واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: وزير رفاه دولت هشتم تاكيد كرد: اجماع گروهها بر اساس مفاهمه باشد
جريانات و گروههاي سياسي بايد به گونهاي عمل كنند كه اجماعشان راجع به افراد تنها يك اجماع خاص نباشد. بلكه مفاهمهاي باشد در درون آن جريان كه نظراتشان را درباره توسعه سياسي ،اقتصادي و ... مطرح كنند و راهكارشان را براي اداره كشور به مردم ارائه كنند.
آفتاب: وزير رفاه دولت هشتم گفت: «بايد فرصت انتخاب را به مردم بدهيم زيرا مردم بسيار هوشمندانه فرد مورد نظر خود را انتخاب ميكنند».
محمدحسين شريفزادگان وزير رفاه دولت حجتالاسلام خاتمي در گفتگو با خبرنگار سياسي آفتاب گفت: «انتخاب كانديداهاي انتخابات رياستجمهوري در ايران بايد حول اين مسئله باشد كه افرادي كه ميخواهند كانديدا شوند مواضعشان راجع به منافع ملي ايران مشخص و شفاف باشد. مفاهيم نظري اين افراد نيز راجعبه توسعه كشور بايد روشن باشد».
وي افزود: «ما اكنون سند چشمانداز را در كشورمان داريم كه بسيار مهم است و كانديداها بايد راه و روششان را براي اجراي سند چشمانداز ارائه كنند».
شريفزادگان اظهار داشت: «افرادي كه بدون ديدگاه مشخص و پشتوانه ميخواهند پا به عرصه انتخابات بگذارند قطعا نميتوانند موفق باشند. اينكه شرايطي را براي انتخاب كانديداها در كشور جا بياندازيم كه جريانات سياسي ما با يك كانديدا وارد انتخابات رياستجمهوري شوند خيلي خوب است اما
” آقاي خاتمي يك شخصيتي است كه جامعه نظر مثبتي روي او دارد و يك اجماع خاصي در ارتباط با او است كه به نظرم سرمايه بزرگي است كه آقاي خاتمي دارد و به نظر ميآيد حضور خاتمي در انتخابات ميتواند يك اجماع وسيع را در اقشار مختلف جامعه به وجود آورد... “
در حال حاضر جامعه ما آمادگي انجام اين كار را ندارد».
وي ادامه داد: «هر جرياني بايد آنقدر قدرت داشته باشد كه حرفهاي مشخص و روشني را براي اداره كشور داشته باشد. اين ممكن است از طريق برگزاري كنگره يا مجمع صورت بگيرد و در اين مجامع جريانات سياسي ميتوانند بر سر يك كانديدا به اجماع برسند البته اين اجماع به معني اجماع سياسي نيست».
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت تصريح كرد: «جريانات و گروههاي سياسي بايد به گونهاي عمل كنند كه اجماعشان راجع به افراد تنها يك اجماع خاص نباشد. بلكه مفاهمهاي باشد در درون آن جريان كه نظراتشان را درباره توسعه سياسي ،اقتصادي و ... مطرح كنند و راهكارشان را براي اداره كشور به مردم ارائه كنند.».
وي اضافه كرد: «براي اينكه ما از يك شرايط ابهامآميز براي انتخاب كانديداها خارج شويم و بر روي يك اصولي حركت كنيم طبيعتاً بايد مباحث قبل از انتخابات در درون جريانات سياسي بررسي شود. حرفهايي كه از درون جريانات سياسي خارج ميشود بايد داراي تعهد باشد و قابليت اجرا شدن را داشته باشد و در جبهه اصلاحات هم بايد اين اتفاق رخ دهد تا كارشان داراي تضمين باشد تا يك نظام دموكراتيك را در كشور شاهد باشيم».
وزير رفاه دولت اصلاحات در خصوص زمان معرفي كانديداها خاطرنشان كرد: «كانديداها نبايد از الان خود را معرفي كنند زيرا ابتدا بايد بحثهاي اوليه در درون احزاب براي انتخابات
” هر جرياني بايد آنقدر قدرت داشته باشد كه حرفهاي مشخص و روشني را براي اداره كشور داشته باشد و اين ممكن است از طريق برگزاري كنگره يا مجمع صورت بگيرد ... “
مطرح شود و جامعه هم بايد براي انتخابات آمادگي پيدا كند. اكنون جامعه اين آمادگي را ندارد و به نظرم نبايد كانديداها از حالا خودشان را معرفي كنند».
وي با اشاره به احتمال حضور خاتمي در انتخابات گفت: «آقاي خاتمي يك شخصيتي است كه جامعه نظر مثبتي روي او دارد و يك اجماع خاصي در ارتباط با او است كه به نظرم سرمايه بزرگي است كه آقاي خاتمي دارد و به نظر ميآيد حضور خاتمي در انتخابات ميتواند يك اجماع وسيع را در اقشار مختلف جامعه به وجود آورد».
شريفزادگان اظهار داشت: «در صورت عدم حضور آقاي خاتمي جبهه اصلاحات بايد به صورت ائتلافي عمل كند و حداقل يك نفر را براي انتخابات معرفي كند و اكنون هم هر دو جناح سياسي كشور سعي ميكنند كه يك كانديدا در انتخابات معرفي كنند».
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت درباره تشكيل دولت وحدت ملي تصريح كرد: «اكنون جناح هاي سياسي آنقدر رشيد هستند كه بتوانند خودشان اعتماد مردم را جلب كنند».
وي در پايان گفت: «بايد فرصت انتخاب را به مردم بدهيم زيرا مردم بسيار هوشمندانه فرد مورد نظر خود را انتخاب ميكنند».
چهارشنبه 19 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]