تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بنده «خدا» مى‏دانست كه در ماه رمضان چيست [چه بركتى وجود دارد] دوست مى‏داشت كه تم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848551113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس واحد آذربايجان شرقي دانشگاه جامع علمي كاربردي: پرديس مركزي واحد آذربايجان شرقي ايجاد مي‌شود دانشگاه‌ها بايد به سمت ارتباط با صنعت و توسعه صنعتي حركت كنند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس واحد آذربايجان شرقي دانشگاه جامع علمي كاربردي: پرديس مركزي واحد آذربايجان شرقي ايجاد مي‌شود دانشگاه‌ها بايد به سمت ارتباط با صنعت و توسعه صنعتي حركت كنند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

رييس واحد استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي واحد آذربايجان شرقي با بيان اينكه متاسفانه دانشگاه‌هاي كشور تاكنون نتوانسته‌اند رسالت توسعه صنعتي را تحقق بخشند، گفت: دانشگاه‌هاي ما هنوز وارد مرزهاي تكنولوژي نشده‌اند و اين مساله مي‌تواند در آينده مشكل ساز شود.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهندسي يحيي حبيب‌زاده در حاشيه بازديد خبرنگاران از توانمنديهاي دانشگاه جامع علمي كاربردي در تبريز ، با بيان اينكه اين واحد از قديمي‌ترين واحدهاي استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي است، اظهار كرد: دانشگاه‌هاي ما بايد به سمت ارتباط با صنعت حركت كنند، چراكه به عنوان مثال در حوزه‌هايي همچون فاضلاب، علي‌رغم اينكه با بحران زيادي روبرو هستيم، تنها به آمار بالاي مقالات علمي تحقيقاتي استناد مي‌كنيم، درحاليكه اين مساله به حل بحران كمكي نمي‌كند و اين نشان دهنده يك گسست بزرگ است.

وي با بيان اينكه تعريف دانشگاه جامع علمي كاربردي بايد مشخص شود، تصريح كرد: در جذب هيات علمي، رسالت اصلي دانشگاه دستيابي به نيروهاي متخصص داراي تجربه و دانش از داخل صنعت و بنگاه‌هاي اقتصادي است تا اين افراد با گذراندن دوره‌هاي مدرسي، تجربيات خود را به دانشجويان دانشگاه‌ جامع منتقل كنند.

وي با بيان اينكه دانشگاه جامع علمي كاربردي تنها دانشگاهي است كه از لحظه ايجاد با برنامه و سند راهبردي كار خود را آغاز كرده است، عنوان كرد: خوشبختانه خواسته‌هاي دانشگاه در استان آذربايجان شرقي محقق شده است و در حال حاضر 700 مدرس كه 70 درصد آنها بيش از 15 سال تجربه كاري دارند، در اين واحد مشغول به كارند.

حبيب زاده با اشاره به نياز به مدرسيني با تجربه 30 ساله در واحدهاي دانشگاه جامع علمي كاربردي، گفت: مدرس دانشگاه جامع بايد بتواند در كارگاه‌هاي آموزشي آچار به دست بگيرد و تجربيات خود را به صورت كاربردي و عملي به دانشجو منتقل كند.

وي با اشاره به ايجاد كميته‌هاي تعيين صلاحيت علمي و اخلاقي مدرسين در دانشگاه، خاطر نشان كرد: دانشگاه جامع علمي كاربردي به سمت ارتباط با صنعت حركت مي كند و به عنوان مثال در اين منطقه توانسته است از توانمنديهاي كارخانه شيرين عسل به عنوان يك بنگاه اقتصادي و صادر كننده نمونه كشور استفاده كند كه قطعا اين ارتباط مي‌تواند در توسعه صنعت شكلات نقش موثري داشته باشد.

رسالت اصلي ما هدايت آموزش به بطن صنعت است

وي با بيان اينكه مراكز استاني اين دانشگاه به صورت واحدهاي تخصصي درآمده اند، گفت: به عنوان مثال مي‌توان به رشته هاي صنايع غذايي، موتوژن در ارتباط با برق صنعتي و راه اندازي انستيتو چرم در ارتباط با رشته‌هاي كيف و كفش چرم، انستيتو شيشه و سراميك و مديريت صنعتي اشاره كرد.

رييس واحد استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي واحد آذربايجان شرقي با بيان اينكه يكي از برنامه‌ها و اولويت‌هاي اصلي ما تربيت مدرس براي دانشگاه جامع علمي كاربردي است، گفت: اعتقاد دانشگاه بر اين است كه مدرسين علمي كاربردي بايد از بطن بنگاه‌هاي اقتصادي انتخاب و با آموزش‌هاي كوتاه مدت براي تدريس تربيت شده و به عنوان مدرس فعاليت كنند.

اين مركز توانايي و ظرفيت ايجاد دوره‌هاي كارشناسي ارشد را داراست

پرديس مركزي واحد آذربايجان شرقي ايجاد مي‌شود

وي تاكيد كرد: تربيت مدرس براي اين دانشگاه همانگونه كه در اساسنامه نيز عنوان شده است، مربوط و متعلق به خود دانشگاه جامع علمي كاربردي است.

به گفته وي، براي عملياتي شدن اين هدف بايد توسعه دوره‌هاي كارشناسي ارشد در مراكز مختلف مدنظر قرار بگيرد و در حال حاضر اين مركز توانايي و ظرفيت ايجاد دوره‌هاي كارشناسي ارشد را داراست.

حبيب‌زاده در ادامه با بيان اينكه برنامه دانشگاه ايجاد پرديس مركزي دانشگاه در زمين به مساحت چهار هكتار و امكاناتي همچون رستوران مركزي، مركز تربيت مدرس علمي كاربردي و امكانات جانبي چون آمفي تئاتر و غيره است، خاطرنشان كرد: اين طرح در صورت تحقق مي‌تواند به عنوان نمونه در ساير استانها نيز اجرايي شود و در راستاي افزايش بهره وري دانشجويان و متمركز سازي واحدها مدنظر قرار بگيرد.

وي افزود: در حال حاضر 35 واحد در زير مجموعه اين مركز فعاليت دارند كه به تربيت 10 هزار دانشجو مي‌پردازند.

رييس واحد استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي واحد آذربايجان شرقي با بيان اينكه در حال حاضر در 20 مركز دانشگاه‌ انجمن‌هاي علمي دانشجويي در حال فعاليت هستند، گفت: ‌در واحد استاني نيز كميته هماهنگي انجمن‌هاي علمي دانشجويي فعال است.

وي افزود: اين دانشگاه در حوزه ارائه وام دانشجويي به دانشجويان خوب عمل كرده است، به گونه‌اي كه در سال 85-86 حدود 900 نفر و در سال 86-87 حدود 1400 نفر از دانشجويان از اين خدمات بهره برده‌اند كه اين رقم تا پايان سال به بيش از 2000 نفر افزايش مي‌يابد.

كانون فارغ‌التحصيلان دانشگاه جامع علمي كاربردي در استان ايجاد مي‌شود

به گفته رييس واحد استاني آذربايجان شرقي دانشگاه جامع علمي كاربردي، از10 هزار دانشجوي اين واحد 7 هزار نفر در مقطع كارداني و3 هزار نفر در مقطع كارشناسي مشغول به تحصيلند و در مجموع 4 هزار و 500 نيز دانش آموخته شده‌اند كه با اين حجم دانش آموخته، در صدد ايجاد كانون فارغ التحصيلان دانشگاه جامع علمي كاربردي هستيم.

وي با اشاره به وجود 60 رشته در اين واحد استاني، ادامه داد: 20 كد رشته در مقطع كارشناسي و 40 كد رشته در مقطع كارداني در اين واحد وجود دارد كه اميد است در آينده بتوانيم كد رشته‌هاي كارشناسي ارشد را نيز به اين مجموعه اضافه كنيم.

دوره كارشناسي ارشد MBA آموزشي در واحد تبريز تدوين شد

به گفته وي، دوره كارشناسي ارشد MBA آموزشي در واحد تبريز تدوين شده كه هنوز عملياتي نشده است.

حبيب زاده همچنين با بيان اينكه اكثريت دوره‌هاي ما در رشته‌هاي صنعتي هستند و در نتيجه در جذب نيروها در بازار كار مشكلي نداريم، عنوان كرد: با توجه به تجهيزات و امكانات گران قيمت مورد نياز در واحدهاي صنعتي، مراكز كمتر به دنبال ايجاد رشته‌هاي صنعتي مي‌روند.

رييس واحد استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي آذربايجان شرقي در ارتباط با ايجاد رشته‌هاي صنوف در مركز تبريز، اظهار كرد: اين رشته‌ها در اين مركز نيز ايجاد شده ولي بايد به اين نكته توجه شود كه تا زماني كه مجوز راه اندازي فعاليت‌ صنفي، اخذ مدرك صنفي نباشد اين رشته‌ها نمي‌توانند خيلي كارگشا باشند.

وي درباره جايگاه تك پودماني‌ها در دانشگاه جامع علمي كاربردي، گفت: بايد شرايط كاربرد اين دوره‌ها نيز ايجاد شود، به عنوان مثال يك مهندس عمران فارغ التحصيل دانشگاهي بدون گذراندن اين تك پودمان‌ها نتواند نقشه را امضا كند.

به گفته وي، مراكز و واحدهاي متقاضي ايجاد دوره‌هاي آموزشي علمي كاربردي، تا نتوانند امكانات مناسب شامل امكانات ساختماني، تجهيزاتي و ملكيد را فراهم كنند، قطعا مجوز ايجاد رشته از سوي مركز دريافت نخواهند كرد.

وي با اشاره به ديدگاه توسعه‌ايي دانشگاه جامع علمي كاربردي، گفت: واحدهاي دانشگاه جامع علمي كاربردي در حاشيه شهرها و در مكانهايي كه از نظر امكانات در حد پاييني قرار دارند ايجاد شده اند، تا بتوانند فرهنگ و توسعه را به اين مناطق منتقل كنند.

رييس واحد استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي واحد آذربايجان شرقي در خاتمه با بيان اينكه آمار استاني نشان مي‌دهد كه خانواده‌ها، دانش آموزان را به سمت تحصيل در اين دانشگاه سوق مي‌دهند، گفت: خوشبختانه دانشگاه جامع علمي كاربردي متخصصاني تربيت مي‌كند كه از جديدترين نرم افزارهاي علمي روز مطلع بوده و در نتيجه به راحتي وارد صنعت مي‌شود.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 12 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1733]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن