سياسي تصريح كرد: كانديداها اكثرا مهره‌هاي تشكيلاتي و حزبي نيستند و عقيده اغلب آن‌ها هم اين است كه حزبي نيستند، همين باعث مي‌شود برنامه نداشته باشند و به تبع آن مردم گروه‌هاي رقيب، گروه‌هاي حامي و روشنفكران نمي‌توانند ارزيابي منسجم و درستي از برنامه‌هاي آن كانديدا داشته باشند.

وي ادامه داد: اگر جامعه اعتقاد به نهادينه كردن احزاب داشته باشند، اشخاص هم مجبورند با يك تيم كارآزموده، با تجربه و تشكيلاتي كار كنند و پيش از روي كار آمدن برنامه‌هاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت ارائه ‌كنند به خصوص اين‌كه در عرصه كنوني زمانبندي به قدري سريع شده كه به راحتي قابل ارزيابي براي گروه‌هاست.

وي اضافه كرد: اگر اشخاصي كه وارد عرصه انتخابات مي‌شوند تيم و برنامه نداشته باشند، هرج و مرج اتفاق مي‌افتد، بخش مهمي از مردم مايوس مي‌شوند و تصور مي‌كنند براي‌شان تاثيرگذار نيست. در حالي كه اگر مهره‌هاي حزبي قدرتمند وجود داشته باشند احزاب روي آن‌ها سرمايه‌گذاري مي‌كنند زيرا بعدها بايد درباره آن‌ها پاسخگو باشند و در اين حالت با منافع مردم زوايه پيدا نمي‌كنند.

اماني در ادامه با بيان اين‌كه " بي‌برنامگي در هزاره سوم بلاموضوع است" گفت:‌ اگر كانديدايي برنامه ارائه مي‌كند، بايد در مورد اجراي آن هم تلاش كند، زيرا شعار دادن بازي با منافع ملي و اتلاف سرمايه‌هاي اجتماعي است. به خصوص در عصري كه زمان عامل توسعه هر كشوري است اگر منتخبي بدون برنامه و قائم به فرد باشد، جز اين‌كه ايران از توسعه بازداشته مي‌شود و سرمايه نسل‌هاي آينده از بين مي‌رود، سودي ندارد و دوران وي به بحران و دغدغه اجتماعي تبديل مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: رقابت بين احزاب ما در حال شكل‌گيري است، اما حركت آن در مقابل شتاب جهاني توسعه دموكراسي بسيار كند و لاك پشتي است. وقتي در انتخابات شعاري از سوي كانديداها داده مي‌شود ، اين شعار در ذهن مردم نقش مي‌بندد و از كانديداي منتخب آن‌ها را مطالبه مي‌كنند. اين در حالي است كه احزاب و گروه‌هاي سياسي، صنفي و مدني بايد وقتي هيجانات سياسي انتخابات فروكش كرد، نسبت به شعار كانديداهاي مورد حمايت خود پاسخگو باشند و اگر برنامه‌اي براي آن فرد وجود نداشته باشد مساله قابل دفاعي براي آن‌ها باقي نمي‌ماند.

انتهاي پيام
 شنبه 22 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن