واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نماينده مردم مشهد درمجلس: طرح رفع موانع توليد به زودي ابلاغ ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: مجلس
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي از ابلاغ طرح رفع موانع توليد توسط مجمع تشخيص مصلحت نظام خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، جواد آرين منش در مراسم تقدير از صنعتگران و كارآفرينان نمونه در آستانه روز ملي صنعت و معدن، با اعلام اين خبر افزود: طرح رفع موانع توليد در ابتداي شروع به كار مجلس هفتم مطرح شد كه اين طرح براي رفع مشكلات و موانع موجود بر سر راه توليد و سرمايه گذاري صنعتي است.
وي اظهار داشت: خيلي از قوانين دست و پاگير صنعت در اين طرح بازنگري شده است، مانند قوانين بانكي، حق بيمه، تجميع عوارض ، حمايت از صادركننده ، محيط زيست و انرژي مصرفي.
آرين منش با بيان اينكه اين طرح با ايرادات شوراي نگهبان مواجه و به مجمع تشخيص مصلحت فرستاده شد، افزود: همين روزها مجمع اين طرح را ابلاغ مي كند.
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان ساخت: طبق برنامه چهارم توسعه در مدت 6 ماه مي بايست سند ملي توسعه صنعت و معدن را آماده مي كرديم.
وي اظهارداشت: بايد سهم بخش صنعت و معدن از توليد ناخالصي داخلي به 16/5 درصد و رشد توسط صادرات صنعتي به 14 درصد تا پايان برنامه چهارم برسد.
آرين منش با بيان اينكه براي توسعه صنعت استان اعلام آمادگي مي كنيم، از صنعتگران استان خواست مشكلات صنعت استان را دسته بندي كرده و به نمايندگان ارائه دهند.
همچنين در اين مراسم اميرحسين قاضي زاده هاشمي نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: با توجه به اينكه 80 درصد اقتصاد كشور دولتي است بايد مطابق سند چشم انداز 20 ساله اين ميزان به 25 درصد برسد و 25 درصد سهم بخش تعاون و 50 درصد سهم بخش خصوصي در اقتصاد باشد.
قاضي زاده هاشمي برآماده سازي بخش خصوصي براي پياده سازي سياست هاي اصل 44 تاكيد كرد.
وي اظهار داشت: بايد تخصص هاي لازم را در افراد ايجاد كرد و كمك به رشد بخش صنعت، رشد شاخص هاي توسعه انساني و تدوين برنامه هاي منطقه اي ضروري است.
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: بخش خصوصي بايد به تدريج خود را ازاتصال بيش از حد به بخش دولتي نجات داده و توان رقابت حداقل با كشورهاي همسايه را در خود ايجاد كند.
محمد جواد محمدي زاده استاندار خراسان رضوي نيز در اين مراسم گفت: خراسان رضوي در راستاي يك خيزش جدي در بخش صنعت وارد شده است و رتبه سوم كشور در زمينه ايجاد واحدهاي صنعتي را كسب كرده است.
وي افزود: اصلي ترين مساله كه بايد در حوزه صنعت و معدن مورد توجه قرار گيرد داشتن منابع انساني كارآمد و فعال است.
وي ادامه داد: علي رغم وجود دانشگاه هاي متعدد در استان، اين استان از داشتن دانشگاه صنعت محروم بود كه مجوز تاسيس دانشگاه صنعت و معدن در استان گرفته شد و در حال حاضر كار اجرايي آن شروع شده است و معتقديم با ايجاد اين دانشگاه، پروتكل توسعه استان در بخش دانشگاهي به طور كامل تعريف و عملياتي شده است.
استاندار خراسان رضوي تحول و تحرك در دانشگاه هاي علمي كاربردي را مهم خواند و افزود: بايد اين نوع دانشگاه در تمامي نقاط استان تشكيل شود.
محمدي زاده با تاكيد بر اينكه مشكلات زير ساختي توسعه صنعتي در استان حل شده است، اظهارداشت: اين زير ساخت ها شامل خطوط انتقال گاز، نيروگاه هاي تامين برق، ريل و راه آهن و مجموعه هاي پشتيباني و ... است كه مصوب دولت و اعتبار براي آن داده شد.
وي ادامه داد: پيگيري و تامين اين منابع، انرژي مي طلبد و ما بايد در اين مسير توسعه حتما موضوع عدالت را مد نظر قرار دهيم.
نماينده ارشد دولت در استان خراسان رضوي به توسعه شهرك هاي صنعتي تاكيد كرد و گفت: بايد اين شهرك ها در همه جاي استان ايجاد و در تمام مناطق به اين امر توجه كنيم.
وي با بيان اينكه در بخش معدن در خراسان مزيت جدي داريم، افزود: خراسان به عنوان قطب ساخت كارخانجات سيمان شناخته شده است و در حال حاضر 8 كارخانه سيمان در استان در نظر گرفته شده است.
استاندار خراسان رضوي تزريق ميزان منابع مالي به شبكه صنعتي و معدني در استان طي 2 سال گذشته را در كشور نمونه خواند و افزود: بالاترين رقم حمايت شبكه بانكي در سرمايه در گردش مربوط به خراسان رضوي بوده است كه 64 درصد اين ميزان براي بخش صنعت و معدن سرمايه گذاري شده است.
وي خاطر نشان كرد: 897 ميليون ريال براي ايجاد هر شغل در كشور سرمايه گذاري مي شود كه اين ميزان در خراسان رضوي 456 ميليون ريال است كه اين امر نشان دهنده كاهش هزينه هاي سربار در استان است.
انتهاي پيام
يکشنبه 9 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]