واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جدول خاموشيها در هفته دوم تير در تهران
برنامه زمانبندي خاموشي هاي برق احتمالي و محدوده جغرافياي آن براي هفته دوم تيرماه اعلام و مقرر شد در صورت صرفه جويي مردم، اين جدول با تغيير مواجه شود.
مشاور وزير نيرو در گفتگو با مهر گفت: مشاركت و همكاري تهراني ها در صرفهجويي مصرف برق، موجب كاهش ميزان خاموشيها در هفته گذشته(هفته اول تيرماه) شده است.
حسن عليزاده افزود: به هرحال وزارت نيرو برنامه خاموشي هاي هفته دوم تيرماه را نيز اعلام كرده كه قطعا با همراهي مردم و صرفه جويي آنها، قابل تغيير بوده و كاهش ساعات قطعي برق را در پي خواهد داشت.
به گزارش مهر، بر اين اساس زمان خاموشي هاي گروه يك در 6 تا 8 صبح و 18 تا 20 شب، گروه دو 6 تا 8 صبح و 20 تا 22 شب، گروه سه 8 تا 10 صبح و 20 تا 22 شب، گروه چهار 10 تا 12 صبح و 22 تا 24 شب، گروه پنج 10 تا 12 صبح و 22 تا 24 شب، گروه شش 12 تا 14 ظهر و 0 تا 2 بامداد، گروه هفت 0 تا 2 بامداد و 12 تا 14 ظهر، گروه هشت 0 تا 2 بامداد و 14 تا 16 بعداز ظهر است.
در اين راستا شهر تهران به 11 گروه تقسيم شده و تعداد نوبت خاموشي احتمالي در هريك از مناطق تهران با فرض بيشترين محدوديت و مصرف برق است و پيشبيني مي شود شهروندان تهراني در مناطق مختلف حداكثر يك نوبت خاموشي احتمالي در طول شبانه روز داشته باشند.
وزارت نيرو از مشتركان درخواست كرد پس از بروز خاموشي، در حد امكان وسائل برقي خود از مدار برق خارج كرده و پس از برقراري مجدد برق نسبت به برقرار كردن وسايل برقي اقدام كنند.
در همين حال، وزير نيرو گفت: مصرف برق در سالجاري در كشور 9 درصد افزايش يافته در حاليكه با خشكسالي و كاهش آبهاي سطحي و ذخيره سدها، توليد برق در نيروگاههاي برق آبي با كاهش مواجه شده است.
پرويز فتاح افزود: خاموشي ها در كشور ناشي از كاهش توليد برق در نيروگاه هاي برقآبي و نبود ذخيرهسازي برق در كشور است.
وي افزود: سال گذشته كمترين خاموشي در كشور وجود داشت ولي امسال با خاموشي در كشور مواجه هستيم كه اگر مشكل كمآبي برطرف نشود ممكن است سال آينده نيز دچار مشكل باشيم.
به گفته وي، نيروگاه هاي حرارتي با ظرفيت كامل در حال توليد برق هستند. با اين وجود، با مشكل روبرو هستيم كه بايد با صرفه جويي در مصرف با اين مشكل مقابله كنيم.
وي با بيان اينكه اگر خاموشي ها به دليل عدم ظرفيتسازي جديد توليد بود سال گذشته نيز بايد با خاموشي مواجه مي شديم، خاطرنشان كرد: راهكار مقابله با اين وضع صرفه جويي حداقل 10 درصدي مردم و دستگاه ها در مصرف برق و آب است.
فتاح با اشاره به افزايش 27 درصدي مصرف برق در چاه هاي كشاورزي گفت: كشاورزان بايد استفاده از چاهها را در ساعات پيك " ۱۹تا "۲۳به ساعات غير پيك انتقال دهند.
وزير نيرو با تاكيد بر مصرف لامپهاي كم مصرف در منازل، دستگاه ها، مساجد و اصناف گفت: تغيير ساعت كار اصناف در استانها برعهده استانداريهاست تا تصميم گيري شود.
به گفته وي، ميزان افزايش توليد برق در كشور بين چهار تا پنج هزار مگاوات است و براي رسيدن به ظرفيت لازم با ذخيره مناسب بايد اين ميزان با يك جهش مناسب به شش تا هفت هزار مگاوات برسد.
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]