واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رحيمي در گفت و گو با فارس: فرصتي از سوي كادر فني به ساعي داده نشده است
خبرگزاري فارس: ناظر كميته ملي المپيك گفت: اينكه بگوييم كادر فني خواست فرصت آخرين حضور در المپيك را به ساعي بدهد، كمي بي انصافي است.
خبرنگار فارس روز يكشنبه در خصوص انتخاب دو تكواندوكاران اعزامي به المپيك با اصغر رحيمي، ناظر كميته ملي المپيك به گفت و گو پرداخته كه در پي مي خوانيد:
* انتخاب دو تكواندوكار را به فال نيك مي گيريم
بعد از كش و قوس هاي فراوان مهمترين اتفاقي كه افتاد انتخاب دو تكواندوكار اعزامي به المپيك بود كه بايد اين مسئله را به فال نيك بگيريم.آنها در اين 45 روز باقي مانده بايد به طور جدي به تمرينات بپردازند.
*ديگر نوبت تمركز بر روي حريفان است
در اين مدت تمامي تمركز تكواندوكاران به وزن كم كردن و شگردهاي يكديگر معطوف بود و ديگر فرصتي براي فكر بر روي كار حريفان نداشتند. اكنون با مشخص شدن چهره اين دو تن بايد علاوه بر تمرينات آماده سازي و بازسازي مصدوميت ها تمركز بيشتري بر روي حريفان خود داشته باشند. در اين دو وزن هر كدام از تكواندوكاران ما 15 حريف دارند كه از اين تعداد 10 تن از چهره هاي شاخص دنيا هستند.
* از ساعي و نادريان حمايت كنيم
به هر حال اگر بهزاد خداداد و كرمي نيز انتخاب مي شدند باز هم نظرات متفاوت ديگري وجود داشت بنابراين انتخاب صورت گرفته نسبي بود و در اين برهه از زمان بايد از افراد گزينش شده حمايت كنيم.
*قول دكتر رازي براي سلامتي ساعي
با توجه به گزارش دكتر رازي او قول داده در ايام بازي هاي المپيك هادي ساعي كاملاً سالم بوده و دست راست و چپش با هم هيچ فرقي نداشته باشد.به عقيده من شرايط كرمي و ساعي يكسان بود؛ اما به نظر كادر فني شرايط ساعي بهتر بود.
*اختلاف مهماندوست تاثيري نداشت
بهزاد خداداد از وضعيت متفاوتي برخوردار بود. او در ديدار نخست 10 بر 5 به نادريان باخت بنابراين يك بر صفر عقب بود. مطمئن هستم كه اختلاف ميان مهماندوست و خداداد در اين ميان هيچ تاثيري نداشت بنابراين بعد از اينكه از سوي سرمربي بخشيده شد به او فرصت لازم داده شد تا از حقش دفاع كند باخت دو بر صفر خداداد دليل حذفش از المپيك شد.
*خداداد اگر مبارزه هم نمي كرد، حذف مي شد
از اينكه خداداد گواهي پزشكي خود را به كادر فني تحويل داده است، خبر ندارم؛ اما در گفت و گويي كه با ذوالقدر، مدير تيم هاي ملي داشتم، اعلام كرد كه چون در ديدار اول تن به شكست داده حتي اگر گواهي پزشكي نيز ارائه و در ديدار انتخابي دوم شركت نكند بخت كمي براي المپيك دارد به همين دليل خداداد با اينكه آماده نبود تصميم گرفت كه به روي شياپچانگ برود و حتي يك دهم از توانايي هاي خود را نشان نداد.
* ساعي 5 دقيقه در تمرينات غايب نبود
هادي ساعي به رغم مصدوميت حتي پنج دقيقه در تمرينات غايب نبود. اگر او از ناحيه اندام هاي تحتاني مورد مصدوميت قرار مي گرفت شايد نمي توانست در تمرينات به طور كامل شركت كند؛ اما با توجه به آسيب ديدگي دست از همان روزي كه مورد عمل جراحي قرار گرفت در تمرينات حاضر بود و ميزان كالري و تمرينات او درست همانند مابقي بود.
*او به خاطر ضربه ديدن در انتخابي شركت نكرد
پروسه تمرين با مبارزه كاملاً متفاوت است در اردوها تكواندوكاران بيشتر بر روي شگردها كار مي كنند و بخشي از آن مبارزه است بنابراين يك تكواندوكار حتي با يك محافظ غيرقانوني هم مي تواند به تمرينات و مبارزه درون اردويي بپردازد؛ اما در مبارزه رسمي شرايط كاملاً فرق مي كند به همين دليل براي اينكه در جريان مبارزه انتخابي به دست ساعي ضربه نخورد اين ديدار صورت نگرفت.
*قبول دارم ساعي تمركز يك فرد كاملاً سالم را ندارد
قبول دارم كه اكنون با دست آسيب ديده ساعي تمركز يك فرد كاملاً سالم را ندارد؛ اما او پيش از المپيك آتن نيز از يك مصدوميت به مراتب شديدتر برخوردار بود با اين حال خود را به اين رقابت ها رساند. بنابراين مشكلي در اين خصوص وجود ندارد.اين هفته بخيه دست او را مي كشند او حتي در تمرينات نياز به بي حركتي دست هم ندارد.
*مصدوميت كرمي مانع مبارزاتش نمي شد
آسيب ديدگي در ورزش اجتناب ناپذير است. درست است يوسف كرمي نيز از ناحيه اي حساس مصدوم بود؛ اما آن مصدوميتي نبود كه اجازه ندهد مبارزاتش را انجام دهد بنابراين در تمامي انتخابي ها شركت كرد. يكي از تصميماتي كميته فني كه من در جريانش بودم حفظ سرمايه هاي تكواندو ايران بود بنابراين شاهد يك مديريت اقتضايي بوديم.
* فرصتي به ساعي داده نشد
اينكه بگوييم كادر فني خواست فرصت آخرين حضور در المپيك را به ساعي بدهد كمي بي انصافي است. قبول دارم كرمي در اين مدت وزن كم كرده است؛ ولي اگر ساعي مصدوم نبود مسابقه انتخابي سوم هم برگزار مي شد البته مهماندوست معتقد به انتخابي هاي بيشتر هم بود. درست است كه در ابتدا كرمي و نادريان زياد مطرح نبودند و حتي در مسابقات انتخابي ويتنام كرمي از مبارزه انصراف داد؛ اما در جريان اردوها و در روزهاي اخير خودش را به خوبي نشان داد او حتي در مسابقات درون اردويي ساعي را برد و به طور منظم در اردوها شركت داشت و همين مسئله موجب شد تا نظر كادر فني را به طور جدي جلب كند و بحث مسابقات انتخابي مطرح شود. كادر فني حتي مي توانست ساعي را كه سهميه گرفته بود از ابتدا براي المپيك انتخاب كنند. نادريان نيز همين شرايط را داشت؛ اما او نيز توانست در درون اردويي ها خداداد را شكست دهد و خود را مطرح كند.البته اينكه كرمي در اين مدت مرتب وزن كم كرده ناراحت كننده است و نبايد اين اتفاق مي افتاد.
* كار ساعي اين دوره سخت تر است
اين دوره هادي ساعي كاري به مراتب سخت از دوره هاي قبل دارد؛ اما با بالا رفتن سن او(31 سال) وزنش هم بالا رفته و اگر مي خواست همانند گذشته در وزن 68 كيلوگرم شركت كند كارش از اين سخت تر مي شد. از طرفي ساعي در تمامي مسابقات ليگ در وزن ششم مبارزه كرده است و اين وزن كاملاً آشناست.
*قرعه مناسب بسيار موثر است
در اين دوره از بازي هاي المپيك برخلاف دو دوره گذشته دو مدال برنز ميان شركت كنندگان توزيع مي شود بنابراين قرعه موثرتر خواهد بود. اين مسئله از يك سو به سود شركت كنندگان است و از طرفي به ضرر تكواندوكاران خواهد بود. اگر قرعه مناسب باشد و تكواندوكاران بتوانند چهار پيروزي را كسب كنند مدال برنزشان قطعي خواهد بود و در غير اينصورت با دو باخت شانس ادامه كار را از دست مي دهند.
*نادريان ويژگي هاي خاصي دارد
ما به مدال آوري نادريان نااميد نيستيم. او در كارش يك سري ريزه كاري ها و ويژگي هايي دارد كه هركسي متوجه آن نمي شود. درست است كه دارنده مدال طلاي المپيك از تايوان در وزنش حضور دارد؛ اما مي تواند از مدال آوران ايران باشد.
* ساعي و نادريان بيشتر به درد كادر فني خوردند
در نهايت بعد از تصميمات مختلفي كه گرفته شد كادر فني ديدند كه هادي ساعي بيشتر به دردشان مي خورد. حتي سهميه بهزاد خداداد هم در نظر گرفته شد؛ اما شايد امتيازي كه براي آن محسوب شده بود با امتياز پيروزي نادريان در ديدار انتخابي اول متفاوت بود به همين دليل با دو باخت در مسابقه انتخابي خداداد المپيك را از دست داد به هر حال كادر فني به دقت همه مسائل را در نظر گرفته است.
انتهاي پيام/
يکشنبه 16 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]