واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: "مَرنج و مَرنجان " رمز موفقيت زندگي است
رئيس دادگاه عالي انتظامي قضات كشور خطاب به جوانان گفت: سعي كنيد دريا باشيد. اگر يك نفر يك سطل زباله هم داخل دريا بريزد وسعت دريا آنقدر زياد است كه هرگز آن زباله و زشتي ديده نخواهد شد. بنابراين اگر شما دريا باشيد سخن هيچكس براي شما گران نخواهد بود.
به گزارش باشگاه جواني برنا، همايش بانوي آب و آيينه عصر روز گذشته (يكشنبه) در حالي برگزار شد كه محل برگزاري اين همايش از فرهنگسراي تفكر بدون هماهنگي قبلي به سالن باران كانون اصلاح و تربيت منتقل شد.
مسئولان اين فرهنگسرا در حالي ميهمانان همايش را با اتوبوس به مكان جديد انتقال دادند كه بنا به گفته يكي از برگزاركنندگان اين جابه جايي مكان به علت كمبود جا و تعداد بالاي ميهمانان صورت گرفت.
حجت الاسلام والمسلمين كاظم صديقي، رئيس دادگاه عالي انتظامي قضات كشور در اين همايش به بررسي جايگاه نماز در كارايي مسئولان پرداخت و گفت: كسي كه با نيت پاك و به درستي نمازش را مي خواند نماز او فراتر از تكبيرة الحرام و به خاك افتادن اعضاء و جوارحش ارزش دارد چرا كه خداوند همواره بوسيله فرشتگاني از او حمايت ميكند.
وي با اشاره به زندگي مالك اشتر يكي از استانداران در حكومت حضرت علي (ع) يادآور شد: مالك اشتر اختيار زيادي در حوزه فعاليتش داشت و ميتوانست هر كسي را به راحتي عزل و نصب كند اما هر وقت از دست كسي ناراحت ميشد، نماز ميخواند و براي آن فرد دعا ميكرد.
اين استاد حوزه در بخش ديگري از سخنانش بيكاري را عامل تمام معضلات جامعه دانست و افزود: در صورتي كه يك جوان كار داشته باشد هرگز سراغ بزه، رشوه و خود فروشي نميرود. بنابراين بايد شرايط كار براي همه مهيا شود چرا كه جوان نمي تواند بدون كار زندگي اش را بگذراند و براي تخليه انرژي دورني خود ممكن است سراغ هر چيزي برود.
وي با تاكيد بر اينكه رمز خوشبختي در ميان جوانان عمل به جمله "مَرنج و مَرنجان " است، گفت: اين جمله را من به تمام جواناني كه براي خواندن خطبه عقد پيش من ميآيند مي گويم تا آويزه گوششان كنند.
رئيس دادگاه عالي انتظامي قضات كشور خطاب به جوانان گفت: سعي كنيد دريا باشيد. اگر يك نفر يك سطل زباله هم داخل دريا بريزد وسعت دريا آنقدر زياد است كه هرگز آن زباله و زشتي ديده نخواهد شد. بنابراين اگر شما دريا باشيد سخن هيچكس براي شما گران نخواهد بود.
در پايان اين مراسم با برگزاري قرعه كشي به 12 نفر از برندگان مسابقه جوايزي اهدا و از گروه دف فرهنگسراي تفكر تجليل شد.
اكبر بختياري، مدير فرهنگسراي تفكر در سخناني ضمن تشكر از حضور شهروندان در اين همايش گفت: در اكثر موارد شناخت ما از حضرت زهرا( س) يك شناخت احساسي است. بطوري كه هم در مراسم سوگواري و هم در ولادت آن بزرگوار به همان تصورات سطحي بسنده كرده و مراسمي اجرا ميكنيم.
وي با تاكيد بر اينكه ما بايد اول شناخت خود را از آن بزرگوار افزايش دهيم، خاطر نشان كرد: شناخت و مطالعه در كمالات ذاتي آن حضرت، شناخت شرافت هاي خانوادگي و بررسي آثار باقيمانده از روايات و گفته هاي ديگران از جمله مسائلي است كه براساس آنها مي توان آن حضرت را بهتر شناخت.
گزارش تكميلي برنا از اين همايش متعاقبا منتشر مي شود.
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]