واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ستون تازههاي نشر ثالث
پژواك سرودن
تازهترين دفتر شعر فرهاد عابديني نام دارد كه از سوي نشر ثالث چاپ و منتشر شده است. اين مجموعه كه گزيدهاي از دفترهاي منتشر شده شاعر در مدت زمان 30 سال را در برميگيرد، به ترتيب شامل 13522)، 13588)، 13733)، 13777)، 13799) و 13822) ميشود.
عابديني در مقدمه گزينه اشعارش آورده است:
از اين حيث كه توسط خود شاعر گزينش شده است، راه را بر هر ظن و گماني در از قلم انداختن سرودههاي مهم شاعر ميبندد و ميتواند كارنامه شعري فرهاد عابديني را پيش روي خواننده آشنا يا ناآشنا با شعر او بگشايد.
شعري از آخرين دفتر اين مجموعه را ميخوانيد: نوشتم / و آن گاه مجنون وار / همه سپيديهاي دفترم را / جوهري كردم / تا تو نپنداري - / كه من / ليلايي دارم / اگرچه تو / فرزانهتر از آني / كه مرا نشناسي / و سوگندم را نپذيري / قسم به نامت...>
درها و كوچه
مجموعهاي از دلسرودههاي رضا مرادي اسپيلي با نام كتابي ديگر از تازههاي نشر ثالث است كه در اواخر سال گذشته منتشر شده است. كه گويا نخستين مجموعه رضا مرادي را دربرميگيرد، در دو بخش تنظيم شده است؛ بخش نخست كه 19 اثر او را در خود جاي داده است و بخشي تحت عنوان كه 14 دلسروده را شامل ميشود. مرادي براي رسيدن به شعر بايد سفرهاي بيشتري را تجربه كند.
سطرهاي زير سومين سروده او را از بخش دوم اين مجموعه تشكيل ميدهد:
در80 صفحه، با شمارگان 1100 نسخه و بهاي 1200 تومان انتشار يافته است.
تو / تهران / 1385
دومين مجموعه شعر آرش نصرتاللهي شاعر جوان آستارايي نام دارد كه توسط نشر ثالث روانه بازار كتاب شده است. اين مجموعه را نزديك به پنجاه شعر سر و سامان دادهاند. پيش از اين نيز مجموعه ديگري از نصرتاللهي با نام توسط انتشارات فرهنگ ايليا در رشت منتشر شده است. بهار امسال در تيراژ 1100 نسخه و بهاي 1500 تومان به چاپ رسيده است. شعري از اين دفتر است كه ميخوانيد: !
نقد نثر فارسي در دوره مغول
نوشته زندهياد دكتر حسين ميرفخرايي12900 - 1385) است كه پس از درگذشت ايشان به همت مريم ميرفخرايي (دختر مولف) چاپ و منتشر شده است. دكتر ميرفخرايي در اين كتاب با استفاده از راهنمايي استاد علامه بديعالزمان فروزانفر به تحقيق كيفيت نثر فارسي در دوره مغول ميپردازد و پس از آوردن مقدمهاي تاريخي در باب حمله مغول و آثار آن در ادبيات فارسي، مقدمه ديگري در تحقيق و چگونگي نثر فارسي در دورههاي پيشين آورده و سپس موضوع اصلي را كه نقد نثر در دوره مغول است مورد بررسي قرار ميدهد. خود او در مقدمه كوتاهي كه بر اين كتاب نوشته، آورده است: تاليف نورالدين محمد منشي نسوي و برخي ديگر نثري روان و ساده دارند، مانند كتاب اثر حمدالله مستوفي. از اين رو به منظور بررسي و تحقيق نثر اين دوره، دو كتاب فوق را مطالعه و مورد نقد قرار دادم و براي تكميل اين كار تحقيقي از ديگر كتب فارسي اين دوره عباراتي را انتخاب كردم و تمام مختصات نثر اين دوره را در قالب دو گفتار كلي شرح دادم كه اميدوارم مورد توجه دانشپژوهان و استادان ادب قرار گيرد.> ميرفخرايي در پايان اين دو گفتار، نوزده كتاب مشهور قرن هفتم و هشتم را به طور خلاصه شرح ميدهد.
در 176 صفحه، با شمارگان 1100 نسخه و بهاي 2500 تومان، اواخر سال گذشته از سوي نشر ثالث انتشار يافته است.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
يکشنبه 9 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 676]