واضح آرشیو وب فارسی:مهر: درنهادهاي مرتبط بارفاه اجتماعيمدد كاران به صورت تخصصي به كار گرفته نشده اند
70 درصداز خدمات ارائه شده در سازمان بهزيستي بايد توسط مددكاران اجتماعي صورت گيرد ، در حاليكه كمتر از 10 درصد نيروي انساني اين سازمان مددكار اجتماعي هستند.
به گزارش خبرگزاري مهر ، نتايج بررسي ها نشان مي دهد در سازمان هاي مرتبط با بهزيستي و رفاه اجتماعي مانند صندوق هاي بيمه اجتماعي ، سازمان هاي بيمه گر و ... مددكاران به صورت تخصصي به كار گرفته نشده اند.
تعداد مددكاران دانش آموخته اي كه در سازمان هاي مرتبط با حوزه رفاه اجتماعي و بهزيستي مشغول به كار هستند، به هيچ وجه متناسب با ماهيت و گستره وظايف آن سازمان ها نيست.
بر اساس اين گزارش ، علي رغم آنكه رشته مددكاري در 13 دانشگاه كشور تدريس مي شود، در بسياري از سازمان ها و نهادهاي مرتبط با حوزه بهزيستي و رفاه اجتماعي از فارغ التحصيلان رشته هاي ديگر به جاي مددكاران اجتماعي استفاده شده است.
بر اساس اعلام كارگروه رفاه اجتماعي كنگره 50 سال مددكاري اجتماعي در ايران ، در سازمان بهزستي كشور حدود 250 نفر داراي تحصيلات مددكاري اجتماعي هستند و اين درحالي است كه تعداد پست هاي مددكاري مورد نياز سازمان بهزيستي يك هزار و 255 پست است.
گفتني است ، بيشترين تعداد مددكاران اجتماعي در حوزه هاي بهزيستي نيز در استان هاي تهران، اصفهان و خراسان رضوي مشغول به كار هستند.
بر اساس اين گزارش، كمتر از 10 درصد نيروي انساني سازمان بهزيستي كشور مددكار اجتماعي هستند و اين در شرايطي است كه بيش از 70 درصد از خدمات ارائه شده در سازمان بهزيستي بايد توسط مددكاران اجتماعي صورت گيرد.
تعامل حرفه مددكاري اجتماعي در ايران با ساير انجمن هاي بين المللي مددكاري اجتماعي بسيار ضعيف است اما براي تعامل مددكاران اجتماعي در سطح ملي طي سالهاي اخير اقدامات مناسبي صورت گرفته است.
اين گزارش مي افزايد: تاثير حرفه مددكاري اجتماعي در سياستگزاري و برنامه ريزي در سطح كلان درحوزه بهزيستي و رفاه اجتماعي ناچيز بوده است.
گزارش كامل كارگروه رفاه اجتماعي در كنگره 50 سال مددكاري اجتماعي كه روزهاي 24 و 25 تير ماه همزمان با ولادت امام علي (ع) در تهران برگزار مي شود ، ارائه خواهد شد.
يکشنبه 16 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]