واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: راهكارهاي توسعه گردشگري مذهبي/ 10قائممقام ادارهكل تبليغات استان قم:سياست تفكيك گردشگري مذهبي از ساير گردشگريها خوش فرجام نخواهد بود
گروه اجتماعي: ايران يكي از كشورهايي است كه بايد بيشترين اهتمام خود را در راستاي ترويج و تقويت گردشگري مذهبي صرف كند و اين در حالي است كه با تفكيك گردشگري مذهبي از ساير گردشگريها آينده خوبي را نميتوان براي آن فرض كرد.
حجتالاسلاموالمسلمين سيد «جواد عظيمي» قائممقام ادارهكل تبليغات اسلامي استان قم در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، پيگيري براي رونق گردشگري مذهبي را يكي از رئوس نوآوري در برنامهريزيهاي حوزه گردشگري دانست و گفت: بسياري از تلاشهايي كه براي جذب گردشگران انجام ميشود، رويكرد مذهبي ندارد و بيشتر در حوزه گردشگري طبيعي خلاصه ميشود.
وي با مبتكرانه دانستن اين فعاليت، رونق دادن گردشگري مذهبي را راهي براي درك بهتر مفاهيم تئوري بهويژه براي دانشآموزان دانست كه كمتر مورد توجه مسئولان قرار گرفته است.
عظيمي نقش تبليغات را در اين ميان بسيار مهم ارزيابي كرد و افزود: رسانههاي تصويري در افزايش سطح درك و علاقهمندي مردم از فضاهاي قديمي و مذهبي نقش ويژهاي دارند بهگونهاي كه ميتوانند با به تصوير كشيدن زندگي شخصيتهاي برتر مذهبي مانند امام خميني(ره) به آنها نشان دهند كه جايگاه دين در زندگي تا چه حد است و سپس نسبت به درك بهتر شرايط زندگي آنها احساس نياز كنند.
وي ارتباط معرفي اين شخصيتها با مسئله رونق يافتن گردشگري مذهبي را شكوفايي هر چه بيشتر دين در زندگي گردشگران بهويژه گردشگران خارجي دانست و گفت: معرفي حوزههاي علميه و مكان زندگي افرادي مانند ابوعليسينا ـ كه يكي از شخصيتهاي علمي و ديني كشور ماست ـ از مهمترين رسالتهاي سازمان گردشگري كشور است كه نبايد از آن مغفول بماند.
در ادامه اين گفتوگو خبرنگار ايكنا با طرح اين مسئله كه يكي از مديران سازمان تبليغات معتقد بود كه مسئولان سازمان گردشگري كشور ما فكر ميكنند گردشگران خارجي علاقهاي به بازديد از اماكن مذهبي ندارند نظر حجتالاسلام عظيمي را در اينباره جويا شد.
عظيمي، با ابراز تأسف از تفكيك گردشگري مذهبي از گردشگري طبيعي و تفريحي اظهار كرد: يكي از ضعفهايي كه صنعت گردشگري ما را تهديد ميكند، جدا كردن همين دو امر است كه ميتواند نقطه آسيبپذير گردشگري هم باشد چراكه كشور ايران با توجه به فضاي مذهبي كه دارد بايد بيشتر مبلغ گردشگري مذهبي باشد تا چيزهاي ديگر.
قائممقام ادارهكل تبليغات اسلامي استان قم، ارائه نتايج سوژه «راهكارهاي توسعه گرشگري مذهبي» به سازمان گردشگري كشور را يكي از راههاي برونرفت از اين شرايط دانست و گفت: بايد براي مسئولان اين سازمان مشخص شود كه اگر در قدمهاي نخست با عدم استقبال گردشگران روبهرو شدند هرگز نبايد آن را به بيعلاقگي گردشگران خارجي و داخلي نسبت به بازديد از اماكن مذهبي و ديني تعميم دهند.
وي در پايان به ارزيابي فعاليتهاي كنوني سازمان گردشگري در زمينه رونق يافتن گردشگري مذهبي پرداخت و تصريح كرد: مسجد شيخ لطفالله در اصفهان، مسجد جامع كرمان، مسجد جامع يزد و ... در مقابل برخي از اماكن تفريحي در مهجوريت به سر ميبرند و اين در حالي است كه اين اماكن از افتخارات و سرمايههاي عظيم كشورمان هستند.
شنبه 15 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]