واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: فرهاد توحيدي خبر داد: با توافق سيما فيلم و خانه سينما 50 فيلمنامه موضوعي در يك سال نوشته مي شود
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:بر اساس عقد يك توافق نامه بين مركز سيما فيلم و كانون فيلمنامه نويسان خانه سينما، مقرر شد اين كانون طي مدت يك سال تعداد پنجاه فيلمنامه با موضوعات مختلف به مرحله نگارش درآورد.
به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگي هنري باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران"ايسكانيوز" به نقل از سيما فيلم، فرهاد توحيدي، رئيس كانون فيلمنامه نويسان خانه سينما پيرامون چگونگي اجراي اين توافق نامه گفت: كانون فيلمنامه نويسان موظف است تا در طي اين يك سال مدت توافق نامه، تعداد پنجاه فيلمنامه با موضوعاتي از قبيل كودك و نوجوان، دفاع مقدس، طنز و ... كه سيما فيلم اعلام خواهد كرد، به رشته تحرير در آورد.
وي در ادامه با طرح اين نكته كه كانون فيلمنامه نويسان به عنوان حرفهاي ترين تشكل شناخته شده در عرصه فيلمنامه نويسي در ايران، وظيفه نگارش اين تعداد فيلمنامه را دارد، در خصوص شيوه ارائه طرح و نظارت گفت: در واقع طي دو مرحله طرح ها بررسي مي شوند. ابتدا يك شوراي 5 نفره از طرف اعضاي كانون، وظيفه بررسي طرح ها را به عهده خواهد داشت و پس از انتخاب طرح هاي برتر براي سيما فيلم، شورايي از اعضاي بخش فرهنگي آن مركز و منتخبان كانون تشكيل ميشود.
توحيدي در خصوص تركيب شوراي دوم كه در مركز سيما فيلم مستقر خواهد شد، گفت: تعداد اعضاي اين شورا 7 نفر خواهد بود؛ 4 نفر از مركز سيما فيلم و 3 نفر از اعضاي كانون فيلمنامه نويسان در مرحله دوم ارزيابي طرح ها را به عهده دارند و پس از تأييد طرح، فيلمنامه نويسي كه طرحش تاييد شده به اداره مالي سيما فيلم معرفي خواهد شد.
نويسنده فيلمنامه سريال يك مشت پرعقاب، در ادامه درباره اين شورا گفت: شوراي مزبور فقط طرح هاي واصله از طرف كانون را بررسي مي كند و به نوعي به طور اختصاصي فعاليت شوراي دوم مربوط به اين قرارداد است.
فرهاد توحيدي با اشاره به اين توافق نامه و نگارش فيلمنامه به طور اختصاصي از طرف اعضاي اين اكنون، اعلام كرد: فعلاً ارائه طرح براي اعضاي غير عضو پيش بيني نشده است، ولي اگر زماني بنابرتشخيص كانون، متوجه شويم كه اعضاي كانون نتوانستند تعداد تعهد توافق نامه را انجام دهند، آن را در شوراي كانون، بررسي خواهيم كرد تا ساز وكار ارائه طرح از طرف افراد غير عضو مشخص شود.
رئيس كانون فيلمنامه نويسان با اشاره به اين كه انجام چنين طرحي قبلاً با بنياد سينمايي فارابي به مرحله اجرا درآمده و موفقيتهايي نيز كسب شده بود، گفت: در زماني كه چنين طرحي را با فارابي به اجرا در آورديم، فيلمنامه هاي خوبي نوشته شد و حتي برخي از آنها آثار شاخصي هم بودند. به هر حال، گمان مي كنيم اين توافق نامه براي اعضاي كانون يك مجال تازه باشد و در واقع قرارداد تضمين شدهاي را فراهم كنيم.
توحيدي در ادامه به ذكر اين نكته پرداخت كه براي مركز معتبري مانند سيما فيلم نيز امكاني پيش آمده تا ضمن همكاري با يك تشكل كاملاً حرفه اي در زمينه فيلمنامه نويسي و گروهي كه با موازين فيلمنامه استاندارد آشنايي دارند، ضريب اطمينان يك كار حرفهاي را بالا ببرد.
سيما فيلم ضمن حمايت از آثار داستاني (سينمايي ـ ويدئويي) و ساخت فيلمهايي در گونههاي مختلف، حال اين امكان را ايجاد كرده است تا اساسي ترين مشكل سينما و تلويزيون ايران، يعني مقوله فيلمنامه را به نوعي حل كند.
اين مركز با ايجاد يك محيط كاملاً حرفه اي، قصد دارد افراد كارآزموده را به همكاري دعوت كند تا در آينده آثار شاخصي را در بدنه تلويزيون به يادگار بگذارد.
اين اقدام مهم يعني توجه به مخاطب، شعور مخاطب و فرهنگ مخاطب؛ چرا كه وقتي به آثار قابل توجهي دست پيدا كنيم يعني اين كه امكان نزديكي بين مخاطب و رسانه را افزايش داده ايم.
كانون فيلمنامه نويسان نيز ضمن همكاري با مركز سيما فيلم، اميدوار است آثار شاخصي را به تلويزيون بياورد./120
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 307]