واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دانشنامه حضرت ابوطالب به سه زبان زنده دنيا تدوين شده است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:دبير ستاد بزرگداشت حضرت ابوطالب (ع) در ديدار با مراجع عظام تقليد ضمن تبيين اهداف و عملكرد اين ستاد خواستار تلاش بيشتر علما و مراكز ديني در معرفي شخصيت ممتاز حضرت ابوطالب به جهانيان شد.
به گزارش روز سه شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" حجتالاسلام شفيعي شاهرودي گفت: در پي تأكيد مراجع معظم تقليد، موسسه فرهنگي ميراث نبوت، ستاد برگزاري بزرگداشت مقام حضرت ابوطالب را تشكيل داده و با همكاري مومنان و شيفتگان آستان علوي، مراسم باشكوهي در 26 رجب، سالروز وفات حضرت ابوطالب در كشور برگزار ميشود.
وي با اشاره به اهداف برگزاري اين مراسم گفت: اميدواريم بدين وسيله مردم با زواياي اين شخصيت بزرگ اسلام آشنا شده و روحيات كمنظيرآن مرد آسماني را در جان خود تقويت كنند و تهمتهاي نارواي مخالفان اهل بيت (ع)، عليه پدر بزگوار اميرالمؤمنين (ع) كه به منظور تضعيف مكتب تشيع و آستان مقدس علوي انجام ميشود خنثي شود.
دبير ستاد بزرگداشت حضرت ابوطالب (ع) با اشاره به سخنان مراجع معظم تقليد در تكريم و احترام حضرت ابوطالب (ع) تصريح كرد: حضرت ابوطالب پدر والا مقام اميرالمومنين، ابوالائمه، زعيم مكه و حامي رسولالله (ص)، شخصيتي منحصر به فرد است و سزاوار است نسل جوان و جامعه كنوني اسلام، تاريخ حيات و زندگي حضرت ابوطالب را الگو قرار دهند.
حجتالاسلام شفيعي افزود: حضرت ابوطالب بر همه امت اسلامي حق دارد و همه وامدار او هستند و به واسطه فداكاريها و مواضع محكم با ايشان در قبال دشمنان پيامبر سزاوار نكوداشت و الگوگيري است.
وي با اشاره به عدم شناخت شخصيت حضرت ابوطالب (ع) و تهمتهاي ناروا از سوي معاندين كينهتوز به آن حضرت اظهار داشت: دور افتادگان از خدا و پيامبر اسلام (ص) بزرگترين تهمت را به او زدند و تمام كينههايي را كه نسبت به فرزندش علي (ع) داشتند، نسبت به پدر بزگوار او روا داشتند و تمام شواهد تاريخي را ناديده گرفتند.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از مركز خبر حوزه ،رييس موسسه فرهنگي ميراث نبوت يادآور شد: نتيجه بزرگداشت مقام حضرت ابوطالب (ع) تقويت مذهب تشيع و مكتب نوراني اهل بيت (ع) و نشر معارف علوي است.
حجتالاسلام شفيعي به برنامههاي ستاد بزرگداشت حضرت ابوطالب (ع) در سال گذشته اشاره كرد و گفت: انتشار كتاب «ابوطالب حامي پيامبر»، تهيه دهها هزار پوستر، پلاكارد و CD انتشار يك ميليون نسخه از پيامهاي مراجع معظم تقليد در باره لزوم بزرگداشت مقام حضرت ابوطالب (ع) از جمله اين فعاليتها است.
وي به برنامههاي امسال اين ستاد اشاره كرد و گفت: تدوين دانشنامه حضرت ابوطالب (ع) در 20جلد به سه زبان فارسي، عربي و اردو، تهيه طرحهاي تبليغاتي، چاپ ديوان حضرت ابوطالب (ع) با ترجمه و شرح فارسي، چاپ قصيده لاميه و برگزاري نمايشگاههاي فرهنگي و هنري در ايام رجب، از برنامههاي امسال اين ستاد است.
حجتالاسلام شفيعي با تاكيد بر شناساندن حضرت ابوطالب يادآور شد: با مروري به زندگي سراسر نور آن حضرت و مطالعه چهل و دو سال حمايت و خدمت او به اسلام و رسول گرامياش، درسهاي آموزندهاي براي همگان، اعم از پير و جوان و رييس و مرئوس قابل توجه است.
رييس موسسه فرهنگي ميراث نبوت، با اشاره به بخشهايي از زندگاني حضرت ابوطالب (ع) گفت: ايثار، فداكاري شجاعت، خيرخواهي براي جامعه و استفاده از بيان شيوا در قالب نثر و شعر بليغ در حمايت از اسلام و گذشتن از موقعيت و مقام در راه خدا، درسهايي است كه به نسل جوان و جامعه اسلامي ارائه ميدهد./05/120
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]