تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835021358




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سيدرضا تقوي: زير پا گذاشتن فضيلت‌هاي اخلاقي باعث از هم پاشيدن اجتماع مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سيدرضا تقوي: زير پا گذاشتن فضيلت‌هاي اخلاقي باعث از هم پاشيدن اجتماع مي‌شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

رييس شوراي سياستگذاري ائمه‌ جمعه سراسر كشور، اخلاق اجتماعي را از ويژگي‌هاي سيره نبوي خواند و گفت: حيات اجتماعي يك مجموعه‌ انساني به اخلاق اجتماعي نيازمند است زيرا انسان موجودي اجتماعي است كه بايد با كمك ديگران زندگي خود را اداره كند و به همين خاطر نيازمند ضابطه، قانون و اخلاق نيك در اجتماع است.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام و المسلمين سيدرضا تقوي در سخنان پيش از خطبه‌هاي نمازجمعه‌ اين هفته تهران اظهار كرد: اخلاق نيك و رعايت اصول اخلاقي بركاتي را به جامعه ارزاني مي‌دارد. موجب همگرايي بيشتر و سلامت اجتماع مي‌شود در حالي كه بداخلاقي و زير پا گذاشتن فضيلت‌هاي اخلاقي باعث مي‌شود اجتماع از هم بپاشد و نهايتا به فروپاشي جامعه مي‌انجامد.

وي افزود: مروت و دوستي در سايه‌ اخلاق است كه دوام پيدا مي‌كند و اخلاق خوب اجتماعي آنقدر بركت دارد كه به عمران، آباداني و حتي رونق اقتصادي جامعه كمك مي‌كند. آن‌ها كه روحي آرام و ظرفيت اخلاقي بالايي دارند، طبعا آرامش بيشتر و نتيجتا عمر طولاني‌تري دارند.

تقوي ادامه داد: اگر رفتارمان را با صفات زيبا زينت ببخشيم جامعه الهي و انساني خواهيم داشت و در همين دنيا مي‌توانيم نمونه‌اي از بهشت را به وجود بياوريم؛ زيرا بهشت زندگي انسان در سايه‌ اخلاق زيبا تحقق پيدا مي‌كند. از طريق رفتار مي‌توانيم انسان‌ها را شناسايي كنيم زيرا اعتقاد فكر ما در عمل‌مان تجلي پيدا مي‌كند. ما با عمل بايد نشان دهيم حقيقتا مومن، مسلمان و پيرو مكتب امام صادق(ع) هستيم.

رييس شوراي سياستگذاري ائمه‌ جمعه سراسر كشور، با بيان اين‌كه " زبان عمل موثرتر از زبان گفتار است" خاطرنشان كرد: بايد رفتارمان را در حوزه‌ اخلاق اجتماعي با فضائل اخلاقي آرايش دهيم تا ببينيم چه فضايي اطراف خود ايجاد كرده‌ايم. اين موضوع آن‌قدر مهم است كه انبياء تكميل اخلاق مبعوث شده‌اند و خدا انبياء را فرستاده تا ارزش‌هاي انساني را رشد داده و به كمال برسانند.

وي اضافه كرد: بايد به ارزش‌هاي اخلاقي معتقد باشيم نه اين‌كه چون منافع‌مان اقتضاء مي‌كند براي جلب اعتماد رفتار مناسبي از خود نشان دهيم اين نوعي نفاق است. بايد به آن‌چه معتقديم و در روح و جان‌مان ثبت و ضبط شده عمل كنيم.

تقوي با بيان اين‌كه " پيغمبر اسلام اخلاق اجتماعي را بر اساس مردم‌دوستي رعايت مي‌كرد" گفت: اين موضوع تنها شعار نيست و براي اين نبود كه مثلا بخواهيم راي جمع كنيم و شعار مردم‌دوستي بدهيم و بعد كه راي‌مان را گرفتيم آن را فراموش كنيم. پيامبر(ص) اين‌طور نبود؛ در هر حال به مردم عشق مي‌ورزيد زيرا احترام به مخلوق را به يك معنا احترام به خالق مي‌دانست و در مردم‌دوستي و خدمت به مردم سر از پا نمي‌شناخت.

وي خاطرنشان كرد: انساني كه مردم را دوست داشته باشد نسبت به ناهنجاري‌هاي جامعه دلسوز و ناراحت است و فرياد مي‌زند تا نابساماني برداشته شود. در اين سيره بايد با چهره باز با مردم روبرو شد گرچه ممكن است كسي نتواند از نظر مالي مردم را راضي كند اما گشاده‌رويي سرمايه نمي‌خواهد و بايد با لبي پر خنده با مردم برخورد كرد.

رييس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه سراسر كشور، در پايان با بيان اين‌كه " مردم‌داري از ويژگي‌هاي پيامبر(ص) بود" گفت: پيامبر از مردم تفقد مي‌كرد، مردمي مي‌زيست و با فقرا نشست و برخاست داشت. حتي بخشي از وقت شبانه‌روزي‌اش را با فقراي آزاده‌ مهاجر كه در مساجد ساكن مي‌شدند، مي‌گذراند. مدارا و مراعات ديگران را مي‌كرد و اهل فضيلت را گرامي مي‌داشت و تكريم مي‌كرد. ان‌شاءالله بتوانيم از اين سيره‌ ارزشمند و مكتب نبوي درس بگيريم.
 جمعه 21 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن