تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835053900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير فرهنگ و ارشاد: ما در نوشتن به ميزان قابل توجهي كم آورده‌ايم


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: وزير فرهنگ و ارشاد: ما در نوشتن به ميزان قابل توجهي كم آورده‌ايم
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: وقتي دليل بخشي از كمبودهاي خود در عرصه‌ فرهنگ و هنر را پي‌جويي مي‌كنيم مشخص مي‌شود ما در حوزه نوشتن به ميزان قابل توجهي‌ كم آورده‌ايم.


به گزارش خبرنگار باشگاه جواني، مراسم پنجمين دوره جايزه "قلم‌زرين" عصر روز گذشته 13 تيرماه با حضور "محمد‌حسين صفار هرندي" وزير فرهنگ ارشاد اسلامي، "علي‌اكبر اشعري" رئيس كتابخانه ملي، "علي‌اكبر ولايتي" رئيس انجمن قلم و اهالي فرهنگ و ادب كشور برگزار شد.

در اين مراسم كه در محل انجمن قلم برپا شد، "علي‌اكبر ولايتي" رئيس انجمن قلم درباره چگونگي شكل گيري اين انجمن اظهار داشت: انجمن قلم با گردهم آمدن نويسندگان متعهد و پايبند به انقلاب و مباني آن و پاسدار هويت ملي شكل گرفت. در حالي كه در زمان پيش از انقلاب تنها آن دسته از اهالي قلم تشويق مي‌شدند كه به لحاظ سيره فكري و خط مشي سياسي با افرادي كه دلبسته آب و خاك و دين بودند فرق داشتند.

"ولايتي" در ادامه تصريح كرد: توقع مي‌رود كه ايراني كه امروز پرچم‌دار جهان اسلام است در حوزه فرهنگ هم پيشتاز باشد. فضاي فرهنگي دنيا امروز در دست ما نيست. ديگران هستند كه براي فرهنگ‌ها و آينده فرهنگي جامعه بشري از طريق رسانه‌ها تبليغ مي‌كنند و تصميم مي‌گيرند و نقش ارزش‌ها و ضد ارزش‌ها را جابجا مي‌كنند.

"محمد‌حسين صفار هرندي" وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز در سخناني در اين مراسم بيان داشت: بي‌ترديد همه شاخه‌هاي فرهنگ و هنر پابر شانه‌هاي قلم نهاده‌اند و همگان آگاهي‌ هنري خودشان را مديون قلم نويسندگان هستند.
وي افزود: سررشته پيوند دهنده عرصه‌هاي گوناگون فرهنگي هنري قلم است. وقتي دليل بخشي از كمبودهاي خود در عرصه‌ فرهنگ و هنر را پي‌جويي مي‌كنيم مشخص مي‌شود ما در حوزه نوشتن به ميزان قابل توجهي‌ كم آورده‌ايم. به طور مثال وقتي دلايل عقب ماندن سينما را پي‌جويي مي‌كنيم مشخص مي‌شود اين ضعف به دليل فقدان سناريوي مناسب است كه بايد از دل يك رمان مطلوب نشئت گرفته باشد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه افزود: در ديگر حوزه‌ها هم با همين مسئله رو به رو هستيم. نه اين‌كه بخواهيم بار كمبودها را بر دوش اهل قلم بيندازيم بلكه از آن جهت كه اهل قلم در حوزه فرهنگ سررشته‌دار قلمداد مي‌شوند، بايد بپذيرند كه اگر كمبودي برجسته شده خودشان را هم اهل قصور و تقصير قلمداد كنند.

"صفار هرندي" با اشاره به سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي گفت: امسال با توجه به سي‌‌امين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي كه مهمترين حادثه قرن گذشته است، بايد در حوزه فرهنگ فعاليت‌هاي مرتبط بسياري جهت پيشبرد مقاصد انقلاب انجام دهيم.

وي افزود: هرچند در اين سي سال گذشته اتفاقات بزرگي در عرصه فرهنگ و هنر افتاده است اما اين فعاليت‌ها و اعمال ما در عرصه فرهنگ، به تناسب بزرگي انقلاب در بازنمايي هنرمندانه و زيباي آن انجام گرفته‌است؟

صفار هرندي در پايان از حمايت ويِژه وزارت ارشاد از آثار متناسب با موضوع انقلاب اسلامي خبر داد و تأكيد كرد: اميدواريم امسال اولين قدم‌ها در زمينه معرفي انقلاب به وسيله فرهنگ و هنر برداشته شود و مقدمه‌اي باشد تا ما به احوال همه ملت‌ها كه متأثر از انقلاب ما، جنبش بزرگي را در جهان امروز به وجود آورده‌اند،‌ سرك بكشيم.

به گزارش برنا، در ادامه مراسم "علي‌اكبر اشعري" رئيس سازمان اسناد و كتابخانه‌ ملي نيز گفت: در بسياري از مراكز علمي بزرگ جهان ايرانيان نقش‌هاي بسيار حساس و كليدي را در اختيار دارند كه اين نشان از ذكاوت و هوش ما ايرانيان مي‌دهد.

"اشعري" تأكيد كرد: ما بيشتر به فكر اين هستيم كه وظيفه‌اي را كه برعهده داريم به خوبي انجام دهيم و خيلي اوقات نمي‌دانيم كه افراد آژانس‌هاي خبري گوناگون دنيا در پي نوشتن يك يادداشت در روزنامه يا مجله‌اي با فرد نويسنده ارتباط مي‌گيرند و سعي دارند تا ظرفيت او را در زمينه اهداف خود بكار گيرند.

رئيس كتابخانه‌ ملي درباره توسعه كتابخانه ملي نيز بيان داشت: با شوراهايي كه ما در كتابخانه‌ ملي در رشته‌هاي مختلف تشكيل داديم و با رصد كردن كتاب‌هاي منتشر شده خارجي و خريد سالانه صدها ميليون تومان كتاب خارجي قصد تعامل با ديگر نقاط دنيا و همچنين توسعه كتابخانه ملي و تغذيه محققان و مترجمان را داريم.

در پايان مراسم نيز برگزيدگان اين جايزه به شرح زير اعلام و تجليل شدند:

در بخش شعر ، "ترنم داوودي سكوت" قربان وليئي، برگزيده‌ي سال 85 و "دستور زبان عشق" قيصر امين‌پور، برگزيده‌ي سال 86 شد. داوري بخش شعر را عباسعلي براتي‌پور (سرگروه)، صابر امامي، پرويز بيگي حبيب‌آبادي، رضا اسماعيلي و پدرام پاك‌آيين برعهده‌ داشتند.

در بخش داستان، سال 85 برگزيده نداشت و در سال 86، دو رمان "قاعده‌ي بازي" فيروز زنوزي جلالي و "انجمن مخفي" احمد شاكري برگزيده شدند.

سميرا اصلان‌پور (سرگروه)، راضيه تجار، كامران پارسي‌نژاد، سهيلا عبدالحسيني و زهره يزدان‌پناه قره‌تپه، داوران بخش داستان بودند.

در بخش پژوهش ادبي نيز "از اين باغ شرقي" (نظريه‌هاي نقد شعر كودك و نوجوان) پروين سلاجقه، برگزيده‌ي سال 85 و "آيين آينه" (سير تحول نمادپردازي در فرهنگ ايراني و ادبيات فارسي) از حسينعلي قبادي، برگزيده‌ي سال 86 شد. داوران بخش پژوهش‌ ادبي، شمس‌الدين رحماني (سرگروه)، حميد گروگان، علي معلم، يحيي يثربي و عباس اشرفي بودند.

شايان ذكر است، به هريك از برگزيدگان، جايزه‌اي معادل 10 ميليون ريال اهدا خواهد شد.
***

در باشگاه جواني برنا ثبت‌نام كنيد: [email protected]
 جمعه 14 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن