واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: انتقادات شديد استاندار جديد مازندران از بدنه اجرايي دولت يا سكته ميكنم و يا اوضاع فعلي استان درست ميشود
آن مديراني كه احساس مي كنند قدرت آنان بيشتر از استاندار است و ميخواهند فقط اسمي در اخبار بيست وسي داشته باشند از نيروي انتظامي خواستار ميشوم تا مانع تردد ماشين وي در استان شود.
آفتاب: استاندار مازندران گفت: «اكنون بايد آماده سفر دوم رياست جمهوري به مازندران باشيم ولي متاسفانه براي اجراي مصوبات سفر اول هنوز اندر خم يك كوچهايم».
به گزارش سرويس سياسي آفتاب، به نقل از ايسنا، سيد محمد كريمي در اولين جلسه شوراي اداري خود كه عصر پنج شنبه در استانداري مازندران برگزار شد به نقطه نظرات دولت در برآورده كردن انتظارات حكومتي توسط مديرن اجرائي اشاره كرد و گفت : «مديران بايد اين نقطه نظرات را جدي بگيرند ولي متاسفانه مسؤولين به جاي توجه به مصوبات جلسه به ارسال پيامك مشغول ميشوند».
وي افزود: «مديران دستگاههاي اجرائي بايد بدانند برگزاري اين جلسات ميليونها تومان براي دولت هزينه دارد و اگر معضل رد وبدل كردن پيامك بين مديران در جلسات بعد تكرار شود نام آنها را علنا فاش مي كنم».
كريمي از از رسانهها به دليل انعكاس خدمات مديران تشكر و خاطر نشان كرد: «نصيحتها ي اصحاب رسانه به اندازه يك مدير اجرائي براي ما با ارزش است و تا اين پروتكل همكاري برقرار است مسئولين بايد با آنها همكاري داشته باشند».
وي با اشاره به اينكه كساني با خبر سازي خواهان اين هستند تا تصوير آنها در اخبار بيست وسي پخش شود خواستار شد تا عليه يكديگر مطالب را بيان و فرصتها را به تهديد تبديل نكنيم.
استاندار مازندران اجراي دقيق مصوبات سفر رياست جمهوري را اولويت مهم در شروع خدمت خود در استانداري عنوان كرد و گفت: «هرچند در مجموع استان بسياري از مصوبات اجرائي شده است ولي تا اجراي كامل مصوبات فاصله زيادي داريم».
كريمي با بيان اينكه اكنون بايد آماده سفر دوم رياست جمهوري به مازندران باشيم تصريح كرد: «متاسفانه براي اجراي مصوبات سفر اول هنوز اندر خم يك كوچهايم».
وي ادامه داد: «مصوبات هيات دولت بايد اجرائي شود و كتاب توجيهي مديران دستگاههاي اجرائي براي عدم اجرا مصوبات قابل توجيه نيست».
كريمي به ولي اله فرزانه معاون برنامه ريزي استانداري پيشنهاد داد تا با تشكيل يك كارگروهي موارد و موضوعات دور دوم سفر رياست جمهوري به استان را پيگيري كند.
وي به اوضاع اقتصادي كشاورزان مازني اشاره و در اين راستا از عملكرد مير كاظمي وزير بازرگاني انتقاد كرد وگفت: «وزير بازرگاني به جاي اينكه تنظيم بازار را انجام دهد با واردات بيش از حد برنج كشاورزان مازني را به خاك سياه نشانده است».
معاون سابق وزير تعاون در بخش ديگري از سخنانش اجرائي كردن اصل 44 را ضروري دانست و افزود: «ما بايد از نظام تصديگري دولتي خارج شويم و كارها را به بخشهاي خصوصي وتعاوني واگذر كنيم. هيچ مقاومتي را به خرج ندهيد زيرا با اجراي اصل 44 يك امنيت اقتصادي در كشور اتفاق مي افتد».
وي با برابر اعلام كردن شان سرمايه گذار با استاندار بر لزوم فراهم كردن شرايط سرمايه گذاري اصرار ورزيد و خاطر نشان كرد: «به همين دليل رئيس سازمان صنايع و معادن با ديدن سرمايهگذار بايد تكاني به خودش بدهد و هرچه سريعتر شرايط را براي او فراهم كند در غير اينصورت اين پول در جاي ديگر سرمايهگذاري خواهد شد».
كريمي به معضل سرمايهگذاري و فرار سرمايه گذاران ايراني به دبي اشاره كرد و گفت: «اگر طي دو فاصله زماني بسيار كوتاه به دبي مسافرت كنيد شاهد تغييرات و تنوع زيادي در داخل
” بعضي از وزارتخانهها آن قدر پول دارند كه نميتوانند خرج كنند واينكه ميگويند اعتبار نداريم دروغ محض است.... “
اين شهر به لحاظ اقتصادي وتفريحي خواهيد شد در صورتيكه خيابانهاي فرهنگ وقارن ساري پس از گذشت 12 سال جز برخورداري از ترافيك سنگين تغييري نكرده است».
وي تصريح كرد: «مديران اين استان آن قدر بدبختانه مديريت مي كنند كه شهرهايي مانند شيراز، اصفهان و كرمان اعتبار بيشتري نسبت به كل استان به خود اختصاص ميدهند».
استاندار مازندران اظهار داشت: «جاي بسي تاسف است كه استان كردستان توانست 95 درصد آبهاي سطحي خود را مهاركند ولي 90 درصد آبهاي مازندران هرز رفته و به دريا مي ريزد».
وي به بيبرنامه بودن مديريت 9 سد موجود در استان اشاره كرد و گفت: «اين مقدار سد براي استان بسيار كم است و باتوجه به اينكه وزير نيرو اعلام همكاري در ساخت سد در استان را به بنده اعلام كرد از مديران ذيربط ميخواهم تا هرچه سريعتر اولويتهاي مكاني استان را مشخص و معرفي كنند».
كريمي با بيان اينكه فرمانداران ما مانند گذشته نيستند گفت: «آنها بايد يقه مديران اجرائي كه در اجراي مصوبات تعلل مي كنند را گرفته و آنها را مورد بازخواست قرار دهند».
كريمي اذعان كرد : «بعضي از وزارتخانهها آن قدر پول دارند كه نمي توانند خرج كنند واينكه مي گويند اعتبار نداريم دروغ محض است».
وي در هيمن رابطه ادامه داد: «مديران دستگاههاي اجرائي از مقدار اعتباري كه به استان مي دهند قانع نشوند وحق خود را بگيرند».
كريمي با اعلام اينكه در شب اول آغاز به كار خودم اختيارات تام به معاونين استانداري دادهام خاطر نشان كرد: «قرار نيست كار استاندار رد و بدل كردن نامه و يا ارجاع نامه باشد».
وي به 15 مدير اجرائي كه امروز پشت در جلسه ماندند واجازه ورود بعد از ساعت مقرر را نداشتند اشاره كرد و گفت: «از اين پس دبير هر جلسهاي اختيار تام دارد بعد از شروع جلسه در را قفل كند و كسي را به داخل راه ندهد».
كريمي با ابراز تاسف از اينكه اولين در خواست
” براي ما مسئلهاي نيست ولي اگر از آن به بعد هر معاون دستگاهي كه جرات كرده و مايل است دنيا و آخرت خود را خراب كند به جاي مدير كل با او طرفيم. ... “
وزارت كشور از بنده، نظم دادن به جلسات بود گفت: «شنيدم بعضي از مديران بدون هيچ عذري كارشناس و يا معاون خود را در جلسات ميفرستند».
استاندار مازندران افزود: «اين دور از انصاف است كه امتياز مدير كلي از آن كس ديگر باشد و معاون پاسخگوي كارهاي انجام نگرفته مدير باشد. براي ما مسئلهاي نيست ولي اگر از آن به بعد هر معاون دستگاهي كه جرات كرده و مايل است دنيا و آخرت خود را خراب كند به جاي مدير كل با او طرفيم».
كريمي هشدار داد : «با آن مديراني كه احساس مي كنند قدرت آنان بيشتر از استاندار است و ميخواهند فقط اسمي در اخبار بيست وسي داشته باشند از نيروي انتظامي خواستار ميشوم تا مانع تردد ماشين وي در استان شود».
وي تاكيد كرد: «خيال نكنيد بنده تازه آمدهام و ميخواهم براي شما مسئولين گرد وخاك به پا كنم، خودتان را معطل نكنيد، بهتر است اين مسائل را كه از عوامل عقب ماندگي ما به شمار ميآيد جدي بگيريد».
معاون سابق وزير تعاون با بيان اينكه بعضي شهرستانها احساس قدرت نمي كنند و خواستار دوتكه شدن استان هستند افزود: «مگر اندازه مازندران چقدر است كه يك استان غربي داشته باشيم، فرمانداران بايد خود به عنوان يك استاندار آن مناطق را توانمند سازند».
كريمي گفت: «شنيده ام كارشناسان دستگاههاي اجرائي براي انجام كار مردم اذيت وآزارهائي را انجام داده و از مردم مطالباتي را خواهانند. واي به حال مديري كه نتواند تسلط بر زير دستان خود داشته باشد».
وي در ادامه خواستههاي خود تاكيد كرد: «يكي از مديران ستادي استانداري در روزهاي تعطيل و غير تعطيل بايد پاسخگو حوادث غير مترقبه بوده وهمچنين همه دستگاههاي اجرائي موظفند هماهنگ با برنامه اداري استان از ساعت 30/14 تا 11 شب كشيك گذاشته ونام وي را با كشيك استانداري اعلام كنند».
كريمي افزود: «دستگاهها هرشب مي توانند يك نفر را به صورت نوبتي از مجموعه اداره به عنوا ن كشيك معرفي كنند ولي شركت آب و برق منطقه اي و گاز بايد مديران خود را به عنوان كشيك معرفي كنند».
وي با اشاره به اينكه موضوع اشتغال از اولويتهاي
” از اين پس به طور سرزده در نماز جماعات ادارات حضور مييابم و از مديران انتظار دارم كه در حد بضاعت خود در اين فريضه شركت كنند.... “
كار مديران بايد باشد گفت: «اين مسخره است كه مديري بگويد به تنهائي اشتغال 10 نفر را در اداره ميپذيرم. اين مدير بداند كه قرار نيست پيكره دولت را بزرگتر كنيم بلكه بايد شرايطي را فراهم آورد تا سرمايه، كار، كارگر و كارفرما خود به خود يكديگر را پيدا كنند».
كريمي همچنين خواستار به خدمت گرفتن فرزندان شهداء در جايگاههاي مربوط به تحصيلات آنان شد .
استاندار مازندران استفاده از نيروهاي بسيجي در مواقع بحران و حوادث غير مترقبه را ضروري دانست و گفت: «بسيجيان نيروهاي ارزشي هستند كه بدون در خواست اضافه كاري از مديران خالصانه به مردم خدمت مي كنند».
كريمي همچنين از تشكيل ستاد ساماندهي حريم جادهها وخيابانهاي بين شهري در امروز پنج شنبه 20 تيرماه خبر داد و افزود: «براي ما خيلي زننده است كه اطرف شهرهائي مانند بابل و قائمشهر با پتانسيلهاي فراون تبديل به انبار ضايعات ويا زبالهداني شود».
وي اظهار داشت: «بالاخره يا سكته ميكنم و يا اوضاع فعلي استان درست ميشود».
كريمي با اشاره به اينكه صداو سيماي تهران تصاوير زيباي استان گلستان را بيشتر از مازندران نشان مي دهد گفت: «آنها چه موقعيتي دارند كه ما نداريم .اگر در اين خصوص با شما همكاري نكردند بگوئيد تا چشمم كور شرايط را فراهم كنم».
وي همچنين به حضور مسئولين در نماز جمعه و جماعات تاكيد كرد و گفت: «مردم با ديدن مديران دلگرمي خاصي پيدا كرده و شما را نيز در اجراي برنامهها ياري مي رسانند».
كريمي خاطر نشان كرد: «از اين پس به طور سرزده در نماز جماعات ادارات حضور مييابم و از مديران انتظار دارم كه در حد بضاعت خود در اين فريضه شركت كنند».
وي ذخيره سازي مواد غذائي و سوخت را از راهكارهاي مقابله با حوادث غير مترقبه عنوان كرد و گفت: «سازمان بازرگاني بايد ذخيره دو ماه گندم، شركت نفت ذخيره 5 ميليون ليتر انواع فرآوردههاي نفتي و هلال احمر نيز تدارك پر كردن انبارهاي خود از وسايل امدادي را داشته باشد تا
” هرچند ناخالصي داشته باشم ولي از لحاظ ژنتيكي ذوالفقار علي(ع) را به ارث دارم. ... “
در مواقع قطعي گاز ويا سرماي شديد با مشكل مواجه نشويم».
كريمي به روساي بانكهاي حاضر درجلسه گفت: «بانكهاي استان بايد كميته وصول مطالبات را راه اندازي كنند و براي شروع اين كار يابد سراغ دانه درشتها بروند».
استاندار مازندران با انتقاد شديد از رئيس سازمان مسكن وشهر سازي استان گفت: «متاسفانه در بخش مسكن مهر، مازندران هيچ حركتي را انجام نداده است».
كريمي افزود: «تاكنون 120 هزار نفر در تعاونيها ثبت نام كردهاند ولي متاسفانه براي 5 هزار نفر هم كار شروع نشده است».
وي بيان كرد: «اگر مديران كار خود را به طور صحيح وكامل انجام دهند وزرا را در قبال كار درست به استان مي كشانم تا از آنها تشكر كنند و اگر اين كار را انجام ندهم بي عرضه بوده و حرفهاي امروز خود را پس مي گيرم».
كريمي به نقل از احمدي نژاد رئيس جمهور گفت: «مردم مازندران از تفريح سالم بي بهرهاند. متاسفانه رئيس سازمان ميراث فرهنگي امروز پشت در مانده است. انتظارم از يك آدم تحصيل كرده و اهل مازندران اين است كه در اين خصوص تلاش كند».
وي با بيان اينكه وضعيت درمان استان شكل مطلوبي ندارد گفت: «روساي دانشگاههاي علوم پزشكي اين قضيه را جدي بگيرند و با برنامه ريزي خاصي نسبت به تجهيز بيمارستانها اقدام كنند».
كريمي همچنين از جرايد و رسانه خواستار شد تا مردم را از قطعي گاز و برق نترسانند بلكه به گونهاي بايد آنها را در مقابل حوادث احتمالي دلداري داد.
وي در پايان ادامه داد : «بسيار خوشحال ميشوم كه با مديران و فرمانداران ارتباطات دوستي و خانوادگي داشته باشم ولي در موقع كار اعتراض تلخ من بيشتر از شيريني سياست بازانه است».
سيد محمد كريمي گفت: «هرچند ناخالصي داشته باشم ولي از لحاظ ژنتيكي ذوالفقار علي(ع) را به ارث دارم».
استاندار مازندران بر خلاف انتظار برخي از حاضرين 15 نفر از مديران دستگاههاي اجرائي را به دليل تاخير در جلسه راه نداد و با حاضرين وغائبين اتمام حجت كرد كه در صورت تكرار اين بي نظميها تصوير پشت در ماندن آنها به وزارت خانه مربوطه ارجاع داده خواهد شد.
جمعه 21 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]