واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: بسيج دانشجويي تشكلي فراگير و آرمانگرا است// اردوهاي جهادي نماد آموزه هاي ديني است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: رضا سراج، رييس سازمان بسيج دانشجويي كشور گفت: بسيج دانشجويي بعنوان تشكل راهبردي فراگير و در عين حال آرمانگرا كه ميراث امام راحل (ره)است، به ايفاي نقش در عرصه هاي مختلف مي پردازد.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، رضا سراج، رييس سازمان بسيج دانشجويي كشور در كنفرانس خبري كه صبح امروز تشكيل شده بود، اظهار داشت: اردوهاي جهادي نماد به فعليت درآمدن آموزه هاي ديني و عزم ملي دانشجويان براي سازندگي است.
وي تصريح كرد: اين سازمان شالوده هاي فكري و عملي خود را از اصول و ارزش هاي انقلاب مي گيرد به طوريكه همه تلاش خود را معطوف به اردوهاي جهادي در سراسر كشور جهت خدمت رساني به مستضعفين مي كند.
سراج با بيان اينكه اهدافي كه در اين اردوهاي جهادي دنبال مي شود پيگيري منويات مقام معظم رهبري در رسيدگي به محرومين است، گفت: كمك به كارآمدي دولت و ترويج فرهنگ ايثار، عدالت گستري و مهرورزي در جامعه از عمده ترين اهداف اين سازمان است.
وي افزود: همچنين تقويت روحيه خود باوري، اعتماد به نفس و اميد ميان دانشجويان، غني سازي اوقات فراغت دانشجويان و ايجاد نشاط و شادابي، ايجاد اعتماد عمومي و خوش بيني مردم به نظام مقدس جمهوري اسلامي و تقويت وحدت و انسجام ميان مردم در بعد باورهاي ديني و ملي از اهداف كلي سازمان بسيج دانشجويي است.
رييس سازمان بسيج دانشجويي با اشاره به اينكه شعار امسال ما، دانشجو، نوآوري، جهاد خدمت رساني، در پرتو فرهنگ انتظار است، عنوان كرد: اردوهاي جهادي سال 87 با تمركز بر تابستان و اوقات فراغت دانشجويان، در عرصه هاي بهداشت، درمان و محيط زيست، كشاورزي و منابع طبيعي، بهسازي، مرمت و زيباسازي مدارس، آموزشي، پژوهشي و مهارتي، خدمات رساني و محروميت زدايي، عمران و سازندگي و ... است.
وي خاطرنشان كرد: حجم فعاليت دانشجويان در قالب تشكيل هزار گروه جهادي و يك ميليون نفر روز پيش بيني شده كه در مقايسه با سال گذشته 100 درصد افزايش خواهد داشت. همچنين آمار دانشجويان شركت كننده در اردوهاي جهادي سال گذشته قريب به 25 هزار نفر بوده كه اين آمار در سال جاري بالغ بر 35 هزار نفر برآورد مي شود.
سراج با تاكيد بر اينكه بخش اعظم بودجه اردوهاي جهادي را دولت و بخش ديگر آن را سپاه از منابع مالي خود تامين مي كند، گفت: ولي گاهي برخي از اردوها خودجوش هستند كه بدون هماهنگي وارد عرصه خدمت رساني مي شوند كه قصد داريم آن ها را تحت حمايت خود بگيريم تا مشكلاتي به وجود نيايد.
وي خاطرنشان كرد: حمايت از اردوهاي جهادي از طريق فراهم كردن ساز و كاري هماهنگ شده با سياست گذاري و هماهنگي دو سازمان بسيج دانشجويي و بسيج سازندگي و با ايفاي نقش عملياتي ستاد هماهنگي و پشتيباني هاي اردوهاي جهادي كشور و بسيج دانشجويي و بسيج سازندگي استان ها، طبق برنامه ها و اعتبارات مشخص شده و ابلاغي سال 87 خواهد بود كه مسووليت اجرايي در مجموع با بسيج دانشجويي و مسووليت پشتيباني با بسيج سازندگي خواهد بود.
رييس سازمان بسيج دانشجويي با اشاره به اينكه فقر و محروميت منطقه، آمادگي فرهنگي مردم منطقه براي پذيرش خدمات و اجراي اردوها، بكارگيري نيروهاي داوطلب محلي و فراهم بودن امكانات پشتيباني و تامين امكانات برگزاري اردو در منطقه از معيارهاي اساسي سازمان در انتخاب روستاها است، گفت: بسيج دانشجويي به منظور فراهم كردن زمينه نقش آفريني دانشجويان در شناسايي مناطق محروم و زدودن چهره فقر از اين مناطق به ياري خداوند متعال و همت دانشجويان دلسوز و فعال در اين زمينه ها، اقدام به ايجاد ظرفيتي تحت عنوان كانون هاي جهاد خدمت رساني، سازندگي و كارآمد سازي كرده است.
وي در پايان با بيان اينكه استقبال دانشجويان براي شركت در اردوها بيشتر شده به گونه اي كه بعضا قرعه كشي مي كنيم، ابراز داشت: اردوها به صورت شناور هستند و به ميزاني كه پتانسيل و توان دارند از 10 تا 45 روز به فعاليت مي پردازند كه اين مساله بستگي به عرصه، نوع و مقدار فعاليت اردوها در آن منطقه دارد./05/120
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]