تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815483440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اينترنت هنوز در كشور فرهنگ سازي نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: اينترنت هنوز در كشور فرهنگ سازي نشده است
"كاميار پيروزمند" مدير عامل شركت پيشتاز مشكل عمده استفاده از اينترنت را عدم فرهنگ سازي در اين زمينه دانسته و اظهار داشت متاسفانه سرويس هايي همچون chatroom در كشور ما مخاطبان زيادي دارند اما سايت هاي كاري و خدماتي با استقبال كاربران مواجه نشده اند.


"كاميار پيروزمند" مدير عامل شركت پيشتاز در گفت و گو با خبرنگار سرويس دانش و فناوري برنا در مورد معضل استفاده از اينترنت در كشور گفت: فرهنگ استفاده صحيح از اينترنت هنوز در كشور ما هنوز جا نيفتاده است و كاربران تنها براي مصارف خاصي از اينترنت استفاده مي كنند.بسياري از سيستم هاي ما هنوز تحت وب قرار نگرفته اند و سايت هاي كاري و خدماتي با استقبال زياد كاربران مواجه نيستند.

وي افزود : زمينه تغيير كاربري اينترنت ، استفاده از اينترنت در جهت پيشبرد كارهاي روزانه و صرفه جويي در وقت ، به دليل مشكلات اداري و نبود فرهنگ صحيح در اين مورد، هنوز در كشور ما فراهم نشده است.

"پيروزمند" در خصوص واگذاري پورت به بخش خصوصي اظهار داشت:بخش خصوصي از لحاظ بوجه و پشتيباني مالي ياراي مقابله با بخش هاي دولتي را ندارد . بودجه اي كه در اختياربخش هاي دولتي قرار مي گير محدوديت ندارد اما بخش هاي خصوصي اگر هم با محدوديت مالي مواجه نباشند ، سود حاصل از سرمايه گذاري براي اين بخش بسيار حائز اهميت است.

وي افزود طبق اصل 44 قانون اساسي و واگذاري بخش هاي دولتي به بخش خصوصي ، بخش مخابرات نيز بايد به بخش خصوصي واگذار شود اما اين امر تنها با مشاركت دو يا چند بخش خصوصي و يا كنسرسيومي از بخش خصوصي امكان پذير است.

مدير عامل شركت "پيشتاز" در مورد مزايده voipبه خبرنگار برنا چنين پاسخ داد: شركت هايي كه در اين مزايده شركت كردند عمدتا شركت هاي اقماري دولت هستند و به همين دليل شركت هاي خصوصي چندان توان رقابت با اين شركت هاي دولتي يا نيمه دولتي را ندارند .

اما شركت هايي چون "پارس آنلاين" و "شاتل" از جمله شركت هاي خصوصي هستند كه مي توانند نسبت به ساير شركت ها نقش پررنگ تري در اين زمينه ايفا كنند.

وي در ادامه سخنانش گفت: ولي آنچه كه عموميت دارد اين است كه اگر شرايط به گونه اي فراهم شود كه شركت پيمانكاري كه اين پروژه را ب عهده مي گيرد مثل سابق يك ICP باشد به گونه اي كه اين خدمات را دريافت و به شركت هاي كوچكتر ارائه دهد ، با مشكلات كمتري مواجه خواهيم بود.

وي همچنين اظهار داشت : اگر قانون گذار طوري قانون را وضع كند كه شركت ها ملزم به ارائه خدمات به شركت هاي پايين تر و يا شركت هايي كه در ارائه خدمات به مشتري فعال هستند ، باشند در اين صورت پروژه موفق تري خواهيم داشت.

"پيروزمند" افزود: اگر قرار باشد خدمات تلفن اينترنتي تنها توسط يك سري شركت هاي خاص و محدود ارائه شوند ، در اين صورت خدمات رساني در اين زمينه محدود خواهد بود و همچنين شرايط مناسبي براي ساير شركت هاي خصوصي فراهم نمي شود.

مدير عامل شركت پيشتاز در پاسخ به اين سوال خبرنگار برنا كه با راه اندازي سرويس ADSL آينده كارت هاي اينترنتي و شركت هاي كه در اين زمينه سرمايه گذاري كرده اند چه مي شود ؟ گفت: با توجه به اينكه ايجاد پرت توسط بخش خصوصي در مراكز مخابراتي به كندي صورت مي گيرد و به دليل وجود برخي مسائل و مشكلات مخابراتي براي مشتركان ، انتظار مي رود حداقل تا 5 سال آينده ، مخاطبين DIAL UP را خواهيم داشت و اين مشتركان با تغيير و تحول چنداني مواجه نمي شوند.
 چهارشنبه 12 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن